in

Verbind Metamask met Reddit Vault: hier is hoe Reddit en NFT over te zetten naar MetaMask

In mei 2020 kondigden Reddit-beheerders Moons aan, een ERC-20-token op Arbitrum Nova, als onderdeel van het Community Points-initiatief. Ze bieden gebruikers een manier om cryptocurrency te krijgen in ruil voor hun inspanningen in de vorm van een subreddit-eigendomseenheid.

Moons staan los van Reddit en kunnen niet worden afgenomen van gebruikers die eenmaal zijn verdiend door subreddit-moderators of beheerders. Een verzameling slimme contracten die betrekking hebben op verkoop, overdrachten, distributie / aanvraag en aankoop van speciale abonnementen beheersen de manen.

In dit artikel zullen we ons concentreren op het overbrengen van Reddit-activa zoals Lune of NFT naar een van de meest populaire cryptocurrency-portefeuilles van vandaag: MetaMask. Het hele proces wordt in een paar eenvoudige stappen uitgevoerd, dus laten we in de details graven.

Breng Reddit Moons over naar MetaMask

 • Ga naar https://metamask.io om de browserextensie voor de Portemonnee van Metamask te downloaden.
 • Stuur ETH naar

 • uw Metamask na aankoop van ETH bij een fiat-naar-crypto gateway (Binance, Uphold, Kucoin).
 • Om uw ETH van Mainnet naar Arbitrum Nova te verbinden, gaat u naar https://bridge.arbitrum.io/?l2ChainId=4217.
 • Om ETH naar MOON te converteren, bezoekt u een van de gedecentraliseerde uitwisselingen.

  Sushiswap is wat we aanbevelen.

 • Controleer de swap.
 • Neem de $MOON token op in Metamask.
 • Het kluisadres is te vinden in de accountinstellingen van de Reddit-app.
 • Stuur tokens naar je kluis door je Metamask te openen.
 • De tokens moeten nu zichtbaar zijn in de kluis.

Wist u dat alle transacties met de MetaMask-portemonnee moeten worden gemeld aan de IRS (of andere belastingautoriteiten in de respectieve landen)? Hier is een stapsgewijze handleiding voor het melden van MetaMask-transacties op uw belastingbladen.

Hoe maak je een Reddit Wallet / Reddit Vault?

Om deel te nemen aan Reddit “Community Points”, moet u uw eigen portfolio maken. Dat is niet moeilijk; Het kost nog maar een paar stappen. We raden aan om te beginnen met het maken van een Reddit-account. Als je er al een hebt, geweldig!

Ga anders naar reddit.com/signup om je gratis aan te melden. Zodra u bent aangemeld bij uw account, gaat u naar de hoofdmenubalk en klikt u op Accountinstellingen. Selecteer vanaf daar Nieuwe portemonnee toevoegen.

Nu raden we u aan uw e-mailadres in te voeren. Vervolgens wordt u gevraagd uw e-mailadres te verifiëren. Nadat u dit hebt gedaan, ziet u een scherm waarin u wordt gevraagd een wachtwoord toe te voegen. Zorg ervoor dat je iets sterks gebruikt, want je stopt het in elke keer dat je toegang krijgt tot je portemonnee.

Tot slot wordt je gevraagd of je wilt dat je wallet gekoppeld wordt aan je Reddit-profiel. Klik hier op Ja. Nu wordt u naar de volgende stap geleid, waar u wordt gevraagd om de Reddit-app te downloaden.

Nadat u de app hebt gedownload, opent u deze en tikt u op Een portemonnee maken in de rechterbovenhoek. Voer een naam in voor uw portemonnee.

Vervolgens wordt u gevraagd welk type cryptocurrency u in uw portemonnee wilt houden. U kunt kiezen voor Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Monero, Dash, Dogecoin, Zcash en nog veel meer. Voor nu houden we het bij Bitcoin.

Nadat u Bitcoin hebt geselecteerd, krijgt u een QR-code om te scannen. Scan het en u wordt naar een scherm gebracht waar u uw portemonnee-informatie kunt invoeren. Voer een gebruikersnaam, beschrijving en wachtwoordzin in (dit is hetzelfde als wat u hebt gebruikt om uw seed phrase te genereren). Uw portemonnee zal u vragen om uw gebruikersnaam te bevestigen. Nadat u dit hebt gedaan, drukt u op Doorgaan.

Vervolgens wordt u gevraagd om uw e-mailadres en een beveiligingsvraag. Beantwoord beide vragen correct en je bent klaar. Uw portemonnee is klaar voor actie!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe weet ik of MetaMask is aangesloten

Kopieer en plak het volgende codefragment in de ontwikkelaarsconsole van uw webbrowser om te zien of MetaMask is verbonden met de browser:

Hoe kan ik MetaMask verbinden met mijn telefoon❓

Stap 1: Download en start de Metamask-app op uw smartphone (Android of iOS). Stap 2: Tik op Aan de slag. Stap 3: Kies Importeren met behulp van de geheime herstelzin. Stap 4: Het programma vraagt om toestemming om gebruiksinformatie te verzamelen.

Hoe kan ik mijn portfolio controleren❓ MetaMask

Er is geen geverifieerde MetaMask-portemonnee. De MetaMask wallet is gewoon een programma dat u downloadt en gebruikt, onafhankelijk en volgens uw smaak. Alle verificatieverzoeken met betrekking tot MetaMask zijn oplichting en we smeken u om niet op iets te klikken of iets te bezoeken dat door onbekende afzenders naar u is verzonden.

MetaMask is veiliger dan Coinbase

De Coinbase en MetaMask wallet lijken qua interne werking en doel behoorlijk op elkaar. Bovendien hebben beide wallets bewezen veilig te zijn zolang de gebruiker zelf geen fout maakt en hackers zijn apparaat en de wallets erop in gevaar brengt.

MetaMask is de beste wallet

Ja, MetaMask is een van de beste crypto wallets. De meeste gebruikers van de verschillende gedecentraliseerde applicaties die worden gehost op het Ethereum-ecosysteem blijven de voorkeur geven aan MetaMask als hun favoriete portemonnee.

Hoe open ik MetaMask in Chrome

Stap 1: Ga naar het gedeelte Extensies van de Chrome Web Store.
Stap 2: Zoek naar MetaMask.
Stap 3: Aangezien hackers kunnen proberen kopieën van MetaMask te maken, controleert u het aantal downloads om er zeker van te zijn dat de originele versie is geïnstalleerd.
Stap 4: Selecteer “Toevoegen aan Chrome” in het menu.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
nft 00010

NFT Reddit: wat ze zijn, hoe ze te krijgen en hoe ze door te verkopen

pexels nataliya vaitkevich 7172827

Binance Grid Trading: wat het is en hoe het werkt