in

Tellor Token Prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

Tellor is een gedecentraliseerd oraculair netwerk; Een ongeautoriseerde community van tokenhouders, gegevensproviders en validators. Deze aspecten werken samen om cryptografisch te beveiligen door real-world data on-chain te zetten.

Een orakel is in wezen een link tussen blockchain en de buitenwereld, die in het geval van Tellor gedecentraliseerd en zonder toestemming is.

Het TRB-token is het utility-token dat het Tellor-ecosysteem aandrijft, waar ze vaak worden gebruikt als een stimulans voor mijnwerkers.

Tellor (TRB) Prijsverwachting voor de komende 90 dagen

Hieronder bekijken we Tellor en onderzoeken we enkele details en prognoses om een redelijke prijs te schatten voor 2021, evenals voor de komende jaren. Opgemerkt moet worden dat hoewel prijsvoorspellingen datagestuurd zijn en vaak worden geanalyseerd door AI, ze nooit mogen worden beschouwd als financieel advies of een solide basis voor een investering.

Gebruikers wordt altijd geadviseerd om zelf onderzoek te doen naar de projecten waarin ze willen investeren.

De hele cryptocurrency wereld staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen onder invloed van woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

ABC

Gebruiksvoorbeeld

TRB wordt gebruikt als een utility-token in het Tellor-ecosysteem, maar om de rol die het speelt te begrijpen, moet u begrijpen hoe het platform zelf werkt.

Eerst worden de gegevens opgevraagd en die query’s worden PoW (proof-of-work) en worden ingesteld om te worden geëxtraheerd door gegevensproviders. Vervolgens worden de PoWs omgezet in data-updates en geketend in een leesbare datafeed.

Nu,
om ervoor te zorgen dat gebruikers specifieke gegevensquery’s aanvragen om in het volgende blok bij te werken, moeten ze een TRB-hint toevoegen, deze suggesties worden gebruikt als stimulansen voor mijnwerkers om een bepaalde query te kiezen. Naast verzoeken zijn alle ingediende gegevens onderhevig aan betwisting, op voorwaarde dat de gebruiker die de zaak opent het TRB-token bezit.

Tokenomica

Volgens gegevens verzameld door Coinmarketcap en Messari:

Het totale bod ligt op ~1.773.105 TRB zonder dat het maximale aanbod is bepaald

Van dit bedrag is ~1.693.860,61 TRB in omloop

Het inflatiecijfer kan tot nu toe niet worden bepaald

Enkele aanvullende gegevens

Coinmarketcap rangschikt momenteel zijn marktdominantie op ~ 0,01% en rangschikt het op # 344

Messari rangschikt momenteel zijn marktdominantie op ~ 0,00555%

Volgens Coinmarketcap zijn er momenteel ~ 3.492 adressen

De term “totaal aanbod” verschilt van “maximumbod”. Wanneer een maximaal aanbod wordt bepaald, betekent dit dat dat specifieke bedrag het maximale aantal tokens is dat ooit zal bestaan, d.w.z. dat die tokens nooit meer zullen worden geslagen. In het geval van TRB is tot nu toe geen maximumbod bepaald, wat de mogelijkheid van een nieuwe munt in de toekomst impliceert, wat op zijn beurt tot inflatie zou kunnen leiden.

Team

Tellor werd begin 2018 opgericht door Nicholas Fett, Brenda Loya en Michael Zemrose en is volgens de oprichters uitgegroeid tot een toestemmingsloze gemeenschap van dataproviders, validators en tokenhouders.

Oorspronkelijk werkten ze aan Tellor als een hulpmiddel voor Daxia, nadat ze het potentieel ervan hadden gerealiseerd, besloten ze het zich eigen te maken. Ondanks dat het voor iets anders is ontworpen, kan het vanwege de flexibele aard van Oracles niet alleen op zichzelf opvallen, maar kan het ook blijven evolueren met nieuwe functies.

Op Twitter plaatsen ze bijna dagelijks algemene updates en af en toe tutorials. Ze tweeten ook hun nieuwste video’s voor communitygesprekken die ze uploaden naar hun YouTube-kanaal, waar ze relevante onderwerpen en nieuws bespreken en vragen van de community beantwoorden die op de hoofdchat van Tellor zijn geplaatst.

Op Medium publiceren ze hun
updates in korte artikelen van 2-8 minuten en op Github publiceren ze de meer technische kant van hun werk.

Een rode vlag om altijd op te letten van projecten is overpromises, of het nu gaat om het adverteren van tokenprijzen of het beloven van meer functies dan ze bieden. In het geval van Tellor is dit niet het geval; Ze lijken gefocust te zijn op hun werk en terwijl ze prestaties en mijlpalen vieren, overdrijven ze het niet.

Hun branding is eenvoudig, zonder veel in logo’s en afbeeldingen te gaan, en hun toon is casual en bijgewerkt, met af en toe humoristische taal. Aan de ene kant maakt het hen professioneler en werkgerichter, aan de andere kant kunnen ze het moeilijk vinden om nieuwe en wazige ogen aan te trekken.

Gemeenschap

Hun Twitter heeft ~ 22.200 volgers op het moment van schrijven, waar hun tweets consequent meer dan 50 likes zien, plus enkele opmerkingen en retweets, dus de activiteit kan worden beschreven als gemodereerd voor een account van deze grootte.

Op Medium hebben ze ~ 500 volgers en hun artikelen ontvangen overal van 100 + tot 400 + likes die wijzen op een gezonde aanhang en aandachtsspanne. Evenzo, ondanks het feit dat ze slechts ~ 730 abonnees op YouTube hebben, krijgen hun video’s honderden weergaven.

Ze hebben ~ 4.300 leden op
hun Discord-server en ~ 6.300 leden op Telegram. Ten slotte hebben ze op Reddit ~ 930 leden, waar ze meerdere keren per dag posten.

Over het algemeen heeft het een vrij kleine maar relatief actieve gemeenschap, wat begrijpelijk is gezien het feit dat het niet de meest flitsende projecten zijn. Aan de andere kant doet Tellor geweldig werk door zijn community te betrekken, een voorbeeld hiervan is Tellor Core Chat (waar communityleden vragen stellen) en Tellor Community Call (waar ze reageren op YouTube).

Wallet-uitwisselingen en -ondersteuning

Er zijn momenteel ~ 27 beurzen die Tellor vermelden, en veel minder portefeuilles die het ondersteunen, ongeveer 4 die algemeen worden vertrouwd en bekend zijn.

Tellor [TRB] Prijsvoorspelling 2022

Ons voorspellingsmodel voorspelt een tijdelijke verschuiving naar een bearmarkt begin 2022 voordat we naar een nieuwe voorsprong gaan in Q3 en Q4 van 2022.

TRB Prijsvoorspelling 2025 – 2030 – 2040

Ons voorspellingsmodel ziet TICKER wankelen in 2025, dalend richting $ 0 per munt.

De prijs van Tellor in 2030 en 2040 zou dicht bij nul kunnen liggen, omdat we er in de verre toekomst geen mooie toekomst voor zien.

TRB prijsvoorspelling – Samenvatting

Gezien de hierboven verkregen gegevens kunnen we een lichte tot matige stijging van de TRB-prijs verwachten. Het identificeren van de exacte prijzen is onmogelijk en prijzen zijn onvoorspelbaar, vooral gezien de verschillen in de hierboven genoemde percentages.

Waar en hoe TRB te kopen

TRB kan worden gekocht op ~ 27 beurzen, waaronder Coinbase en Binance; het proces van het kopen van cryptocurrencies kan verschillen van de ene uitwisseling tot de andere, dus hier is een solide richtlijn voor het kopen van TRB:

  1. Selecteer een exchange die TRB ondersteunt en verifieer KYC-vereisten (accountverificatie) en beschikbare betaalmethoden.
  2. Maak een account aan op de exchange van uw voorkeur.
  3. Koop TRB met de betaalmethode van uw voorkeur.

Heb je al een account op een exchange die TRB ondersteunt?

  • Koop TRB met de betaalmethode van uw voorkeur.
  • Wissel een aantal van je tokens in voor TRB.

Bij het kopen of verhandelen van tokens kunnen sommige beurzen minimumbedragen hebben; Meestal zijn deze bedragen $ 10 – $ 20 in het tokenequivalent. Bovendien geven de meeste beurzen commissies uit voor aankopen en swaps, deze kosten en hun voorwaarden verschillen van platform tot platform, daarom is het de moeite waard om ze te vergelijken om de kosten te minimaliseren.

TRB Portefeuilles

Sommige grote beurzen bieden portefeuilles voor de tokens die ze ondersteunen. Het hebben van een portemonnee betekent de mogelijkheid hebben om tokens van en naar uw account over te dragen, en niet alleen om ze alleen op een uitwisseling te bezitten.

Hier zijn enkele uitwisselingen / portefeuilles die een TRB-portemonnee bieden:

  • Coinbase
  • Binance
  • Vertrouwensportefeuille
  • MetaMaskerk

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle uitwisselingen gebruikers de privésleutels van hun portemonnee bieden, wat betekent dat hoewel de tokens nog steeds van de gebruiker zijn, ze uiteindelijk op de uitwisseling worden opgeslagen. Bovendien kunnen sommige uitwisselingen minimale opnamebedragen en opnamekosten hebben, en deze kosten verschillen van uitwisseling tot uitwisseling. Stortingskosten zijn uiterst zeldzaam, omdat uitwisselingen gebruikers willen aanmoedigen om activa op hun platform op te slaan.

Alles samenvattend

Oracles spelen een belangrijke rol in de cryptocurrency-wereld, omdat slimme contracten ze nodig hebben om te werken met de wereld buiten hun respectieve blockchains, en Tellor lijkt een waardevolle keuze te zijn gebleken.

Het is niet het enige gedecentraliseerde oraculaire netwerk, en niet het meest populaire, en deze kunnen zich in de toekomst als uitdagingen presenteren. Hoewel prijsvoorspellers gezamenlijk de groei voorspellen, moet met deze factoren rekening worden gehouden voordat ze springen en een investering doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 21

Revain prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

pexels bram van oosterhout 6478886

Zal Bitcoin altijd kwetsbaar zijn voor een crash van 50%?