in

USDT op Binance: Hoe te kopen

Tether (USDT) is een cryptocurrency uitgegeven en verspreid in een verhouding van 1:1 ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Binance is een beurs die veel middelen biedt om gemakkelijk USDT te kopen met de laagste en veiligste transactiekosten. Het volgende artikel begeleidt u bij het kopen van USDT op Binance, zodat gebruikers gemakkelijk de methode kunnen kiezen die het beste bij hen past.

Wat is USDT?

Als je je telefoon wilt opladen, heb je een oplaadkabel nodig om je telefoon aan te sluiten op een voedingsbron. Toebedoeld is Bluetooth-technologie vereist om audio van uw telefoon met een externe luidspreker te verbinden. Zoals werd USDT geboren om de cryptocurrency-markt te verbinden met de fiat-valutamarkt.

USDT (ook bekend als Tether) was de eerste stablecoin die verscheen. Een stablecoin is een cryptocurrency die is gemaakt om een waarde te hebben die gelijk is aan een fiat-valuta.

USDT wordt uitgegeven door Tether Limited, een 1:1 stablecoin voor de Amerikaanse dollar. HET USDT-prijsonderhoudsmechanisme maakt het voor handelaren gemakkelijk om cryptocurrencies om te zetten in USDT en terug te keren naar USD.

Waarom moet je USDT kopen op Binance?

Er zijn veel redenen voor handelaren om USDT op de Binance-beurs te kopen, waarvan sommige unieke voordelen hebben als volgt:

 • Binance is een multifunctionele cryptocurrency exchange. Daarom zijn er verschillende manieren om USDT te kopen.

  Traders kunnen eenvoudig de meest geschikte methode kiezen om USDT op Binance te kopen.

 • Binance is wereldwijd de belangrijkste dagelijkse handelsvolumebeurs, dus het heeft een hoge liquiditeit en directe ordermatchingmogelijkheden. Daarom kunnen Binance-gebruikers USDT snel kopen/verkopen. Het duurt slechts 1-3 minuten om te voltooien.
 • Handelaren houden van Binance vanwege het gebruiksgemak en de handige functies. Daarom is er maar een beetje onderzoek nodig en kan het handelsproces meteen worden gedaan.
 • Een van de redenen waarom Binance zo populair is, zijn de lage transactiekosten. Daarom moeten gebruikers die USDT kopen ook slechte transactiekosten betalen in vergelijking met andere beurzen.
 • Momenteel moeten Binance-gebruikers hun identiteit verifiëren en KYC voltooien. Daarom is het transactieproces veiliger en veiliger.

Koop USDT op Binance voor wat?

USDT is de meest populaire stablecoin en wordt door veel handelaren gekozen. Traders hebben verschillende doelen na het kopen van USDT op Binance als volgt:

 • Store/Hold USDT: Veel handelaren houden usdt op lange termijn aan om te verwachten dat de waarde in de loop van de tijd zal stijgen. Als meestal, na het kopen van USDT op Binance en van plan om het voor een lange tijd te hebben, kiezen gebruikers ervoor om USDT op de Binance-portemonnee te houden of in Trust Wallet te storten.
 • WISSEL USDT tegen een andere cryptocurrency: de meeste handelaren in cryptocurrency kiezen ervoor om cryptocurrencies te verhandelen op basis van een paar dat een bepaalde cryptocurrency inwisselt voor USDT. Het maakt het voor de handelaar gemakkelijk om de volatiliteit van die cryptocurrency ten opzichte van de USD te begrijpen. En gebruikers weten ook snel hoe waardevol de cryptocurrency is die ze verhandelen wanneer ze worden omgezet in USD. Binance biedt een breed scala aan handelsparen met USDT om aan de handelsbehoeften van zijn gebruikers te voldoen.
 • Verzen USDT Rewards by Staking: Staking is een eenvoudige manier om de winst te maximaliseren wanneer gebruikers een cryptocurrency lang willen vasthouden. Veel handelaren die USDT voor de lange termijn willen aanhouden, hebben ervoor gekozen om te wedden voor winst in plaats van het in hun crypto-portefeuille te houden.
 • Stuur USDT om te betalen voor transacties: USDT heeft een waarde die gelijk is aan USD, dus veel mensen kiezen ervoor om overal met USDT voor goederen en diensten te betalen voor snellere en gemakkelijkere betaling.

Hoe USDT te kopen op Binance

Gebruikers kunnen USDT op Binance gemakkelijk op vier verschillende manieren kopen:

Method 1: Koop USDT via bankoverschrijving

Gebruikers kunnen eenvoudig USDT kopen door de betalingsvaluta en USDT als de valuta te selecteren die u wilt ontvangen. Selecteer vervolgens uw betalingskanaal en volg de betalingsstappen die Binance vereist. Deze methode moet meestal een 3e geïntegreerd betalingskanaal op Binance doorlopen om het USDT-aankoopproces te voltooien.

Method 2: koop USDT via P2P

P2P trading is de meest populaire en handige manier om USDT bij Binance te kopen. Gebruikers kunnen eenvoudig een transactievaluta kiezen, een handelaar kiezen met de juiste voorwaarden (volume, betaalmethode, reputatieniveau …), en doorgaan met betalen om de transactie te voltooien.

Method 3: Koop USDT door een andere cryptocurrency te verhandelen

Binance ondersteunt honderden verschillende cryptocurrencies. Als de gebruiker al een cryptocurrency op de crypto wallet heeft staan, kan hij deze overzetten naar de Binance wallet en een handelspaar met USDT selecteren om USDT op Binance te kopen.

Method 4: Koop USDT met een creditcard

Binance ondersteunt de eenvoudigste manier om USDT te kopen met een creditcard. Sommige landen hebben echter de Visa-betaalmethode geblokkeerd bij het verhandelen van cryptocurrencies. Bovendien heeft deze methode hoge transactiekosten voor de kaart, dus gebruikers moeten er rekening mee houden bij het gebruik ervan.

Hoe USDT kopen op Binance met P2P?

Om USDT te kopen met P2P, moeten gebruikers inloggen op hun Binance-account. Als je geen Binance account hebt, registreer je dan via onderstaande link:

Selecteer het tabblad P2P, klik vervolgens op Kopen en selecteer USDT. Selecteer daarom de fiat-valuta die wordt gebruikt voor de betaling, het betalingskanaal dat u gebruikt, voer het bedrag in dat is gebruikt om USDT te kopen en klik op Zoeken.

Het Binance-systeem filtert accounts die overeenkomen met het bedrag en de voorwaarden van de betaling. Kies een geschikte USDT-provider en klik op USDT kopen.

Lees zorgvuldig de betalingsvoorwaarden van de USDT-provider in het handelsvenster aan de linkerkant, voer het bedrag in dat u USDT wilt kopen en klik op USDT kopen.

Verkeur overdrachtsinformatie en betaal de USDT-provider. Klik aan het einde van de betaling op Overgemaakt, breng de verkoper op de hoogte. Als u wilt chatten met een USDT-provider, klikt u op het chatvenster in de rechterhoek van het scherm.

In afwachting van betaling treedt Binance op als tussenpersoon en is verantwoordelijk voor het blokkeren van de hoeveelheid verhandelde cryptocurrency. Nadat de USDT-provider het geld heeft ontvangen, klikt de betaler om de betaling te bevestigen, Binance draagt de USDT over aan de koper en is de transactie voltooid.

Hoe USDT op Binance te kopen via express?

Het is de snelste manier om USDT te kopen, maar handelaren kunnen geen handelaren en de wisselkoersen zelf kiezen. Wanneer u via deze functie handelt, biedt Binance automatisch het beste tarief en matcht bestellingen voor gebruikers onmiddellijk na het voltooien van de betaling. Het is een populaire manier van handelen met nieuwe onervaren handelaren die een betrouwbare USDT-provider op P2P kiezen. Volg deze stappen:

Once ingelogd, selecteert u Crypto kopen, klikt u op P2P Trading en selecteert u vervolgens het tabblad Express op de werkbalk. Kies daarom een betalingsvaluta, voer het bedrag in dat u wilt gebruiken om USDT te kopen en klik op Kopen met 0 commissie.

Selecteer de juiste betalingsgateway en klik op Aankoop bevestigen.

Volg de betalingsstappen volgens de instructies op het scherm om de transactie te voltooien.

Hoe USDT te kopen met Visa of Master creditcard?

Binance accepteert creditcardbetalingen voor USDT-aankopen. Het is echter in veel landen niet toegestaan om creditcards te gebruiken voor cryptocurrency-transacties. Dat deze betaalmethode niet bij iedereen populair is.

Als u een creditcard wilt gebruiken om USDT te kopen, selecteert u op de werkbalk Crypto kopen en klikt u vervolgens op Creditcard/ betaalpas.

Selecteer de betalingseenheid, het bedrag dat u USDT wilt kopen en klik op Doorgaan.

Klik daarom op Nieuwe kaart toevoegen.

Voer uw kaartgegevens in: kaartnummer, vervaldatum, geheime code en selecteer Volgende.

Door voer uw adresgegevens, postcode in en klik op Kaart toevoegen.

Klik vervolgens op Bevestigen om te betalen, voer de OTP-code in en klik op Verzenden.

Onmiddellijk na voltooiing logt u in op de Fiat en Spot wallet om de gekochte USDT te controleren.

Hoe USDT te kopen wanneer encryptie beschikbaar is op Binance?

Als er al een ander aantal cryptocurrencies op Binance staat en je wilt converteren naar USDT, kan de gebruiker kiezen voor de Convert of Binance Trade functie (Classic of Advanced).

Met de functie Converteren:

 • Klik op de werkbalk op Swap en selecteer Converteren.
 • Het vak Van selecteert de beschikbare cryptocurrency. De lege [Aan] is USDT.
 • Klik vervolgens op Preview Conversion en klik op Converteren om te voltooien.

Met de Trade Classic of Advanced functie:

 • Klik op de werkbalk op Trade en selecteer Klassiek of Geavanceerd. Dit zijn slechts twee verschillende interfaces op Binance, beide spot trading functies.
 • Selecteer het valutapaar dat je hebt en USDT (Voorbeeld: BTC/USDT).
 • Als je BTC hebt en BTC wilt verkopen om USDT te kopen, kies dan SELL order.
 • Selecteer het marktordertype, voer de transactiegegevens in en klik op BTC VERKOPEN om de aankoop van USDT met BTC te voltooien.

Conclusion

Hierboven staan enkele richtlijnen voor het kopen van cryptocurrency op Binance. Er zijn verschillende manieren om USDT op Binance te bezitten, maar ze zijn allemaal eenvoudig. Na de aankoop van USDT kunnen gebruikers het op een Binance-portemonnee bewaren of overbrengen naar een Trust Wallet of een ander type cryptocurrency-portemonnee. Gebruikers kunnen USDT ook gebruiken om te handelen tegen andere cryptocurrency of passief inkomen verdienen door middel van stakings- of spaarfuncties op Binance.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00027

Gezichtsverificatie op Capital.com: hoe de fout op te lossen

invest 00020

Binance-identiteitsverificatie: hier is hoe