in

VAN. E: wat het is en hoe het te krijgen

AI heeft voornamelijk invloed op elk gebied van het menselijk leven. OpenAI is een van de toonaangevende AI-onderzoeksbedrijven die een state-of-the-art AI-modelprogramma genaamd GPT-3 heeft gemaakt dat het proces van contentcreatie in het algemeen beïnvloedt.

Met de lancering van DALL. E 2, staan opnieuw op het punt de creatieve wereld van de kunst te verstoren.

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe we toegang hebben gekregen tot DALL. E 2 en je leert hoe je DALL.E.

Wat is DALL. E ?

DALL. E is een nieuw kunstmatig intelligentiesysteem ontwikkeld door Open.ai in staat om realistische beelden en kunstwerken te maken van tekstuele beschrijvingen. DALL.

E 2 genereert realistischere en nauwkeurigere opnamen met resoluties die 4 keer hoger zijn dan de vorige versie.

Hier is een voorbeeld

Hier kun je zien dat de tekstinvoer “een Matisse olieverfschilderij van een humanoïde robot die schaakt” was en de resultaten werden geleverd in vergelijking met de tekstinvoer. Je kunt elk idee omzetten in creatieve digitale kunst. U kunt ook stockfoto’s, portretten, 3D-afbeeldingen en logo’s aanvragen.

Hoe ik DALL kreeg. E 2 Access

Voor eind augustus was de tool slechts voor een paar duizend mensen beschikbaar. Momenteel is het OpenAI-team van plan om DALL te bouwen. Een beschikbaar voor meer dan een miljoen mensen. Open.AI gebruikers accepteert op wie het eerst komt, krijgt u eerst toegang tot de tool voordat u zich aanmeldt.

Ik nam de DALL. E 2 Access in 5 dagen. A omdat OpenAI meer gebruikers accepteert dan ooit tevoren.

We hebben het in detail behandeld omdat ik toegang had tot DALL. E in het volgende proces.

Ga naar Openai.com/dall-e-2 en klik op de wachtlijstopties.

Voer uw gegevens in het formulier in om op de wachtlijst voor DALL te komen. En toegang. Zorg ervoor dat u de legitieme gegevens invoert en ook uw sociale link verlaat.

Nadat u het formulier met succes hebt ingediend, ontvangt u een reactie zoals deze van hun kant.

U ontvangt ook de DALL. En wachtlijst e-mail naar het geregistreerde e-mailadres. Hier heb ik de e-mail die ik van Open.ai heb ontvangen bijgevoegd.

Binnen vijf dagen ontving ik de uitnodiging om met DALL te creëren. E” mail van het openai.com team. U kunt op de link “Start” in uw e-mail klikken om toegang te krijgen tot DALL.E.

Momenteel accepteert het Open.ai team meer gebruikers dan ooit tevoren. Mijn vriend Gowtham nam de DALL. En toegang binnen drie dagen. Je hoeft geen artiest of influencer te zijn met enorme volgers om uitgenodigd te worden. Gratis solliciteren en je krijgt DALL. E 2 toegang binnen 5 dagen.

DALL. Prijzen E

Every FROM. De gebruiker ontvangt 50 gratis credits tijdens de eerste maand van gebruik en 15 gratis credits voor elke volgende maand.

Elke credit kan worden gebruikt voor een originele DALL. Generation E Prompt die vier afbeeldingen retourneert. Een tegoed wordt toegepast telkens wanneer een prompt wordt ingevoerd en de gebruiker hits genereren of variaties.

Momenteel brengen ze 115 credit increments in rekening tot $ 15 naast hun gratis maandelijkse credits. Met 115 credits kun je tot meer dan 460 afbeeldingen genereren.

DALL. Erestrictions

Currently, mogen afbeeldingen uploaden van mensen zonder hun toestemming, inclusief publieke figuren.

Ze voorkomen kwaadaardige afbeeldingen die hun inhoudsbeleid schenden.

DALL. E voorkomt het creëren van publieke figuren, waaronder beroemdheden en prominente publieke figuren.

Conclusion

IDead ontwricht in rap tempo elke andere industrie. Beset om te zien hoe DALL. E zal van invloed zijn op het creatieve veld. Soms is het eng om te zien of hij de artiest vervangt. Creators moeten gebruik maken van DALL. E in contentproducties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 66

Stuur Avalanche (AVAX) van Binance naar Avalanche Wallet

nft 00011

4 beste WAX NFT wallets