in

Terra Luna Classic: beter verkopen of kopen?

Terra Luna Classic is de afgelopen 2 en een halve maand 3 keer gestegen, is het tijd om Terra Luna Classic te kopen? of is Terra Classic een goede investering?

Terra Luna Classic is de afgelopen 10 dagen met 125% gestegen.

Daarom, is het een aankoop?

Terra Luna Classic een koop of een verkoop? Onze analyse is dat het een BUY is

Twee belangrijkste redenen waarom Terra Luna Classic een Buy is

  1. Terra Luna Classic pompte twee keer in de afgelopen 90 dagen, waardoor de prijs in die periode 3 keer hoger werd. Met de on-chain burn die waarschijnlijk volgende week van start gaat, zou Luna Classic opnieuw kunnen pompen.

2. Hoewel de handelsvolumes de afgelopen dagen zijn gedaald, is LUNC boven de $0,00022 gebleven. Dit toont een bepaald niveau van kracht en als Luna Classic deze niveaus een paar dagen zou aanhouden, zou het over twee weken weer kunnen pompen.

Luna Classic een goede investering?

Sinds Luna werd omgedoopt tot Luna Classic, heeft de LUNC-gemeenschap gewerkt om de prijs van Luna Classic hoger te duwen, maar een probleem waarmee Luna Classic wordt geconfronteerd, is het aanbod.

Momenteel heeft Luna Classic een enorm aanbod en de enige manier waarop de prijs van Luna Classic hoger kan oplopen is door een maximaal aantal Luna Classic munten te verbranden.

Luna Classic heeft een sterke community en ze werkten samen om het maximum aan LUNC-munten te verbranden. Volgens de gegevens van Statista is er een enorme toename van de verbrandingssnelheid. Daarnaast zijn nieuwe brandmechanismen geïntegreerd in meerdere gecentraliseerde uitwisselingen die het branden van LUNC vergemakkelijken.

Maar door het enorme aanbod blijft de prijs van Luna Classic ruim onder de $1. Nu praten over “Luna Classic is een goede investering”, moet je onthouden dat Luna ooit een van de meest populaire cryptocurrencies was, maar binnen 2 dagen stortte Luna in van meer dan $ 90 naar minder dan $ 1. Daarom is het zeer raadzaam om uw eigen onderzoek te doen voordat u een investering doet. De cryptocurrency-markt is momenteel erg volatiel en er zijn grotere kansen om verliezen te maken.

Daarom moet u nooit meer geld investeren dan u zich kunt veroorloven om te verliezen.

Terra Luna Classic is een koop of een verkoop? Wat zijn de risico’s?

  1. Terra Luna Classic is sterk afhankelijk van de Gemeenschap om haar aandelen samen te stellen, maar heeft andere investeerders nodig om de prijs hoger te zetten. Met on-chain burn lancering op 13 september (?) kan er nog een pomp zijn. Aan de andere kant, met ethereum Merge ook gepland rond die tijd, is het mogelijk dat beleggers op dat moment andere Altcoins willen verhandelen.
  2. LUNC volgt dezelfde patronen als 2 maanden geleden, toen het een constant niveau in de buurt van de piek handhaafde en vervolgens 60% minder daalde over een periode van 4 weken. Daarom is het risico dat het met 50-60% minder daalt vrij groot. De Gemeenschap moet het bredere doel van consumptie en handel van de munt nog oplossen. Burn is niet genoeg.

Daarom kunnen degenen die een groot deel van hun investering in Terra Luna Classic hebben, beter elders herverdelen. Diversificatie van de allocatie zal het risico op verlies met 100% verminderen zonder de mogelijkheid van zeer hoge rendementen te elimineren. Maar degenen met nul toewijzingen moeten zeker kijken naar het toewijzen van een klein deel met de veronderstelling dat 100% verlies mogelijk is, zo niet zeker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 58

Kan XRP dit jaar $ 100 bereiken?

invest crypto 67

Luna Classic bereikt $ 1 in 2030: voorspellingen