in

TradingView Pro: hoe u het gratis kunt krijgen

TradingView is vandaag de dag het populairste platform voor het in kaart brengen en filteren van aandelen. TradingView heeft zowel gratis als betaalde versies. Sommige speciale tradingview-functies zijn echter alleen beschikbaar op de betaalde versie van TradingView Pro en TradingView Pro-accounts moeten een maandelijks bedrag betalen.

Het volgende artikel laat zien hoe u zich kunt registreren voor een TradingView-account en een gratis TradingView Pro-account kunt krijgen.

Mosthesview Account Types

Free TradingView Account (Basic Account)

De tradingview gratis account staat bekend als een Basic account. TradingView biedt veel gratis functies aan gebruikers in deze versie. Voor een niet-gespecialiseerde handelaar voldoet de gratis TradingView Basic-account aan de dagelijkse behoeften van grafiekmonitoring en -analyse: het biedt een prijswaarschuwing en drie technische indicatoren per grafiek …

Hoe dan ook, dit account geeft vaak advertenties weer wanneer het wordt gebruikt.

Conto TradingView Pro Premium

Het TradingView Pro account kost $14.95/maand. Naast de basisfuncties van het gratis account biedt het TradingView Pro-account 20 prijswaarschuwingen, vijf technische indicatoren per grafiek en vele andere speciale functies.

MostView Pro+ Account

Het TradingView Pro+ account kost $29.95/maand. Het TradingView Pro+ account heeft een snellere klantenservice en heeft tot 100 prijswaarschuwingen.

Gebruikers kunnen maximaal 10 indicatoren per grafiek gebruiken en vier grafieken in één venster gebruiken, verbinding maken met twee apparaten tegelijk en tien verschillende grafieklay-outs opslaan.

Greaser TradingView Account

Het TradingView Premium account is redelijk geprijsd op $59.95/maand. Dit is het meest premium accountplan van TradingView, waardoor gebruikers volledig toegang hebben tot alle tradingview-functies. Handelaren kunnen acht grafieken per lay-out op vijf apparaten tegelijk gebruiken, tot 200 prijswaarschuwingen installeren en 25 indicatoren op elke grafiek installeren.

TradingView Premium accounts hebben ook altijd de hoogste prioriteit.

Hoe registreer je een gratis TradingView account?

Om een TradingView account te openen, klikt u op onderstaande link:

Klik op de startpagina van TradingView op Aan de slag en registreer u.

Kies om u aan te melden voor een TradingView-account met een van de beschikbare sociale media-accounts: Gmail, Facebook, Twitter, Yahoo, Apple en Linked In. De onderstaande instructies laten u toe om u te registreren voor een TradingView-account door op E-mail te klikken.

Voer uw e-mailadres en wachtwoord in, selecteer om de handelsweergavevoorwaarden te accepteren, vink het vakje aan om te bevestigen dat het geen robot is en klik op Account gemaakt.

Daarna stuurt TradingView een e-mail om het gebruikersaccount te activeren. Gebruikers moeten die e-mail openen om het account te activeren en in te loggen op het account om TradingView Basic gratis te gaan gebruiken.

Gebruikers moeten hun telefoonnummer bevestigen om het gratis handelsoverzicht basic-pakket volledig te gebruiken. Klik op je avatar en selecteer vervolgens Profielinstellingen. Upereer daarom uw profielfoto, voer uw gebruikersnaam in en verifieer uw telefoonnummer.

Hoe te upgraden naar een TradingView Pro account?

Het gratis Tradingview-account biedt enkele handige functies voor nieuwe handelaren. Maar het TradingView Pro account tilt de gebruikerservaring naar een hoger niveau. Mostistratieve tools van TradingView Pro helpen gebruikers grafieken te controleren en gemakkelijker te analyseren.

  • Om u zich te registreren voor een TradingViewPro-account, klikt u op Bijwerken in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Selecteer het TradingView Pro pakket en klik op Probeer 30 dagen gratis.
  • Kies een jaarlijks of maandelijks betalingsplan en klik vervolgens op Volgende.
  • Klik verder op Ik ben prima zonder en selecteer Volgende.
  • Voer uw betalingsgegevens in, vink het vakje aan om TradingView toe te staan automatisch uw maandelijkse kosten te berekenen en klik op Aankoop voltooien.

Na succesvolle registratie voor het TradingView Pro-pakket kunnen gebruikers het 30 dagen gratis gebruiken. Na 30 dagen wordt het gebruikersaccount automatisch verlengd als het abonnement niet wordt opgezegd en het geld van de gekoppelde kaart wordt afgetrokken.

Hoe krijg je TradingView Pro gratis?

Het gebruik van een TradingView Pro account is een positieve ervaring voor gebruikers. Voor sommige retailers is de hoogte van de maandelijkse betaling echter een kwestie van overweging. Er zijn verschillende tips voor het gebruik van de TradingView Pro gratis account als volgt:

Method 1: Kies een broker die verbinding met TradingView mogelijk maakt en een TradingView Pro account giveaway programma heeft.

Method 2: Meld u aan voor een 30-daags proefpakket van TradingView Pro. De gebruiker downloadt vervolgens de instellingen, lay-outs en indicatoren om te gebruiken en slaat deze instellingen op. Voor de vervaldatum van het 30-daagse proefaccount annuleren gebruikers de verlenging van hun TradingView Pro-account om in de volgende maand geen commissies te ontvangen. Alle eerder opgeslagen instellingen blijven in uw account staan.

Om een gratis proefversie van TradingView te annuleren, opent u het tabblad Betalingen in uw gebruikersprofiel en klikt u op de knop Proefversie annuleren.

Conclusion

TradingView is een krachtig marktanalyse- en grafiekplatform. Het gebruik van TradingView upgrade pakketten zorgt altijd voor een goede klantervaring. Het feit dat gebruikers TradingView 30 dagen gratis kunnen gebruiken, maakt het voor klanten gemakkelijker om toegang te krijgen tot de geavanceerde functies van TradingView. Gebruikers moeten de ontwikkelaar echter ondersteunen door een betaalde upgradeservice aan te schaffen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00010

Account openen op Capital.com: hoe de bonus te krijgen

invest 00013

MT4: Hoe toegang te krijgen vanaf pc