in

WAHED Coin wordt gelanceerd op 5 december

WAHED Coin, de cryptocurrency die eigen is aan het WAHED-ecosysteem, wordt op 5 december op LBank genoteerd. De asset drijft een groeiend scala aan mogelijkheden aan binnen WAHED’s next-generation investeringshub.

De notering van WAHED
Coin op LBank zal het digitale activum beschikbaar maken voor een wereldwijd publiek, waardoor ze kunnen profiteren van de vele kansen die het WAHED-ecosysteem te bieden heeft.

Het WAHED-team brengt tientallen jaren ervaring mee naar de volgende generatie innovators en ondernemers. Het project omarmt blockchain-technologie om bedrijven te helpen en wereldwijde investeringen en filantropie transparanter te maken.

Het leiderschapsteam wordt geleid door president Shaikh Abdulla Bin Ahmed Bin Salman AlKhalifa. De president fungeert als de drijvende kracht achter WAHED en brengt tientallen jaren ervaring mee in het werken met de regering van Bahrein. De meest recente functie van Hare Excellentie als ondersecretaris bij het ministerie van Volkshuisvesting heeft het potentieel van blockchain-technologie benadrukt.

De president van WAHED heeft een bewezen staat van dienst in het implementeren van projecten op nationale schaal. <img loading="lazy" class="lazy-loaded" src
=”https://captainaltcoin.com/wp-content/uploads/2022/11/1_1668283200jtz3M6rwzo-1024×614.jpg” alt=”” width=”1″ height=”1″ />

De president wordt bijgestaan door vicepresident Abdulrahman Bin Ahmed Al Abdulkader. Hij werkt al meer dan 30 jaar binnen het Ministerie van Financiën van Saoedi-Arabië en heeft expertise opgedaan op gebieden variërend van engineering tot onroerend goed.

Deze uitgebreide kennis van internationale handel positioneert WAHED op unieke wijze als een potentieel belangrijke speler in het wereldwijde investeringslandschap.

Bestuurslid Sergio Torromino is een gedecoreerd zakenman met uitgebreide ervaring in metalen, fabricage en scheepsbouw. Hij heeft ook een legendarische carrière in de politiek en was eerder parlementslid in Italië. <img loading="lazy" class="lazy-loaded" src
=”https://captainaltcoin.com/wp-content/uploads/2022/11/2_1668283255e2gUPJeWPo-1024×614.jpg” alt=”” width=”1″ height=”1″ />

Anas Mahmood, die 15 jaar ervaring heeft in het beheren van vastgoed- en bouwprojecten in Bahrein en het Verenigd Koninkrijk.

Khalid Jalili is een registeraccountant en chief financial officer van Wahed Projects, dat toezicht houdt op financiële en investeringsactiviteiten. Na senior managementfuncties te hebben bekleed als Chief Financial Officer bij banken en overheidsinstellingen en met meer dan 28 jaar ervaring in financiën en auditing, voegt Khalid een schat aan branchespecifieke kennis toe aan het kernteam.

Salvatore Nitcotra, lid van de raad van bestuur van WAHED, brengt 50 jaar ervaring in de olie- en gasindustrie in Oost-Afrika en Italië met zich mee.

Muath Abdulraman brengt uitgebreide kennis mee van grote ontwikkelingsprojecten in zowel Saoedi-Arabië als het Verenigd Koninkrijk. Zijn expertise op het gebied van multi-site coördinatie en naleving van regelgeving vormt een essentieel onderdeel van het besluitvormingsproces van WAHED. <img loading="lazy" class="lazy-loaded" src
=”https://captainaltcoin.com/wp-content/uploads/2022/11/4_1668283341lR00DiCzoy-1024×614.jpg” alt=”” width=”1″ height=”1″ />

Migin Vincent beheerst de technische kant van WAHED als Technology and Operations Director en brengt zijn diverse IT-kennis naar het team. Migin’s carrière omvat meer dan 15 jaar in verschillende rollen in het Midden-Oosten. Het is belast met het waarborgen van de optimale werking van wahed’s blockchain-gebaseerde kernactiviteiten.

Het team van directeuren wordt gecompleteerd door Ahmad Fayadh, als Worldwide Marketing Director. Ahmad’s ervaring ligt in de machinebouw voor olie en gas, een sector waarin hij een 20-jarige carrière heeft in Italië en Bahrein. <img loading="lazy" class="lazy-loaded" src
=”https://captainaltcoin.com/wp-content/uploads/2022/11/5_16682833942Ttst83G88-1024×614.jpg” alt=”” width=”1″ height=”1″ />

Professor Muwaffaq AlDulaimi zal dienen als wahed’s sharia-adviseur en essentiële expertise leveren bij het naleven van religieuze richtlijnen.

Ebrahim AlNaham is de mediaconsultant van WAHED. Hij brengt een air van autoriteit in wahed’s messaging dankzij zijn jarenlange ervaring als journalist in Bahrein en zijn positie als een permanente hoofdgast op de belangrijkste regionale en internationale satellietkanalen.

De notering van WAHED Coin op 5 december is slechts de laatste mijlpaal, aangezien het WAHED-ecosysteem is geëvolueerd tot een volwaardig financieel systeem voor wereldwijde beleggers. Word lid van de WAHED-community voor de laatste updates over partnerschappen, nieuwe functies en meer. Bezoek onze officiële website en word lid van onze Twitter, Discord, Facebook en Instagram.

Over WAHED

WAHED is ’s werelds eerste investeringshub voor blockchain-bedrijven in technologie, duurzame initiatieven en innovatieve bedrijven. WAHED is de oplossing voor het gedoe van financiering voor milieuvriendelijke, op duurzaamheid gerichte tech-startups en startups, en we werken aan het leveren van een wereld van transparantie, die is gebaseerd op vertrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels burak the weekender 186461

Enjin Prijsvoorspelling 2025 – 2030

pexels tima miroshnichenko 7567565

Ribbon Finance prijsvoorspelling 2025 – 2030