in

Verbind Capital.com met Tradingview

Om de producten te verhandelen die beschikbaar zijn op Capital.com handelen op Tradingview, moet u eerst een Capital.com account openen; daarom integreert 2 Capital accounts met Tradingview samen. Dit zal klanten helpen optimaal te profiteren van beide platforms.

Om Capital.com te verbinden met TradingView, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw TradingView account, klik op het tabblad “Grafiek” en selecteer “Trading Panel”. Hier ziet u een lijst van de verschillende platformen die op Tradingview zijn geïntegreerd. Beweeg de muisaanwijzer naar “Capital.com” en klik op “Verbinden”.

Klik vervolgens op “Doorgaan” om in te loggen op uw Capital.com account.

2. Voer uw e-mailadres en accountwachtwoord Capital.com in en klik vervolgens op “Doorgaan”.

Als je nog geen Capital.com account hebt geopend, registreer je DAN HIER.

3. Dan ziet u dat uw Capital.com account is gekoppeld aan Tradingview. Uw handelsorders verschijnen ook in de Tradingview interface.

Om het account gekoppeld aan Tradingview te wijzigen, klikt u op het pijlpictogram naast de accountnaam en selecteert u het account waarmee u verbinding wilt maken. Capital.com stelt u niet alleen in staat om echte accounts te koppelen aan Tradingview, maar ook Demo accounts en Spread Betting accounts.

Zo heeft u uw Capital.com account succesvol gekoppeld aan Tradingview. Nu kunt u zoeken naar bronnen, analyses uitvoeren en handelen voor winst.

Opmerking: Niet alle producten op Tradingview zijn beschikbaar op het Capital-platform. Daarom, als u wilt handelen met Capital.com instrumenten. Digita CAPITALCOM: ASSET NAME om ervoor te zorgen dat uw handel wordt gedaan met financiële producten op Capital.com

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 27

MT4 Capital.com: Hoe het te downloaden en in te loggen op uw account

invest crypto 23

Metatrader 4 Capital.com: Hoe een account te openen