in

Top 7 alternatieven voor het Binance-platform

De Binance-uitwisseling heeft meer dan 90 miljoen gebruikers en verwerkt tot $ 80 miljard aan crypto-uitwisselingen per dag. Binance is ook beschikbaar in bijna 200 landen en gebieden over de hele wereld en vermeldt meer dan 600 cryptocurrencies. Alles verklaart dit waarom Binance de bijnaam de grootste en populairste beurs ter wereld heeft.

Maar gecentraliseerde uitwisseling is niet zonder gebreken. Om te beginnen ligt het overhoop met de meeste toezichthouders over de hele wereld en is het niet eens beschikbaar in verschillende Amerikaanse staten. Het is ook bekritiseerd voor het draaien van een niet zo gebruiksvriendelijke interface. En deze en andere tekortkomingen van Binance hebben beleggers en handelaren op zoek naar het beste alternatief voor Binance.

In deze gids laten we u kennismaken met wat onze analisten – en de bredere crypto-gemeenschap – beschouwen als de beste alternatieven voor Binance.

Top 7 alternatieven voor binance Platform

Hier is een diagram van wat de meesten beschouwen als de beste alternatieven voor Binance crypto-uitwisseling vandaag en hun unieke kenmerken.

 • eToro – Beste alternatief voor Binance Ooit
 • Coinbase – Sterk gereguleerd alternatief voor Binance
 • Crypto.com – Beste alternatief voor Binance voor DeFi Investments
 • Huobi – Het beste alternatief voor Binance met een solide reputatie
 • Uphold – Het beste alternatief voor Binance voor gebruiksgemak
 • Uniswap – Beste gedecentraliseerde uitwisselingsalternatief voor Binance
 • Kraken – Het beste alternatief voor Binance voor de veiligheid van klantbronnen

Al deze Binance-alternatieven hebben hun belangrijkste sterke punten en we zullen ze hieronder in detail bespreken.

Vergelijk ze allemaal om het beste Binance-alternatief te vinden dat voor u werkt.

Bance Alternatives hebben gereviewed

De tekortkomingen van crypto-uitwisseling hebben onze zoektocht naar het beste alternatief voor Binance sterk beïnvloed. We zijn op zoek gegaan naar crypto-handelsplatforms die niet alleen de belangrijkste kenmerken weerspiegelden, maar ook de tekortkomingen aanpakten. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de volgende zeven even populaire als feature-rijke exchanges.

Laten we ze allemaal in detail bespreken, hun belangrijkste kenmerken verkennen en uitleggen waarom ze in deze lijst zijn opgenomen:

1. eToro – Beste alternatief voor Binance in het algemeen

eToro staat bovenaan onze lijst met beste Binance-alternatieven omdat het de meeste sterke punten van Binance integreert en de meeste van zijn tekortkomingen aanpakt. Om te beginnen zijn beide zeer populaire crypto-uitwisselingen en zijn ze beschikbaar in vrijwel alle crypto-vriendelijke landen over de hele wereld. Ze vermelden ook vrijwel alle van de meest populaire crypto-activa. E hebben ook de voorkeur vanwege hun ultrasnelle transactieverwerkingssnelheden en toewijding aan de veiligheid en integriteit van klantactiva en privégegevens.

Naast het voldoen aan al deze functies van Binance, ondersteunt eToro meerdere stortings- en opnamemethoden. Hoewel Binance alleen bank- en cryptostortingen ondersteunt en de meeste andere stortingen naar fiat-naar-crypto-onramps leidt, verwerkt eToro directe stortingen van vrijwel alle populaire betalingsopties. Deze omvatten banken, creditcards, betaalpassen, eWallets zoals PayPal, Skrill en Neteller, en directe crypto-overdrachten.

Daarnaast is eToro een pro-regelgevende uitwisseling en daarom de meest betrouwbare en betrouwbare uitwisseling. Hoewel Binance zich richt tot de verschillende nationale overheden en regelgevende instanties over de hele wereld, heeft eToro het bedrijf en zijn diensten onderworpen aan licenties en regelgeving door alle financiële regelgevende instanties op hoog niveau in de wereld. Deze omvatten SEC en FINRA in de VS, FCA in het VK, AISC in Australië en CySEC in Europa.

Het zou ook gezegd kunnen worden dat eToro gemakkelijk te gebruiken is. Het onderhoudt een snel en eenvoudig onboardingproces voor klanten, gevolgd door een gemakkelijk navigeerbare en simplistische vindingrijke handelsinterface, voordat het zich uitbreidt naar een snel cryptocurrency-koopproces. Daarnaast integreert eToro sociale en kopieerhandelstools – gericht op zowel beginnende als ervaren beleggers.

2. Coinbase – Sterk gereguleerd alternatief voor Binance

Coinbase is al lang de felste concurrent van Binance. En hoewel Binance Coinbase al heeft overtroffen als de meest gebruikte cryptocurrency-uitwisseling internationaal, streeft Coinbase ernaar om het meest relevante handelsplatform in de Verenigde Staten te blijven.

We noemen Coinbase als een van de beste alternatieven van Binance, niet vanwege dit concurrentievermogen, maar omdat de twee populaire beurzen veel overeenkomsten delen. Het zijn bijvoorbeeld ongelooflijk veilige crypto-handelsplatforms, zijn de twee meest liquide beurzen, zijn beschikbaar in honderden landen en vermelden honderden cryptocurrencies en handelsparen.

Ondanks dit alles behoort Coinbase tot de beste alternatieven van Binance omdat het enkele van de tekortkomingen van de door CZ geleide uitwisseling aanpakt.

Om te beginnen is Coinbase beschikbaar in alle Amerikaanse staten – behalve Hawaï – terwijl Binance slechts in 46 staten mag opereren. In Canada werd Binance onlangs verboden om in Ontario te opereren nadat de beurs crashte met de Ontario Securities Exchange (OSE) voor licenties en regelgeving.

Coinbase daarentegen blijft actief in alle Canadese provincies. Internvially, Coinbase’s pro-regelgevende houding stelt u in staat om te blijven opereren in rechtsgebieden waar Binance is verboden, zoals Singapore.

Coinbase wordt ook genoemd als een van de beste alternatieven voor Binance omdat het als gemakkelijker te gebruiken wordt beschouwd. Natuurlijk onderhouden beide uitwisselingen intuïtieve, resourcerijke uitwisselingen en eenvoudige onboardingprocessen voor klanten.

Coinbase gaat echter een stap verder met twee handelsplatformen: de basisversie voor beginners en intermediaire handelaren en Coinbase PRO voor ervaren handelaren. Coinbase stelt zelfs deze beginners in staat om Bitcoin en andere cryptocurrencies direct te kopen.

Daarnaast opent Coinbase haar website om meerdere betaalmethoden te ondersteunen. In tegenstelling tot Binance ondersteunt Coinbase verschillende vormen van bankdeposito’s (bankcheques en ACH), kaarten (debet en credit) en een breed scala aan eWallets – zoals PayPal – en directe crypto-overdrachten.

3. Crypto.com – Het beste alternatief voor Binance voor DeFi Investments

Crypto.com en Binance delen veel kleine overeenkomsten en verschillen – grotendeels irrelevant. En dit is de belangrijkste reden waarom we het crypto-handelsplatform van Singapore presenteren als een van de beste alternatieven voor Binance.

Even Crypto.com eerder gelanceerd (juni 2016) dan Binance (juli 2017), explodeerde binance sneller. Today speelt Crypto.com een inhaalslag door alle belangrijke functies in zijn platform te integreren die Binance hebben geholpen ’s werelds go-to crypto-handelsplatform te worden, te beginnen met de lancering van Cronos Chain – het equivalent van Binance Smarty Chain.

Deze strekken zich uit tot het vereenvoudigen van het onboardingproces van klanten en het onderhouden van een standaard / gebruiksvriendelijk handelsplatform – zowel op de webtrader als op de mobiele app. Both zijn rijk aan functies en relatief eenvoudig te gebruiken. Crit, critici hebben Binance ervan beschuldigd zijn handelsplatform – vooral de mobiele app – te overbevolken met functies waarvan zij denken dat ze beginnende en intermediaire handelaren overweldigen.

We noemen ook Crypto.com een van de beste alternatieven voor Binance omdat het, net als Binance, ook passieve wegen creëert voor het genereren van inkomsten voor beleggers. Deze omvatten de programma’s Staking en Lending Crypto.com. Door middel van staking verdienen cryptocurrency-investeerders concurrerende rente – tot 14,5% P.A. – terwijl leningen hen in staat stellen om tot 50% van hun gestorte cryptocurrency te lenen en terug te betalen in 12 maandelijkse termijnen – tegen concurrerende rentetarieven.

4. Huobi – Het beste alternatief voor Binance met een breed scala aan ondersteunde bronnen

Huobi is een van de meest gerenommeerde beurzen ter wereld. Het is ook een van de oudste, opgericht in 2013. Net als de rest van de crypto-uitwisselingen die we hier hebben gepresenteerd, heeft Huobi veel gemeen met Binance. Om te beginnen beheren beide de standaard platformonafhankelijke handelsinterface met een eenvoudig onboardingproces. Ze zijn ook diep liquide en ultrasnel in het verwerken van cryptotransacties.

Maar de overeenkomsten zijn niet de enige reden waarom we Huobi in 2022 presenteren als een van de beste alternatieven voor Binance.

We introduceren het hier ook vanwege de unieke kenmerken die de tekortkomingen van Binance aanpakken. Om te beginnen onderhouden beide vindingrijke handelsplatforms, ontworpen om beginnende en ervaren handelaren aan te trekken. E dit bereiken door het breedste scala aan educatieve, marktonderzoeks-, handels- en risicobeheertools te integreren.

Huobi vergemakkelijkt echter de handel op zijn platform door al zijn klanten toegang te geven tot een gratis en zeer succesvolle handelsbot. Deze eigen bot is consequent gerangschikt in de top 20 van meest effectieve crypto-handelaarbots.

We rangschikken Huobi ook als een van de beste alternatieven voor Binance omdat het een breed scala aan cryptocurrencies ondersteunt. Vandaag kunt u meer dan 500 cryptocurrencies kopen op Huobi en communiceren met meer dan 1000 cryptocurrency-handelsparen.

Dit kan worden gekocht met enkele van de meest populaire stortingsopties, waaronder creditcards en betaalpassen, bankoverschrijvingen, populaire eWalletsen directe crypto-overdrachten. We moeten er ook aan toevoegen dat Huobi een van de breedste reeksen fiat-valuta’s en fiat-naar-crypto-paren ondersteunt.

We nemen huobi hier ook op omdat het gebruikers van zijn platform een zekere mate van controle over de uitwisseling geeft – via Huobi’s HADAX. Token-houders niet alleen kunnen genieten van korting op handelskosten, maar ook van stemrecht. Die hen in staat stelt om te stemmen over beslissingen zoals munten die moeten worden toegevoegd of verwijderd van de beurs.

5. Handhaven – Het beste alternatief voor Binance voor gebruiksgemak

In tegenstelling tot de rest van de online investeringsplatforms die we in dit bericht hebben besproken, is Uphold geen pure cryptocurrency-uitwisseling. Piuttosto, is een multi-asset digitaal handelsplatform dat meer dan 200 cryptocurrencies en tokens, 50 Amerikaanse aandelen, forex en milieuactiva zoals Bitcoin zero vermeldt. Het staat echter nog steeds op onze lijst met de beste alternatieven voor Binance.

Een van de belangrijkste factoren die analisten overwogen toen ze besloten Om Uphold toe te voegen aan de lijst met de beste alternatieven voor Binance, is dat iedereen alles met alles kan kopen. Dit impliceert dat gebruikers van zijn platform vrijwel elke cryptocurrency kunnen kopen met elk ander ondersteund activum, of het nu contant geld, grondstoffen of zelfs aandelen zijn. Dit maakt Uphold daarom een van de meest betaalbare crypto-handelsplatforms ter wereld.

Het staat ook in de lijst van de beste alternatieven voor Binance vanwege zijn solide reputatie en toewijding aan de beveiliging van klantenfondsen. In tegenstelling tot Binance is Uphold bijvoorbeeld een multi-gereguleerd online handelsplatform met een licentie van FinCEN in de VS en FCA in het VK. Daarnaast publiceert Uphold alle transacties in real time en leent het geen klantdeposito’s uit of belegt deze bij derden, wat ervoor zorgt dat het altijd volledig vertrouwelijk is.

6. Uniswap – Het beste gedecentraliseerde uitwisselingsalternatief voor Binance

Uniswap is de snelst groeiende gedecentraliseerde exchange ter wereld. Dit blijkt uit het feit dat de uitwisseling 3 miljoen cryptocurrency-investeerders en -handelaren op zijn platform heeft geïntegreerd, de toenemende dagelijkse handelsvolumes en de $ 1 biljoen aan crypto-uitwisselingen die het sinds de lancering heeft verwerkt.

Zoals Binance is Uniswap een gebruiksvriendelijk handelsplatform. Het heeft een eenvoudig onboardingproces, beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface en een eenvoudig koop- en handelsproces voor cryptocurrency. Uniswap biedt zijn platformgebruikers ook een breed scala aan ondersteunde cryptocurrencies en een nog bredere selectie van crypto-handelsparen.

Zoals Binance stelt Uniswap gebruikers van zijn platform in staat om hun beleggingen te diversifiëren en de groei van de portefeuille te versnellen door hen passieve beleggingsmogelijkheden te bieden. Staat vrijwel iedereen toe om liquiditeit bij te dragen aan meerdere liquiditeitspools.

In ruil daarvoor wordt u beloond met een deel van de transactiekosten die door de pool worden gegenereerd. Dit kunt u dubbel verdienen aan uw crypto-investering – van de aanzienlijke waarde van uw cryptomunten en de inkomsten die worden verdiend met liquiditeitslandbouw.

Wanneer Binance begon, waren enkele van de sterkste oproepen aan beleggers de anti-regelgevende houding en het feit dat het iedereen toestond om enorme sommen cryptocurrencies te kopen / verkopen / storten / opnemen zonder identiteitsverificatie te vereisen. Maar naarmate de populariteit ervan is toegenomen, hebben overheden en regelgevende instanties erop gesprongen, waardoor het KYC / AML-controles moet implementeren en de dagelijkse stortings- / opnamelimieten moet verlagen.

Door de deugd van het feit dat het een gedecentraliseerde uitwisseling is, onderwerpt Uniswap zijn klanten niet aan KYC / AML-controles. Daarom is het het beste alternatief voor Binance voor iedereen die anoniem cryptocurrencies wil investeren of verhandelen.

7. Kraken – Het beste alternatief voor Binance voor Customer Resource Security

Gelancereerd in 2011, kraken is waarschijnlijk de oudste large-cap cryptocurrency-uitwisseling ter wereld. Het is een zeer betrouwbaar handelsplatform, is diep liquide en onderhoudt een van de meest gebruiksvriendelijke handelsinterfaces. Dit zijn enkele van de belangrijkste factoren waarmee onze analisten rekening houden bij het toevoegen van Kraken aan deze lijst met de beste alternatieven voor Binance.

Maar naast het uitvoeren van een snel en eenvoudig onboardingproces voor klanten, is Kraken verhuisd om zich te vestigen als een meer beginnersvriendelijke uitwisseling. Research om dit te bereiken door twee afzonderlijke handelsplatformen te creëren: Kraken en Kraken PRO.

Kraken is bedoeld voor beginnende en intermediaire handelaren en beschikt ook direct over de functie cryptocurrencies kopen. Integreert veel educatieve inhoud en de meest intuïtieve interface. Kraken PRO daarentegen is gewijd aan ervaren handelaren en integreert het breedste scala aan onderzoeks-, handels- en risicobeheertools.

Kraken komt ook in de lijst met de beste alternatieven voor Binance omdat de twee een breed scala aan functies in hun platform integreren. Deze variëren van geïntegreerde passieve inkomensgeneratie-opties zoals staking. Maar Kraken gaat nog een stap verder en biedt gebruikers een dark pool die gebruikt kan worden om pseudoniemen uit te wisselen.

Especial is Kraken een van de beste alternatieven voor Binance omdat het veiliger en transparanter is. We moeten opmerken dat hoewel Kraken al meer dan een decennium bestaat, de crypto-uitwisseling nooit is gehackt. Daarnaast was het de eerste large-cap cryptocurrency exchange die een proof of asset audit uitvoerde en publiceerde.

Factoren om te overwegen bij het kiezen van de beste alternatieven voor Binance

Wisselingen en investeren in cryptocurrencies zijn op dit moment een rage, en veel ervan kan worden toegeschreven aan de uitstekende prestaties van het verleden en de veelbelovende toekomst van de industrie. Today domineert Binance deze industrie, trekt miljoenen handelaren aan en verwerkt miljarden dollars in dagelijkse transacties. Maar er is behoefte aan alternatieven voor Binance om aan de tekortkomingen van de cryptocurrency-gigant te voldoen.

Wat denk je dan als je op zoek bent naar het beste alternatief voor Binance? Hier zijn 5 essentiële factoren voor elk levensvatbaar alternatief voor Binance:

 • Gebruiksvooruitzicht: uw voorkeursalternatief voor Binance moet gemakkelijk te gebruiken zijn. Het moet een eenvoudig onboardingproces voor klanten, een intuïtieve handelsinterface en een snel koopproces hebben. Het moet ook een breed scala aan stortings- / opnamemethoden ondersteunen.
 • Exchange security: uw keuze van het beste alternatief voor Binance moet ook veilig zijn. Het had maatregelen moeten nemen om zijn netwerk en de persoonlijke gegevens en digitale activa van zijn klanten te beschermen.
 • Ondersteunde tools: Het alternatief voor Binance moet ook uw voorkeurs stortings- en opnamemethoden ondersteunen.
 • De meeste handelskosten: Het is ook belangrijk dat uw voorkeursalternatief voor Binance concurrerende handelskosten handhaaft, zowel transactiekosten als niet-handelskosten zoals stortings- en opnameverwerkingskosten.
 • Liquidity: het beste alternatief voor Binance moet ook een goed aanbod van cryptocurrencies en cryptocurrency trading pairs ondersteunen. Het moet ook diep liquide zijn en in staat zijn om zelfs de grootste koop- of verkooporders in de kortst mogelijke tijd te verwerken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Binance?

In minder dan 5 jaar is Binance uitgegroeid tot ’s werelds grootste cryptocurrency-uitwisseling, die meer dan 90 miljoen gebruikers aantrekt. Hier zijn de voordelen van het gebruik van Binance. Dit zijn de factoren die de huidige en vorige gebruikers het meest hebben genoten van de handel op de cryptocurrency-uitwisseling:

 • Ondersteuning voor een breed scala aan bronnen: Binance ondersteunt een breed scala aan high-level en opkomende crypto tokens. Op het moment van schrijven ondersteunt Binance meer dan 600 munten en tokens en meer dan 1500 cryptocurrency-handelsparen. Het integreert ook crypto futures, opties en NFT.
 • Zon diepe liquiditeit: Binance is de meest liquide cryptocurrency-uitwisseling ter wereld en verwerkt gemiddeld $ 70 miljard aan cryptocurrency-uitwisselingen per dag.
 • Extra-low transactiecommissies: Binance onderhoudt ook enkele van de meest concurrerende crypto-handelskosten. Het houdt geen verborgen kosten, brengt tussen 0,1% en 0,004% per transactie in rekening, heeft een korting van 25% op kosten betaald met BNB-munten en brengt momenteel geen handelskosten in rekening voor geselecteerde Bitcoin-paren.
 • Beveiliging van digitale activa: Binance is een van de veiligste crypto-handelsplatforms. Het biedt gebruikers niet alleen gratis portefeuilles en houdt klantengelden in offline kluizen, maar heeft ook een verzekeringsfonds van $ 1 miljard opgezet voor zijn klanten.
 • Passieve inkomensgeneratie: Binance biedt haar klanten een breed scala aan passieve inkomensmogelijkheden. Dit omvatten Binance-besparingen, staking, leningen en liquiditeitspoolbijdragen.

Wat zijn de nadelen van handelen in Binance?

Ondanks de opmerkelijke basisfuncties is Binance echter niet zonder gebreken. Net als de meeste andere crypto-uitwisselingen heeft Binance zijn deel van de nadelen, wat een deel van de redenen is waarom analisten hebben geprobeerd de markt te beheersen en de meest geschikte Binance-alternatieven te identificeren.

Sommige van Binance’s grootste tekortkomingen zijn:

 • Onreguleerd: binance om te beginnen is binance geen gereguleerd crypto-handelsplatform en confronteert het voortdurend nationale overheden en financiële regelgevende instanties met regelgevings- en licentievereisten. Dit is verboden in landen als Singapore, staten als New York in de Verenigde Staten en provincies als Ontario, Canada.
 • Compact interface: Binance heeft veel functies op zijn handelsplatform gepropt, vooral op de mobiele handelsapp, waardoor het handelsplatform vrij ingewikkeld is en niet zo geschikt voor beginners.

Conclusion

In vijf korte jaren heeft Binance meerdere barrières doorbroken om zich te ontpoppen als ’s werelds grootste en populairste cryptocurrency-uitwisseling. Het is ook het meest liquide crypto-handelsplatform, het is beschikbaar in vrijwel elk crypto-vriendelijk land / gebied ter wereld en heeft onlangs Coinbase overtroffen om de uitwisseling met de meeste Bitcoins te worden.

Maar zijn anti-regelgevende houding heeft hem op gespannen voet gezet met verschillende nationale regeringen en internationale financiële toezichthouders. Het is zelfs verboden in verschillende landen, staten en regio’s.

Dit en alle andere nadelen, zoals het runnen van een geavanceerd handelsplatform, creëren de behoefte aan een alternatief voor Binance. En in dit bericht bespreken we wat we beschouwen als de zeven beste alternatieven voor Binance in 2022. Deze weerspiegelen de kernkenmerken van Binance en anderen die de belangrijkste tekortkomingen van het door CZ geleide handelsplatform aanpakken.

Veelgestelde vragen over de beste Binance-alternatieven

Welke exchange moet ik gebruiken in plaats van Binance?

In deze gids voor cryptocurrency-uitwisseling hebben we de zeven beste alternatieven voor Binance besproken. Lees dit bericht nogmaals, identificeer de uitwisseling die het beste past bij uw cryptocurrency-handelsbehoeften en registreer een crypto-handelaarsaccount bij hen.

Wat is het beste alternatief voor Binance?

Onze analisten zijn van mening dat eToro het beste alternatief is voor Binance.

Wat wordt de volgende grote cryptocurrency die in 2022 explodeert?

De markt krimpt nog steeds, waardoor het onmogelijk is om te zeggen welke cryptocurrency voor het einde van het jaar zal exploderen. Sommig zoals Ethereum, GMT, Chiliz en NEXO zullen naar verwachting voor het einde van het jaar grote bewegingen uitbrengen.

Kraken veiliger dan Binance?

De zou je ook kunnen zeggen dat Kraken veiliger is dan Kraken, zeker als je bedenkt dat het nooit gehackt is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 43

Beste Bitcoin goksites

invest crypto 42

Wachtwoord Martian Aptos Wallet: hier leest u hoe u het kunt wijzigen