in

VIS (Vigorus) prijsverwachting 2022, 2023, 2025, 2030, 2050

Meest populairevigorus met zijn VIS is in de in-game valuta van Pegaxy Play om het gaming ecosysteem te verdienen. Pegaxy momenteel een van de meest populaire Metaverse spellen gebaseerd op het Polygon aka Matic netwerk. Ik speel momenteel met meer dan 100k actieve gebruikers en voeg elke dag nieuwe gebruiker toe als geleerde en eigenaar.

Pegaxy eigenlijk paardenracespel, waarin Horse fungeert als NFT en kan rennen in de virtuele wereld.

In gameplay kan het paard meedoen aan de competitie waarin de eerste 3 spelers belonen met VIS. Vanaf nu kan elke speler maximaal 25 spellen spelen en maximaal 15 spelers kunnen meedoen in een lobby. Currently the game under development and based on skills is probably launched in Q3 2022.

VIS werd enorm populair in de gemeenschap na het zien van een enorme winst van zijn notering, omdat het de prijs van maximaal $ 0,25 USD raakte, wat 25 keer is van de quoteprijs.

VIS werd eerlijk gelanceerd door Team, omdat er geen IDO, vooraf bedachte en teamdistributie was gepland. Momenteel is het belangrijkste nut van vis het fokken van paarden, omdat elk paard zich 7 keer kan voortplanten, en naarmate het aantal VIS dat nodig is voor de fokkerij toeneemt, neemt ook het aantal VIS toe dat nodig is voor de fokkerij.

Introductie Vigorus

Projectnaam Pegaxy
Ticker Symbol Vis
Official site Pegaxy.io
Totaal aanbod Illymited
Lanceringsjaar 2021
Netwerk Polygon
Vervanging Kyberswap
Sheet Metamaschera, WalletConnet

VIS Prijsanalyse

VIS is gebaseerd op het Polygon-netwerk en momenteel alleen vermeld op de gedecentraliseerde uitwisseling, bijvoorbeeld kyberswap. VIS heeft een onbeperkt aanbod en het prijsmomentum hangt voornamelijk af van het verbrandingsmechanisme dat veredeling, naamsverandering en andere spelkenmerken omvat. Hoe dan ook, volgens schema zal Stadium te koop zijn en zal het spel op basis van werkelijke vaardigheden worden gelanceerd. Deze grote update zal de visprijs naar de maan duwen, dus veel gilden richten zich momenteel op het fokken en hopelijk zullen in de volgende Bull Run veel diamanten handen profiteren van het spel.

Op het moment van schrijven van dit artikel daalde de prijs van het VIS onder de $ 0,01, omdat 2 grote gilden VIS verkochten in plaats van paard, omdat de verkoop van paarden voordeliger was dan de directe verkoop van VIS. De gaming community heeft de 200k al overschreden en zal naar verwachting binnenkort de 500k bereiken.

Current spelmodel gebaseerd op RNG, omdat het winstpercentage van elk paard van elkaar verschilt. Het winstpercentage daalt volgens de gegevens tussen de 15% en 40%, en dit percentage blijft veranderen. Het paard zal verschillende statistieken hebben en zodra het op vaardigheden gebaseerde spel is gelanceerd, krijgt elk paard een voordeel op basis van de klasse van het stadion.

Conclusion

Pegaxy gezien de groeiende fase van metaverse en spelen om ruimte te winnen heeft een groot potentieel. Pegaxy op het gebied van graphics, ontwikkeling, teamervaring, updates, roadmaps en nog veel meer is buitengewoon indrukwekkend. De mobiele game is ook in aanbouw en dat zou meer spelers kunnen aantrekken en met het tekort aan paarden zal de prijs van de in-game valuta worden verhoogd. Het stadion komt ook met een enorm brandplan van VIS en Paard, omdat de eigenaar paard moet doden om stadion te krijgen. Het stadion zal meer use cases hebben en dit zal meer nieuwe en vroege investeerders aantrekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 6

Win NFT Horse prijsverwachting 2022, 2025, 2030, 2050

invest crypto 3

Apecoin prijsverwachting 2022, 2023, 2025, 2030, 2050