in

TradingView-wachtwoord: hoe het opnieuw in te stellen

Wachtwoorden zijn een van de persoonlijke accountbeveiligingsmaatregelen van elk platform. Als u het wachtwoord van uw TradingView-account bent vergeten, kunt u problemen ondervinden bij het openen van uw account. Bent u uw TradingView-wachtwoord vergeten en hoe u dit kunt oplossen? Het volgende artikel begeleidt gebruikers om te overwinnen wanneer ze hun TradingView-accountwachtwoord vergeten en hoe ze hun accountwachtwoord opnieuw kunnen instellen of wijzigen.

Sommige tips voor het gebruik van TradingView-wachtwoorden

Het wachtwoord van de TradingView-account is een van de essentiële stappen om gebruikersaccounts te beschermen. Hoe dan ook, niet iedereen begrijpt de basisprincipes bij het instellen van een wachtwoord voor een TradingView account. Er zijn enkele tips om gebruikers te helpen TradingView-wachtwoorden als volgt te beschermen:

 • Gebruik geen TradingView wachtwoord dat overeenkomt met het wachtwoord van andere websites of applicaties.

  Als een gebruiker hetzelfde wachtwoord gebruikt voor veel verschillende platforms en applicaties, worden alle andere accounts gemakkelijk gecompromitteerd wanneer ze het wachtwoord op een website onthullen. Om de veiligheid van TradingView-accounts te garanderen, moeten gebruikers een apart wachtwoord voor dit platform gebruiken.

 • Gebruikers moeten een moeilijk te raden wachtwoord gebruiken, dat langer kan zijn dan 12 tekens, inclusief hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens.
 • Wijzig uw wachtwoord zodra het wordt gedetecteerd of vermoed wanneer het account toegang heeft van vreemden.
 • Gebruik de inloggegevens van uw TradingView-account niet om andere 3rd party services of platforms te gebruiken.
 • Ga naar de juiste URL www.tradingview.com en de juiste TradingView app om accountdiefstal te voorkomen. Download de TradingView app op Google Play voor Android en de App Store voor iOS.

Correct tradingview forgotten password error van TradingView.

Gebruikers kunnen enkele remedies toepassen wanneer ze hun TradingView-wachtwoord als volgt vergeten:

 • Ga naar Instellingen in een webbrowser, selecteer Automatisch aanvullen en kies vervolgens om TradingView-wachtwoorden te bekijken.

  Als de gebruiker de functie voor het opslaan van wachtwoorden gebruikt, kan de gebruiker het wachtwoord hier gemakkelijk vinden.

 • Als gebruikers het wachtwoord niet kunnen vinden op de hierboven aangegeven manier, klikt de gebruiker op de knop Ik ben wachtwoord vergeten of kan hij niet inloggen in het inlogvenster.

Voer het e-mailadres/de gebruikersnaam of het telefoonnummer in dat u hebt gebruikt om toegang te krijgen tot uw account. Klik op het vakje Ik ben geen robot. Then selecteer Zoeken.

Kies hoe u de link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord per e-mail of telefoonnummer kunt ontvangen en klik op Verzenden.

Gebruikers moeten bewerkingen uitvoeren op de computer om ervoor te zorgen dat er geen fouten worden gemaakt. Nadat TradingView het nieuwe wachtwoord heeft teruggestuurd, logt u opnieuw in op het account en wijzigt u het wachtwoord volgens de beveiligingsrichtlijnen.

Hoe wachtwoord te wijzigen op TradingView

Gebruikers kunnen na het inloggen eenvoudig het wachtwoord van hun TradingView account wijzigen. Volg deze stappen:

Klik op het configuratiescherm en selecteer Profielinstellingen.

Selecteer op het tabblad Instellingen de optie Wachtwoord wijzigen en klik op Link verzenden.

Conclusion

Het vergeten TradingView-wachtwoord is een fout die iedereen kan overkomen. De correctie is echter vrij eenvoudig. Nadat u het wachtwoord van uw TradingView-account opnieuw hebt ingesteld of gewijzigd, wordt uw TradingView-account overal losgekoppeld. Daarom moeten gebruikers zich opnieuw aanmelden bij hun TradingView-account op de apparaten. Als u na het volgen van de bovenstaande instructies nog steeds niet in staat bent om uw wachtwoord te herstellen of uw wachtwoord te wijzigen, neem dan contact op met TradingView Support.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 34

Prijsverwachting Orchid 2025 2030

invest crypto 28

MT4 Trading is uitgeschakeld: hier is hoe u de fout kunt oplossen