in

Wie bezit meer Shiba Inu (SHIB)?

Als je je afvraagt wie meer Shiba Inu (SHIB) bezit, is het niet zo eenvoudig.

Coin walvissen zijn een belangrijk onderdeel van het cryptocurrency ecosysteem. Samen met de Dogecoin-holdings van Elon Musk en de vraag of Elon Musk een SHIB bezit, willen de eigenaren weten wie de beste zijn Walvissen Shiba Inu in kwestie.

Hier is een overzicht van de belangrijkste SHIB-eigenaren en een meer diepgaande blik op het ecosysteem.

SHIB Walvissen: Wie bezit de meeste Shiba Inu?

De grootste houder van Shiba Inu is een dode portemonnee met de inhoud van Ethereum mede-oprichter Vitalik Buterin’s Shiba Inu burn. Deze portemonnee bevat 410.326.013.787.703 – oftewel 41% van de voorraad, en is opgeladen door extra SHIB-brandwonden.

Wanneer SHIB voor het eerst werd gelanceerd, gaf het 50% van zijn totale circulatie aan Buterin als onderdeel van zijn marketing.

Maar in mei 2021 verbrandde Buterin 410.241.996.771.871 SHIB door het naar een dood adres te sturen, waardoor effectief 41% van de gehele SHIB-circulatie werd verwijderd. Dit was op de dag van de transactie meer dan 7,3 miljard dollar waard. In een notitie zei Buterin:

Ik heb besloten om 90% van de resterende Shiba tokens in mijn wallet te branden. De resterende 10% wordt naar een goed doel gestuurd (nog niet besloten) met waarden die vergelijkbaar zijn met crypto rescue (het voorkomen van grootschalig verlies van mensenlevens) maar met een meer langetermijnoriëntatie.

Buterin zei ook dat het houden van de SHIB in zijn openbare portemonnee “nooit een optie is geweest”.

Aangepast hieraan, terwijl de top 100 SHIB-eigenaren het eigendom van Shiba lijken te hebben geconcentreerd, is dit niet helemaal de waarheid. Binance heeft bijvoorbeeld de op twee na grootste SHIB-portemonnee.

Hoe dan ook, de door Buterin verbrande SHIB wordt beschouwd als niet langer in omloop. Het op een na grootste SHIB-adres behoort toe aan een anonieme belegger die 48 biljoen SHIB bezit – ongeveer 8% van de oplage.

Dit is momenteel $576 miljoen waard.

SHIB-volgers op Reddit hebben gespeculeerd over de identiteit van dit portfolio als onderdeel van hun whale watching-inspanningen. Sommigen suggereren dat aangezien het adres een aanzienlijke hoeveelheid SHIB verwierf in de buurt van zijn oprichting, het een van de oprichters van Shiba Inu zou kunnen zijn.

Maar, SHIB-oprichter Ryoshi kan het daar niet mee eens zijn.

Hoeveel Shiba Inu heeft Ryoshi in bezit?

De oprichter van Shiba Inu betoogde dat ze niet zoveel SHIB bezitten als mensen zouden denken.

In een inmiddels verwijderde blogpost zei Ryoshi:

Ook als de Shiba Token “lunava” ik veel berichten ontving zoals “ryo, je moet nu miljardair zijn, haha”, maar de realiteit is nog steeds dat ik 0 SHIB bezit. Waarom? Beh, als ik dat zou doen, dan kan ik niet zijn wie ik ben en voor nu weet ik dat ik een rol te spelen heb. Ik kan niet zuiver en onpartijdig zijn als ik me zorgen maak over prijzen die op en neer gaan en winst nemen. (maak je geen zorgen, de grote Shiba zal me op andere manieren belonen denk ik)

Ryoshi’s identiteit blijft onbekend en hij heeft sindsdien al zijn SHIB-berichten verwijderd. Deze verklaring betekent dat in tegenstelling tot bitcoin-oprichter Satoshi Nakamoto, die meer dan 1.000.000 btc bezit, Ryoshi niet tot de Walvissen SHIB.

Whales Metaverse Shiboshi en Shiba Inu

Natuurlijk draait het Shiba Inu ecosysteem niet meer alleen om SHIB. FRom NFT naar nieuwe tokens, zijn er veel walvissen om te volgen.

Met de NFT Shiboshi bezit de grootste walvis 121 NFT Shiboshi – iets meer dan 1% van de NFT 10.000 collectie. Inmiddels bezitten de top 100-houders, exclusief het topadres (dat alleen het Shiboshi-contract is), 20% van de gehele collectie.

Zoals voor de Shiba Inu Metaverse is het iets anders. De verkoop van Shiba Inu Metaverse land is nog steeds aan de gang en moet nog opraken. Van de 19.760 verkochte percelen bezit de top 100 ongeveer 30% van de kavels. Inmiddels bezit de bovenste metaversa walvis, exclusief het nuladres, 212 stukken land – ongeveer 1% van het aanbod.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 32

Crypto Mining Vs Staking: wat ze zijn en hoe ze werken

invest crypto 28

Crypto-verbod: is het wereldwijd legaal?