in

VeChain prijsverwachting 2023, 2025, 2030 en 2040

VeChain is een blockchain-platform dat tot doel heeft de supply chain te versterken. VeChain wijst unieke QR-codes toe aan elk product. Met deze tags kunt u dingen volgen van fabrikanten tot winkels en ze vervolgens opslaan op blockchain.

Hij is het meest bekend om zijn werk in de supply chain. De inspanningen om een gedecentraliseerd niveau van vertrouwen te bieden voor ecosystemen met meerdere partijen hebben al aanzienlijke resultaten opgeleverd bij spraakmakende klanten
.

VET is het native token van VeChain dat fungeert als een governance-token en ook wordt gebruikt voor het inzetten op het platform.

VeChain is een blockchain-platform dat is gemaakt om de bedrijfsvoering en supply chain management te verbeteren.

Gebruik gedistribueerde grootboektechnologie om deze processen en de informatiestroom voor complexe inkoopnetwerken te stroomlijnen. VeChain wil een computernetwerk misleiden om een platform te beheren waarmee bedrijven gedecentraliseerde applicaties kunnen maken en gebruiken. Het biedt bedrijven nieuwe tools voor efficiënte gegevensoverdracht en supply chain management, waardoor een betere digitale samenwerking tussen hen mogelijk wordt.

Vechain prijsontwikkeling

  • Laatste 1 maand: -0,6%
  • Laatste 3 maanden: -30,9%
  • YTD: -73,9%

Vechain Prijsvoorspelling: Hoe voegt VET waarde toe en hoe is het anders?

VeChain is een blockchain die is ontworpen om het supply chain management van een organisatie te versterken. VeChain beweert echte economische problemen op te lossen. VeChain-technologie biedt een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën. VET-cryptografie dient als de ruggengraat voor de Vechain-blockchain.

Volgens de officiële documentatie van VeChain is de unieke kracht de dual-token-architectuur, evenals revolutionaire protocollen zoals “betaalde delegatie” en het one-stop-platform “ToolChain”.

Met zijn unieke aanbod om supply chain management systeembeheertools te bieden, heeft VeChain zijn aanwezigheid in bekende organisaties kunnen maken. Bedrijven als BMW en LVMH maken gebruik van hun supply chain-oplossingen.

Walmart China gebruikt bijvoorbeeld VeChain om items zoals vers fruit en vlees te volgen. Als gevolg hiervan zijn deze voedingsmiddelen volledig traceerbaar; als er een uitbraak van E.coli optreedt, kan de bron gemakkelijk worden herkend.

Waarin verschilt VeChain?

Met het bestaan van meerdere blockchain-platforms, om relevant te blijven, verkent elk blockchain-platform een nieuw segment om zich te onderscheiden van de anderen,

Over Vechain gesproken, hij wordt vooral erkend voor zijn werk in de supply chain. VeChain heeft als doel om reële economische problemen op te lossen.

VeChain biedt betere bescherming, effectiviteit en trackinggemak voor alle soorten producten door een effectief platform voor supply chain management te bieden. Voor effectiviteit biedt Vechain zowel een unieke ID als een sensor om een fysiek product te volgen.

VeChain maakt gebruik van een heel ander consensusmechanisme dat bekend staat als proof of authority. Tijdens elke transactie is een vast aantal bekende validators, Authority Masternodes genaamd, verantwoordelijk voor het bevestigen van transacties.

Is VeChain een goede investering?

De cryptocurrency-markt is nu ver boven de waarde van het token. De meeste beleggers zijn geleidelijk op zoek naar blockchain- of cryptocurrency-use cases. Met use cases kunnen we verwijzen naar welke echte problemen een cryptocurrency of zijn blockchain oplost.

VeChain heeft echt nut omdat het probeert het supply chain-probleem van industrieën over de hele wereld op te lossen. VeChain positioneert zichzelf als een platform dat echte economische problemen met betrekking tot beveiliging bij levering zal oplossen en technologie zal bieden om te helpen in de supply chain.

Vanwege de unieke functie hebben grote merken zoals BMW zich aangesloten bij VeChain.

Een probleem met VeChain is echter dat het geen bekende blockchain is en ook niet bekend is bij een breder publiek. Maar kijken naar het nut van VeChain is een goede investering.

Gaat Vechain omhoog?

VeChain heeft een uniek aanbod voor bedrijven over de hele wereld, maar het is op dit moment geen begrip.

Om VeChain te laten stijgen, zullen ontwikkelaars het op grote schaal op de markt moeten brengen, de huidige marktomstandigheden zullen moeten verbeteren, zodat de sfeer gunstig wordt voor de opkomst van cryptocurrencies.

VeChain $ 75 prijsvoorspelling: eenvoudige berekening

De huidige prijs van VeChain ligt onder de $ 0,10 en verwachten dat het tegen het einde van 2022 $ 75 zal bereiken, zal gewoon onwerkelijk zijn. Hier berekenden we de maximale Vechain voor eind 2022, 2030 en 2040. Daarnaast hebben we een scenario berekend over wanneer en hoe Vechain $ 75 kan bereiken. Lees verder voor meer details:

Vechain prijsvoorspelling: wanneer zal Vechain $ 75 bereiken?

Vechain is de afgelopen 5 jaar slechts met 2% per jaar gegroeid en met de huidige groei is het onmogelijk voor Vechain om $ 75 te bereiken. In de wereld van cryptocurrency kan echter niets worden ontkend. VeChain kan tegen het einde van 2042 $ 75 bereiken.

Ja, er is een kans voor Vechain om tegen het einde van 2042 meer dan $ 75 te overschrijden. Om dit te laten gebeuren, moet de prijs van de Vechain vanaf nu echter met 50% per jaar stijgen.

Vechain-prijsprognose 2025: geaggregeerde prognose

Volgens de geaggregeerde prognose, d.w.z. het gemiddelde van de Vechain 2025-prijsprognose van meerdere platforms, is de gemiddelde 2025 VET-prijsprognose $ 0,092

VeChain 2025 prijsvoorspelling is $ 0,092

Daarom, tegen de huidige prijs,
zelfs als Vechain vanaf vandaag ongeveer 50% per maand verdient, zal de prijsverwachting van Vechain 2025 minder dan $ 0,10 zijn.

Zal VeChain $ 1 bereiken?

Tegen de huidige prijs zal Vechain meer dan 40 keer moeten stijgen om $ 1 te bereiken. Daarom, Ja, Vechain kan $ 1 bereiken.

Als Vechain vanaf nu 30% per jaar verdient, bereikt het $ 1 in: 15 jaar

Als Vechain vanaf nu 50% per jaar verdient, bereikt het $ 1 in: 10 jaar

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels alesia kozik 6770774

Earth Moon Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

pexels tima miroshnichenko 7567486

Tamadoge Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030