in

Tezos (TXZ) prijsverwachting 2022 2025 2030

De prijsvoorspelling van Tezos is een van de meest populaire zoektermen sinds XTZ de afgelopen maanden een ravage heeft aangericht onder cryptoberen.

Voordat we in de moeren en bouten van deze Tezos-prijsvoorspelling duiken, laten we snel eens kijken waar XTZ over gaat.

U kunt Tezos kopen, verhandelen en inzetten op veel beurzen, waaronder grote platforms zoals eToro, Cex.io, Coinbase en Binance.

Inleiding tot Tezos

Tezos is een nieuwe blockchain, een andere “ethereum killer” die voor het eerst werd voorgesteld in een paper gepubliceerd in augustus 2014 met meer details aangekondigd in een white paper gepubliceerd in september 2014. De Tezos-blockchain is ontworpen met een focus op on-chain governance, waardoor tokenhouders kunnen stemmen voor voorgestelde functiewijzigingen om netwerksplitsing te voorkomen.

In 2015 richtten de oprichters, Kathleen en Arthur Breitman, een bedrijf op genaamd Dynamic Ledger Solutions dat verantwoordelijk was voor het schrijven van de initiële code voor Tezos. De kern van deze codebasis is een zelfmodificerend protocol, een systeem voor het formaliseren van het voorstel, stemmen en implementeren van wijzigingen in netwerkfunctionaliteit. Zodra een voorstel is gedaan, kunnen houders van Tezos-tokens (XTZ) stemmen met een weging van één stem per token.

De Tezos-blockchain maakt gebruik van een aangepaste versie van een gedelegeerd proof-of-stake (DPoS) -systeem waarbij stakers, bakkers binnen het netwerk genoemd, hun tokens kunnen vergrendelen in ruil voor de mogelijkheid om blokken te valideren. In Tezos kunnen de meest liquide gebruikers van het DPoS-systeem tokens “delegeren” aan bakkers zonder eigendom over te dragen. Blokvalidatiebeloningen worden verdeeld onder bakkers in de vorm van nieuwe XTZ-tokens met een evenredig bedrag van de beloning verdeeld over de portefeuilles die de tokens aan de bakker hebben gedelegeerd.

Hierdoor kunnen kleinere tokenhouders deelnemen aan het validatieproces (en beloning) als ze minder dan het bedrag hebben dat nodig is om een volledige bakker te worden.

Onze XTZ token prijsvoorspelling voor 2021

Het is vrij duidelijk dat cryptocurrency-prijsvoorspellingen met een korrel zout moeten worden genomen, maar er zijn factoren om op te letten die vrijwel zeker van invloed zullen zijn op de toekomstige prijs van de bredere cryptocurrency-markt. Dit omvat:

  • Het niveau en de aard van de regelgeving die wordt opgelegd bij het domineren van cryptocurrency-markten
  • Het niveau van cryptocurrency-adoptie in het komende jaar en daarna
  • Het groeiniveau in de cryptocurrency futures markt
  • Het nut van tokens en het vermogen van de onderliggende technologie om problemen in de echte wereld op te lossen

De hele wereld van cryptocurrencies staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit onder de breedste marktdalingen die worden beïnvloed door woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en bewegen zich naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom de uitverkoop.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognoses voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokaal fonds vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich stabiliseert in de nieuwe prijsklasse, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over de kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt in die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

Hieronder vindt u een overzicht in tabelvorm van hoe Tezos zich op korte termijn (voor de komende 90 dagen) zal ontwikkelen, volgens ons voorspellingsmodel:

Wat XTZ betreft, kan de populariteit van hun inzetmechanisme en zijn rol als prijsdrijver niet genoeg worden benadrukt. Dit is de belangrijkste positieve prijskracht voor Tezos, aangezien steeds meer cryptocurrency-uitwisselingen zich vertakken naar staking as service. Tezos is regelmatig de nummer één munt die als stakingsproduct wordt aangeboden. Niet alleen Coinbase, maar Cex.io en nu binance zijn allemaal deze sector van de crypto-industrie binnengegaan en allemaal bieden ze Al Tezos aan als de eerste inzetmunt op hun platforms.

Tezos prijsverwachting 2022

De meeste experts zijn het erover eens dat deze bearmarkt minstens het eerste kwartaal van 2022 zal duren voordat er enige stabilisatie en kleine trendomkeringen te zien zijn.

XTZ Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet XTZ $ 14,60 bereiken in 2025.

Tezos Prijsverwachting 2030 – 2040

Hoeveel is Tezos waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Tezos $ 36,51 bereiken in 2030.

Hoeveel is Tezos waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Tezos $ 73,01 bereiken in 2040.

Zal Tezos Bitcoin vervangen/overtreffen/overtreffen?

Nee, Tezos zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan Tezos $ 10 bereiken?

Ja, Tezos zou tegen het einde van 2022 $ 10 kunnen bereiken.

Is het de moeite waard om Tezos te kopen?

Wij zijn voorstanders van matig risicovolle beleggingen: u belegt het grootste deel van uw cryptoportefeuille in BTC (50%); 35% in een mandje met large-cap munten en de rest in kleine projecten met enorme stijgingen. Dus, in deze context, Het is de moeite waard om Tezos te kopen.

Is Tezos een goede investering?

Tezos is, net als alle andere cryptocurrencies, een risicovolle investering. Het heeft een grotere kans om omhoog te gaan dan naar beneden te gaan vanwege de goede use case, de goed ontworpen tokenomics, de actieve gemeenschap en een solide team erachter.

Hoeveel is Tezos waard?

Voor de korte termijn future zou het kunnen oplopen tot $1,21. Op de lange termijn (8-10 jaar) zou het kunnen springen naar $ 36,51 of zelfs meer.

Waarom zal Tezos slagen en in prijs stijgen?

Tezos heeft een goede use case, goed ontworpen tokenomics, een actieve community en een solide team erachter. Dit alles is een voorwaarde voor succes en daarom ziet ons voorspellingsmodel Tezos stijgen naar $ 36,51 in 2030.

Waarom zal Tezos falen en in prijs dalen?

Crypto-projecten mislukken om verschillende redenen. Enkele van de meest voorkomende zijn: het team gaat rogue en verlaat het project, regelgevers verklaren het illegaal en persuitwisselingen om het te verwijderen, gebrek aan media-aandacht, meer succesvolle concurrenten, gebrek aan een goed ontworpen marketingstrategie, verlies van gemeenschapsondersteuning, potentiële kwetsbaarheid in het protocol, het niet bereiken van de minimale ontwikkelingsactiviteit die op het protocol is voorzien, slaagde er niet in om nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om op hun platform te bouwen.

Kan Tezos $ 100 bereiken?

Ja, het is mogelijk dat Tezos 100 dollar kan bereiken, maar alleen in de verre toekomst, na 2030.

Hoe hoog gaat Tezos?

Ons voorspellingsmodel ziet de prijs van Tezos exploderen en in de verre toekomst $ 73,01 bereiken.

Wat is de korte termijn voorspelling voor Tezos?

Tezos zal de komende 90 dagen $ 1,21 bereiken, wat een verandering van 13,6% is ten opzichte van de huidige prijs die rond de $ 1,40 zweeft.

Kan Tezos je miljonair maken?

Ja, als je een vrij groot bedrag koopt. Verwacht niet dat je $ 100 investeert en een Tezos-miljonair wordt. Maar 100x prijsexplosies zijn een veel voorkomend gezicht in cryptocurrencies, dus een investering van $ 10k in Tezos kan je miljonair maken.

Tezos Prijsvoorspelling Vandaag – Wat zal de prijs van Tezos morgen zijn?

Tezos zal morgen rond de $ 1,44 liggen.

Tezos Coin (XTZ) Prijsverwachting lange termijn vooruitzichten

Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum zei:

“Er zijn een aantal goede ideeën, er zijn veel zeer slechte ideeën, en er zijn veel zeer, zeer slechte ideeën, en zelfs enkele oplichting.”

Niet alle projecten hebben echter dezelfde kans om te mislukken (risico), noch hebben ze hetzelfde opwaarts potentieel (beloning).

Als gevolg van de incompetentie en het gebrek aan integriteit van ICO-teams, gevoed door het fundamentele menselijke instinct dat de hebzucht en naïviteit van crypto-investeerders is, zal meer dan 95% van de succesvolle ICO’s en cryptocurrency-projecten mislukken en hun investeerders zullen geld verliezen. De overige 5% van de projecten wordt de nieuwe Apple, Google of Alibaba in de crypto.graphic sector. Zal XTZ tot die 5% behoren?

Het heeft een goede kans om dat te doen.

Vanwege de schaalbaarheid, problemen met slimme contracten en formele verificatie die Ethereum teisteren, heeft Tezos een geweldige kans om de dominante keten in het cryptocurrency-ecosysteem te worden. Via zijn zelfmodificatieprotocol kan Tezos in de loop van de tijd updaten en evolueren, wat een sterk kenmerk is van een blockchain van de 3e generatie. Als we echter bedenken dat Ethereum ook een zeer experimentele technologie is, is de volledig onbewezen benadering van Blockchain- en protocolontwikkeling van Tezos een tweesnijdend zwaard.

Tezos, als een project, wordt ook extreem goed gefinancierd door de Tezos Foundation die volgens de onthullingen van oktober 2018 op een pot van bijna $ 500 miljoen zit.

De geschiedenis heeft aangetoond dat echt innovatieve technologie steeds langer duurt om te ontwikkelen, meer kost om te financieren en vaak in twijfel wordt getrokken voordat het officieel op de markt komt. Ondanks dat XTZ al geruime tijd bestaat (~ 2 jaar, of 200 jaar in crypto-jaren), behoren de innovatieve inspanningen en uitdagingen waarmee Tezos wordt geconfronteerd gemakkelijk tot de grootste in de cryptocurrency-wereld. Geduld is een schone zaak…

Voordat we echter kunnen verwachten dat Tezos een grote acceptatie zal zien, is het redelijk om te zeggen dat de bredere wereld van cryptocurrencies enige eigen adoptie zal moeten zien. Het zal tijd, een effectieve marketingcampagne, meer bewustzijn, verdere ontwikkeling en zinvolle partnerschappen vergen voordat een opmars naar adoptie kan worden verwacht.

Dit maakt Tezos een van de meest intrigerende projecten om in uw portefeuille te hebben: het voordeel is enorm, maar het risico is nog groter. Investeren in XTZ heeft alleen zin op een zeer lange tijdschaal en goed verwachtingsbeheer – het kan gemakkelijk op een roemloze manier eindigen.

Realistische XTZ prijsvoorspelling

Het voorspellen van de prijzen van nieuwe, zeer volatiele en risicovolle activaklassen is een ondankbare taak: het beste antwoord is dat niemand het weet. De plausibele aanname is dat de realistische XTZ-prijs voor de nabije toekomst ergens tussen de huidige prijs en zijn all-time high ligt.

Tezos Voorspelling – Conclusie

We weten nog steeds niet welke cryptocurrencies erin zullen slagen om uit de cryptowinter te komen waarin we nu ronddwalen. Er zijn veel munten die een goede kans hebben om de cryptostorm te doorstaan en misschien relevanter worden naarmate de markt krimpt en enkele van de zwakkere projecten verslindt. Er zijn echter nog meer van die projecten die al dood zijn, maar nog niemand heeft het opgemerkt.

Maar als je de dingen vanaf dit punt in tijd en plaats bekijkt, is het redelijk om te zeggen dat Tezos zich in een betere positie bevindt dan veel van zijn concurrenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels liza summer 6347702

Lisk prijsverwachting 2022 – 2025 – 2030

pexels alesia kozik 6771607

Prijsverwachting Travala.com 2022 – 2025 – 2030