in

Win NFT Horse prijsverwachting 2022, 2025, 2030, 2050

Win NFT Horse zoals de naam al doet vermoeden is het multifunctionele NFT metaverse spel gebouwd op Tron Network. Dit spel implementeert het GameFi-concept dat het spel omvat om het model voor de gebruiker te verdienen. Win NFT paard zal de combinatie zijn van NFT Gaming en gedecentraliseerde financiering.

Game ondersteund door winklink, ApeNFT, Binance NFT, BitTorrent, OKEX en Huobi Global. De gebruiker kan beloningen verdienen van rassen, fokken en andere spelhulpprogramma’s. iedereen die als speler in het spel kan komen en paarden kan kopen, fokken en verzamelen. Paarden hebben verschillende genres, attributen, rassen, kracht die snelheid en meerdere specialiteiten omvatten.

Win NFT Horse wilde een uniek GameFi-model creëren dat de beloningen voor spelers zou maximaliseren voor hun tijd, moeite en commissies die ze in het spel steken.

De speler kan fokdiensten gebruiken om meer paarden in zijn inventaris te hebben, omdat het puppypaard volledig willekeurig zal zijn en er ook een enorm verschil in prijzen, vaardigheden en attributen zal zijn.

Cavalli verdeeld in verschillende bloedlijnen waaronder Arabisch, barbeel, Kabardin paard, Anglo-Arabisch, warmbloedige Nederlanders, Appaloosa, Budyonny en volbloed. In deze budyonny en volbloed bloedlijn telde als een uiterst zeldzame bloedlijn met slechts 2% en 1% marktbeschikbaarheid.

Prijsverwachting Win NFT Horse

De prognose wordt bijgewerkt nadat de token officieel op de beurs is genoteerd.

Win NFT Horse Overview

Projectnaam Win NFT Paard
Ticker Symbol Tba
Totaal aanbod Tba
Official site Winnfthorse.io
Gebaseerd op NFT Metaverse
Social Media Handle www.twiiter.com/winnfthorse
https://t.me/WINNFTHORSE
Lanceringsjaar 2021
Netwerk Tron
Transchange form Tba
Sheet Tronlink ·

Win NFT Horse Prijsanalyse

Als van nu zijn er 3 tokens die TRX, WIN en NFT nut hebben in dit win NFT Horse spel.

Maar er kan in de nabije toekomst een aankondiging zijn van een privé-token gewijd aan dit spel. Laten we in de tussentijd alle 3 beschikbare tokens en hun hulpprogramma’s in het kort bekijken.

Alle TRX-hodlers komen in aanmerking om beloningen te verdienen als ze spelen en deelnemen aan governance-stemsystemen en meestal zijn de beloningen alleen in termen van tokens $TRX. Nu, na het NFT-token, hebben spelers die hun dagelijkse taken op tijd voltooien, recht op het verdienen van $NFT tokens. En de laatste HODlers van WIN-tokens zullen worden gestimuleerd als $WIN tokens in ruil voor hun inspanningen om spelers en ontwikkelaars samen te brengen voor een geweldige toekomst van WIN NFT Horse.

Dit $WIN en $NFT tokens zullen worden gebruikt tijdens het fokken van een nieuw paardenveulen. In de toekomst geloven veel experts dat er een solo-token zal zijn gewijd aan dit WIN NFT Horse-spel met een aantal unieke hulpprogramma’s zoals wedden, prijzen winnen etc. Momenteel staat de markt de gebruiker toe om het TRX-token te gebruiken voor het kopen en verkopen van NFT. Ondersteunde kweekbekers. tijdens de veredeling moet de gebruiker in NFT betalen en tokens winnen voor elke boerderij, er zullen verschillende commissies zijn.

Conclusion

On-oprichter Justin Sun is ook betrokken bij dit spel, omdat hij de meeste advertenties op zijn Twitter-account plaatste. De verkoop van NFT op het Binance NFT-platform en de directe integratie met het beste blockchain-project hebben dit project echt geholpen om in minder tijd community te krijgen. we wisten dat Justin Sun en zijn project een enorme aanhang hebben, samen met een groot nut, dus dit project voegt ook waarde toe aan zijn portfolio. De game en blockchain zijn momenteel trending in de wereld van cryptocurrencies en op het moment van schrijven worden er elke dag nieuwe projecten gelanceerd met een andere gameplay en concept. Het concept van paardenraces is een favoriet onder gamers en dit concept is al gelanceerd door twee blockchain-ontwikkelaars. Hoe dan ook, Win NFT Horse krijgt zichtbaarheid na het hosten van de verkoop van NFT-boxen op het Binance-platform. met de lancering van de trailer en het spelconcept konden we zien dat dit project in een van de beste Crypto-gamingprojecten zal zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 23

Prijsverwachting Altura (Alu) 2022, 2025, 2030, 2040, 2050

pexels cottonbro 4068294

VIS (Vigorus) prijsverwachting 2022, 2023, 2025, 2030, 2050