in

Tijdzones op TradingView: hoe het te bekijken en te bewerken

TradingView is een wereldwijd online kaartplatform. Daarom moet het Tradingview-platform meerdere tijdzones hebben om klanten over de hele wereld te bedienen. Het volgende artikel leert u over de tijdzone en hoe u tijdzones op TradingView kunt bekijken en bewerken.

Sevenings op TradingView

Elke gebruiker in een ander land of een andere locatie moet mogelijk een andere tijdzone gebruiken. Het gebruik van een tijdzone die overeenkomt met de actieve gebruiker maakt het volgen van de grafiek gemakkelijker te begrijpen en handiger.

Sindsin 2015 heeft TradingView alle belangrijke tijdzones. Dat wil zeggen, gebruikers kunnen elke tijdzone ter wereld kiezen om de grafiek naar believen te gebruiken en te controleren. Dat wil zeggen, gebruikers kunnen elke tijdzone ter wereld kiezen om de grafiek naar believen te gebruiken en te controleren.

On TradingView kunnen gebruikers UTC-tijd, uitwisselingstijd of andere tijdzones over de hele wereld gebruiken.

Wat is de UTC-zone?

Gebruikers zien een grafiek op TradingView in de standaard tijdzone wanneer ze een grafiek openen. Gewoonlijk is de standaardtijd op TradingView UTC. UTC staat voor Coordinated Universal Time. In een notendop is UTC de internationale standaardtijd.

Wat is de Exchange-tijdzone?

On TradingView gebruiken we ook handelstijd. Het is de tijdzone waarin de exchange zich bevindt.

Een aandeel dat genoteerd is aan de NASDAQ New York Stock Exchange gebruikt bijvoorbeeld de UTC-4 tijdzone. Aanduidelijk dat wanneer u de Exchange-tijdzone gebruikt om de grafiek van deze titel weer te geven, de gebruiker de UTC-4-tijdzone bekijkt.

Hoe de tijdzone op de TradingView grafiek te bekijken?

Method 1: De eenvoudigste manier is om ernaar te kijken op de klok van de TradingView grafiek. Deze meter bevindt zich in de rechterbenedenhoek van de grafiek.

Klik op de klok en selecteer de juiste tijdzone.

Method 2: Klik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van de grafiek, selecteer vervolgens Symbool en zoek het vak Tijdzone in de benedenhoek van het venster.

Hoe de tijdzone op TradingView te wijzigen?

Na het bekijken van de tijdzone op de twee hierboven genoemde manieren, kan de gebruiker de tijdzone naar believen wijzigen. Om de tijdzone in Instellingen te wijzigen, gaan gebruikers naar het tabblad Symbool. Selecteer in het vak Tijdzone de tijdzone die u wilt gebruiken en klik op OK.

Gebruikers kunnen snel de tijdzone direct in de grafiek wijzigen door op de juiste tijdzone op de klok in de rechterbenedenhoek van de grafiek te klikken.

Daarnaast kunnen gebruikers ook de tijdzone van de grafiek wijzigen door de tijdzone in de rekenmachine-instellingen te wijzigen.

Na het wijzigen van de tijdzone kan de gebruiker de grafiek onmiddellijk in de nieuwe tijdzone bekijken zonder het grafiekvenster te sluiten om opnieuw te laden of verdere actie te ondernemen.

Welke tijdzone moet ik gebruiken om grafieken op TradingView te bekijken?

Veel professionele handelaren zijn van mening dat: handelstijd moet worden gebruikt. Gebruikers kunnen elke tijdzone gebruiken. Hoe dan ook, als gebruikers TradingView-scripts gebruiken (bijvoorbeeld om prijswaarschuwingen in te stellen), helpt het gebruik van Exchange-tijd fouten of conflicten in grafieken tijdens gebruik te voorkomen.

In veel gevallen krijgen gebruikers een foutmelding bij het gebruik van TradingView omdat ze de grafiektijdzone voor Exchange niet gebruiken. Hoe dan ook, als u het extra installatiescript op TradingView niet gebruikt, kunnen gebruikers optioneel elke tijdzone kiezen die gemakkelijker te begrijpen is en de grafiek te volgen.

Sommige problemen die moeten worden opgemerkt bij het instellen van de tijdzone

Gebruikers kunnen de grafiek bekijken in lokale tijd of UTC- of Exchange-tijd. Wanneer u een tijdzone gebruikt, worden de gegevens in de TradingView-grafiek niet beïnvloed. Exchange-uren tellen niet mee met 24-uurs handelssessies. Om te controleren of de juiste tijdzone is ingesteld, controleert u de klok in de rechterbenedenhoek van de grafiek.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 8

Cryptohopper: wat het is en hoe het werkt

invest crypto 27

Cryptocurrency Expert: Top 5 cursussen om te volgen