in

Trade Coin op Binance: wat het is en hoe het werkt

De handelsmunt op Binance is een trefwoord dat veel mensen noemen en suggereren bij het leren over cryptocurrencies en cryptocurrency-handel. Hoe dan ook, op Binance zijn er veel verschillende soorten handelsorders; wat te kiezen? Dit artikel is zeker iets voor u als u binance trading te ingewikkeld en verwarrend vindt.

Zo wat is een handelsmunt? Hoe is het anders dan het kopen en verkopen van gewone munten? Voordat u ingaat op de gedetailleerde stappen voor het verhandelen van valuta’s op Binance, zal Beleggen meer te weten komen over de term “Handelsmunt” en de soorten handelsorders op Binance.

Wat is een Trade coin?

Als verschil met het kopen/verkopen van standaardmunten, moet u contant geld gebruiken, een bestelling plaatsen om die munt te kopen en die munt in een crypto-portemonnee bezitten.

Wanneer nodig voert u de order uit om die munt te verkopen en wordt het geld rechtstreeks naar de bankrekening overgemaakt. Dit is hoe je fysiek goud koopt en bezit.

In tegenstelling tot forex of goudhandel, waar u de wisselkoers van paren of goud op de markt wijzigt, verandert u alleen de wisselkoers; je bezit geen eigendom.

Handel in de tussentijd een muntpaar op Binance (ervan uitgaande dat je een AB-muntpaar hebt), wat betekent dat je je bestaande B-munt gebruikt om munt A te kopen of je huidige valuta A te verkopen om munt B te ontvangen.

En wanneer u een munt hebt gekocht, bent u eigenaar van de valuta en kunt u deze overboeken naar die portemonnee in elk ander account op Binance of buiten Binance.

  • De grafiek toont het muntpaar als de prijs van de vorige munt A.
  • Je koopt munt A als de prijs laag is en je verwacht dat deze omhoog gaat.
  • Advertally, wanneer de grafiek munt A laat zien die omhoog gaat en misschien op het punt staat om naar beneden te corrigeren, zou je A verkopen.

Hoe kies je de muntparen om op Binance te handelen?

Bij toegang tot de Binance-beurs zijn er veel verschillende muntparen. Zo wat betekenen muntparen? Welke muntpaar wil je ruilen?

Een muntpaar bestaat uit 2 delen:

De eerste munt is de basismunt die je kunt kopen of verkopen.

De achterkant kan een munt zijn, een stablecoin of 1 eenheid fiat-valuta is de eenheid van waardering.

De Binance exchange heeft drie muntparen: coin/coin of coin/stablecoin of coin/fiat coin.

1. Coin/coin

On Binance zijn er momenteel vijf waarderingsmunten, waaronder BNB, BTC en drie soorten Altcoins: ETH, TRX, XRP.

Sommige voorbeelden van munt/muntparen: ADA/BNB, DASH/BNB, EOS/BNB, BNB/BTC, DOGE/BTC…

Als je een basismunt wilt kopen van 1 muntquote, moet je een KOOP-bestelling plaatsen bij dat muntpaar.

Als u een basismunt wilt verkopen om de quotemunt te krijgen, moet u een VERKOOPORDER plaatsen bij dat muntpaar.

Voorbeeld:

Je hebt BTC en wilt BNB kopen. U moet ervoor kiezen om het BNB/BTC-paar te verhandelen en een order te plaatsen om BNB te KOPEN.

2. Coin/stablecoin

Voorbeelden van coin/stablecoin paren: BTC/USDT, ADA/BUSD, BCH/BUSD…

Als je een basismunt wilt kopen van 1 muntquote, moet je een KOOP-bestelling plaatsen bij dat muntpaar.

Als u een basismunt wilt verkopen om de quotemunt te krijgen, moet u een VERKOOPORDER plaatsen bij dat muntpaar.

Bijvoorbeeld:

Je hebt BTC en wilt BNB kopen. U moet ervoor kiezen om het BNB/BTC-paar te ruilen en een bestelling te plaatsen bij BUY BNB.

2. Coin/stablecoin

Voorbeelden van munt/stablecoin paren: BTC/USDT, ADA/BUSD, BCH/BUSD…

Als je een stablecoin B hebt en een munt A wilt kopen, zul je paar A-B moeten kiezen en een bestelling kopen A moeten plaatsen.

Als je een A-munt hebt en een A-munt wilt verkopen om stablecoin B te krijgen, moet je een VERKOOP-order plaatsen voor munt A.

Voorbeeld:

Je kocht BTC tegen een lage prijs, nu is BTC gestegen, je wilt USDT verzamelen om winst te nemen, je moet het BTC / USDT-paar kiezen en een bestelling plaatsen om BTC te verkopen.

3. Fiat geld / geld

Fiat-geld is een vorm van door de overheid uitgegeven valuta die als legaal wordt beschouwd.

De Moneta/Fiat paren zijn XRP/AUD, TRX/EUR, ADA/AUD…

Als u GBP in uw Binance-account hebt en BNB-munten wilt kopen, moet u het BNB /GBP-paar selecteren en een BNB-bestelling kopen plaatsen.

Types van handelsorders op de Binance exchange

Een limietorder is een type order dat wordt gebruikt om munten te kopen wanneer de prijs daalt tot een specifieke prijs (of munten te verkopen wanneer de prijs tot een bepaald niveau stijgt).

  • Een marktorder is een type order dat wordt gebruikt om direct een munt te kopen tegen de huidige prijs. Dit type bestelling wordt gebruikt wanneer u zich niet al te veel zorgen maakt over de bewegingen van muntprijzen. Waarom, wanneer de prijs van de munt te veel fluctueert, heb je geen tijd om een limietorder te plaatsen. Je moet een marktorder kiezen.
  • Een stop-limit order wordt gebruikt om munten te kopen wanneer de prijs stijgt naar de vastgestelde prijs of munten te verkopen wanneer de prijs daalt tot de vastgestelde prijs.
  • OCO orders kunnen worden opgevat als gecombineerde Limit en Stop-Limit orders. Als u munten tegen een lage prijs tegelijkertijd wilt kopen en munten wilt kopen wanneer de prijs stijgt naar een bepaalde prijs, kunt u een OCO-bestelling gebruiken. Of, integendeel, u wilt verkopen wanneer de valuta tegen een hoge prijs is en tegelijkertijd het verlies verminderen wanneer de munt daalt naar een specifieke lage prijs. U kunt ook OCO-bestellingen gebruiken.

Dan heb je een goede kennis van het verhandelen van munten en handelsorders op Binance. Op dit punt heb je ook het verschil onderscheiden tussen het kopen/verkopen van munten op gewone basis en het verhandelen van munten. In het volgende artikel zal Investiki.com u begeleiden om munten op Binance te verhandelen om de hierboven genoemde termen beter te begrijpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 3

Binance Chain en Binance Smart Chain: hoe ze te onderscheiden

invest 00028

Neem winst &Stoploss op Capital.com: kan ik veranderen?