in

Top 5 Metaverse Game Tokens Onder $5

De game-industrie is momenteel de meest gewilde industrie, die metaverse en NFT met succes in de ruimte heeft opgenomen. In de keuze van vandaag zullen we kijken naar enkele gametokens onder de prijs van $ 5 die je op je radar wilt houden.

Gaming cryptocurrency tokens hebben een totale groeiende marktkapitalisatie van $ 10.732.476.197 en een totaal handelsvolume van $ 1.806.358.434, volgens gegevens van CoinMarketCap.

MyNeighboralice (ALICE)

 • Unieke prijs: $2.23
 • Marktkapitalisatie: $70.407.268
 • Daint kenmerken: My Neighbor Alice valt op door zijn onderscheidende ontwerp, dat Alice gebruikt als een schattige “playmate” om het spel toegankelijker te maken voor nieuwe spelers die niet bekend zijn met traditionele blockchain-spelmechanica.

Het bouwspel met een landbouwthema genaamd My Neighbor Alice is gemaakt op Chromia. Een plek waar spelers virtuele eilanden kunnen kopen en bezitten en ongelooflijke dingen kunnen verzamelen en ontwikkelen terwijl ze ook nieuwe vrienden maken, volgens de beschrijving van het spel. “Alice” is het hoofdpersonage van het spel.

My Neighbor Alice richt zich op een diverse gaming community binnen de traditionele gaming industrie en hoopt blockchain naar miljoenen spelers te brengen.

Daarnaast, hoewel het mensen die geïnteresseerd zijn in het onderzoeken van traditionele DeFi-functies mogelijk maakt, dwingt het spel spelers niet om zich bezig te houden met de onderliggende blockchain-technologie.

Exchange: Met een totaal handelsvolume van $ 48.049.628 in 24 uur, handelt MyNeighborAlice momenteel op de Binance, BTCEX, BingX, Bybit en CoinTiger beurzen.

WEMIX (WEMIX)

 • Unieke prijs: $2.27
 • Marktkapitalisatie: $279,570,912
 • Onderscheidelijke functies: Wemix stelt dat een positieve gebruikerservaring moet komen voordat elke in-game transactie onnodig wordt vastgelegd op een openbare blockchain.

  Wemix zou dit kunnen bereiken en het schaalbaarheidsprobleem voor games en DApps kunnen oplossen.

Het blockchain-ecosysteem genaamd Wemix heeft tot doel blockchain-gebaseerde games en DApps de infrastructuur te geven die ze nodig hebben om te draaien zonder obstakels zoals hoge gaskosten of trage transactiesnelheden. Wemix stelt dat deze problemen werden opgelost door functionaliteiten uit private en publieke blockchains te combineren en te integreren met tussenketens via een hybride structuur.

Wemix stelt ook dat onze middleware barrières voor technologische toegang voor conventionele gamemakers vermindert door blockchain-gerelateerde aspecten van games te detecteren en wijzigingen in bestaande games te minimaliseren.

Het uiteindelijke doel is om een wijdverspreide acceptatie van blockchain-gaming te bereiken door zich te concentreren op de traditionele gamingmarkt, die een miljard spelers heeft. Het heeft een handelsvolume van $ 16.786.171 over 24 uur.

Exchange: WEMIX handelt op enkele van de beste cryptocurrency-uitwisselingen zoals BTCEX, OKX, Bybit, MEXC en Bitget.

Adshares (ADS)

 • Unieke prijs: $2.96
 • Marktkapitalisatie: $87,837,022
 • Distinguishable features: Adshares’ doel is om zich te vestigen als een industriestandaard voor webreclame3. Alle media, waaronder websites, metaverses, games, social media, VR/AR en mobiele apps, zijn toegankelijk.

Adshares is een gedecentraliseerd Web3-advertentieprotocol dat is gemaakt om de advertentietechnologie-industrie te voorzien van op blockchain gebaseerde advertentiesoftware. De blockchain en het protocol zijn de twee belangrijkste onderdelen van het autonome ecosysteem dat bekend staat als Adshares. In dit geval is de blockchain verantwoordelijk voor het beheer van de overdracht van financiële transacties, terwijl het protocol verantwoordelijk is voor het beheer van de overdracht van advertentiegegevens die op de blockchain worden uitgevoerd.

Het protocol stelt adverteerders in staat om al hun digitale advertenties vanaf één plek te beheren en helpt uitgevers en makers geld te verdienen met hun ruimte in de Metaverse, blockchain-games, NFT-tentoonstellingen, websites en andere advertentieruimtes over de hele wereld.

Adshares ontwikkelt de basis voor decentrale reclame en biedt de software aan adverteerders, marketeers, bureaus, mediaorganisaties en de reclametechnologie-industrie. U kunt inkomsten genereren met uw inhoud door lid te worden van het uitgeversnetwerk en uw eigen ruimte beschikbaar te maken voor advertentieplaatsingen. Het heeft een 24-uurs handelsvolume van $ 1.224.304.

Change: Adshares tegen de huidige koers worden verhandeld op deze grote cryptocurrency exchanges: BitMart, Changelly PRO, QuickSwap en Graviex.

Astrafer (ASTRAFER)

 • Unieke prijs: $3.61
 • Marktkapitalisatie: $3.579.984
 • Onderscheidelijke kenmerken: gebruikers kunnen het sterrenstelsel regeren met de organisatie en de samenleving van de speler.

Volgens de website combineert PHANTOM GALAXIES open-wereld ruimtesims met een snelle mech shooter en een boeiend verhaal. ASTRAFER is het bestuur en het utility token van het spel Phantom Galaxies, waarin het aan spelers wordt gegeven als beloning voor missies en door de handel in objecten.

Phantom Galaxies is een snelle third-person ervaring die er precies zo uitziet en speelt als conventionele 3D action role-playing games (ARPG) die al bekend zijn bij miljoenen spelers, met het aanzienlijke onderscheid dat spelers in staat stelt om bestuur uit te oefenen en echt eigenaarschap en controle te hebben over hun spelbronnen (zoals mechs, apparatuur, avatars en in-game valuta) omdat het gebruik maakt van fungible tokens (FT) en niet-fungible tokens (NFT).

De belangrijkste multi-chain sciencefiction mecha gedeelde online wereld ARPG is het doelwit van Phantom Galaxies. Phantom Galaxies zal miljoenen spelers en een breed scala aan ontwerpsamenwerkingen bedienen in een enkele metaverse ervaring die talloze crypto-gemeenschappen ondersteunt via een multi-chain infrastructuur.

Exchange: Met een handelsvolume van $ 99.041,50 over 24 uur, wordt ASTRAFER verhandeld tegen de huidige koers op QuickSwap.

Vulcan Forged PYR (PYR)

 • Unieke prijs: $3.64
 • Marktkapitalisatie: $86.962.194
 • Onderscheidelijke functies: Met meer dan tien games, een community van meer dan 20.000 en de top vijf marktvolumes van niet-fungibele tokens (NOTT’s), is Vulcan Forged een betrouwbare gamestudio, marktplaats en niet-fungibele dApp-incubator (NFT), volgens de website.

Een Metaverse ecosysteem bestaande uit een blockchain game ontwikkelaar en een NFT marktplaats heet Vulcan Forged. Ik ben de maker van VulcanVerse.

CoinMarketCap informatie toont aan dat Vulcan Forged platforms en games bestaan uit:

 • VulcanVerse is een Grieks-Romeins fantasiemetaverse dat 10.000 virtuele landen omvat.
 • Anvil draait eenvoudig gamen en onboarden van dApps.
 • Vulcan Market is de NFT marktplaats voor alle Vulcan Forged games. Het is een gasvrije markt.
 • Berserk, een online TGG NFT
 • Frenzy stelt gebruikers in staat om hun eigen toernooiplatform te maken met PYR als beloningstoken.

Vulcan Forged is een one-stop-shop voor fans van blockchain-games waar spelers toegang hebben tot bekende games en een aanzienlijke NFT-markt om virtuele goederen in-game te kopen en te verhandelen. Het heeft een handelsvolume van $ 8.638.049 gedurende 24 uur.

Exchange: Vulcan Forged PYR tegen de huidige koers wordt live verhandeld op deze grote cryptocurrency-uitwisselingen: Binance, BingX, CoinTiger, Phemex en KuCoin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels david mcbee 730564

Beste games voor Crypto-fans

pexels dom j 45718

Starkware, StarkNet en StarkEx: wat ze zijn en hoe ze werken