in

Tranches Prognose 2023 – 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze visie en die van de markt op de toekomst van CHESS delen terwijl we de prijsprognoses van Tranches voor 2023 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Tranches.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van tranches en vragen beantwoorden over de vraag of CHESS een goede investering is of niet, waarom CHESS zal slagen of falen, of waarom de prijs van tranches zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat CHESS is en zijn geschiedenis tot nu toe.

CHESS Prijsverwachting voor de komende 90 dagen

De hele cryptocurrency-wereld staat op de rand van volledige ineenstorting.

Bitcoin daalde 75% van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen veroorzaakt door woedende inflatie en de renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Wanneer je de meest recente ineenstortingen van grote industriële spelers (FTX, Celsius, Moon etc.) in de vergelijking optelt, is de horizon troebel en zal er meer bloed in de straten van de crypto-stad zijn.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2023 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2023.

Op dit moment moet Bitcoin een bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

Prijs tranches prognose 2023

Hoge inflatie en de extreem gevaarlijke macro-economische situatie zijn sterk weerspiegeld in de prijs van Bitcoin in 2022. Als we de interne crypto-problemen nemen met grote spelers zoals FTX, Celsius, Voyager, Luna die naar beneden gaan, ziet 2023 er niet al te goed uit voor stieren. We zullen waarschijnlijk veel saaie zijwaartse prijsactie zien met de neiging om naar beneden te glijden met elke kleine markttrilling.

CHESS Prijsverwachting 2025

Ons voorspellingsmodel ziet CHESS in 2025 $ 0,4358 bereiken.

Hoeveel is CHESS over 5 jaar waard?

De prijs van CHESS in 5 jaar kan ongeveer $ 0 zijn

Tranches Prijsverwachting 2030 – 2040

Hoeveel zijn Tranches waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet tranches $ 0 bereiken in 2030.

Hoeveel zijn Tranches waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet tranches $ 0 bereiken in 2040.

Zullen tranches Bitcoin vervangen/ overschrijden / overtreffen?

Nee, Tranches zullen BTC niet vervangen of overschrijden.

Kunnen tranches $ 10 bereiken?

Ja, Tranches kunnen tegen het einde van 2025 $ 10 bereiken.

Kunnen tranches $ 100 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Tranches om op korte of middellange termijn $100 te bereiken.

Hoe hoog gaan tranches?

Ons voorspellingsmodel ziet de prijs van Tranches dalen en dalen tot bijna 0 in de verre toekomst.

Is het de moeite waard om Tranches te kopen?

We zien geen mooie toekomst voor Tranches. Het is de moeite waard om alleen te kopen als een kortetermijnspeculatie met een goede exitstrategie. De tranchessa is geen goede afzetmarkt voor de lange termijn.

Is Tranchess een goede investering?

Tranches is wat ons betreft geen goede investering. Omdat? Welnu, het wordt geconfronteerd met felle concurrentie van andere vergelijkbare crypto-projecten, het valt niet op door zijn technologie en innovatie, het heeft geen echte gemeenschap (speculanten en de hype-achtervolgende menigte niet meegerekend) en het team achter het project is niet bewezen.

Kan Tranchess je miljonair maken?

Nee, Tranchess kan u geen miljonair maken, omdat we niet zien dat het in de toekomst een 10-voudige prijsverhoging maakt.

Hoeveel zijn Tranches waard?

Voor de korte termijn future zou het kunnen oplopen tot $0,1282. Op de lange termijn (8-10 jaar) zal het hoogstwaarschijnlijk dalen tot 0 of zo.

Waarom zal Tranches slagen en in prijs stijgen?

Tranchess heeft weinig kans van slagen. Hij heeft geen eerste voordeel, hij brengt geen unieke waardepropositie, hij heeft een zwak team en een kleine gemeenschap achter zich. Al deze samenvatting voorkomt dat Tranches succesvol zijn en de prijs op de lange termijn verhogen.

Wat is de korte termijn prognose voor Tranches?

Tranches zullen de komende 90 dagen $ 0,1282 bereiken, wat een verandering van 38,8% is ten opzichte van de huidige prijs die rond $ 0,2095 zweeft.

Tranchess

Prijsvoorspelling Vandaag – Wat zal morgen de prijs van Tranches zijn?

Tranches schommelen morgen rond de $0,2228.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels alesia kozik 6771607

Sport- en vrijetijdsprognose 2023 – 2025 – 2030

pexels tima miroshnichenko 7567554

Ethernity Chain Voorspelling 2023 – 2025 – 2030