in

Tekengereedschappen en technische indicatoren toevoegen aan de eToro-grafiek

Het eToro-platform biedt verschillende indicatoren en grafiektools die handelaren kunnen gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen en succesvol te handelen.

Dit zijn gegroepeerd in Tools (tekengereedschappen) en Studies (technische analyse-indicatoren). In het bijzonder biedt eToro in totaal 13 tekengereedschappen en meer dan 60 technische analyse-indicatoren.

1 Om deze tools aan uw eToro-diagram toe te voegen, klikt u op het potloodpictogram in de rechterbovenhoek.

Arabisch nummer Selecteer een of meer instrumenten in de tabbladen Instrumenten, Studies I en Studies II.

Hieronder is een illustratie van een grafiek die gebruik maakt van het voortschrijdend gemiddelde en de tekentool van het kanaal.

Opmerking: Als u een indicator wilt verwijderen, beweegt u de muisaanwijzer over de indicator en klikt u er met de rechtermuisknop op.

Nu heb je grafiektools in de eToro-grafiek. Er is ook een handige vergelijkingstool die u kunt gebruiken om twee of meer bronnen te vergelijken.

Na het toevoegen van de grafiektools worden ze automatisch opgeslagen in de grafiek, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het steeds opnieuw instellen van uw indicatoren.

Om te bepalen welke tools geschikt zijn voor u, experimenteert u met deze grafiektools en test u hun efficiëntie door uw virtuele account bij eToro te openen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00021

Vergelijk verschillende instrumenten in dezelfde grafiek op eToro

invest 00006

Het grafiektype wijzigen op eToro: stapsgewijze handleiding