in

World Mobile Token (WMT) Prijsvoorspelling juni 2022

WMT is een token van het World Mobile Token platform. De huidige prijs is ongeveer $ 0,2942 schriftelijk, met een minimum van $ 0,1929 en heeft een marktkapitalisatie van $ 71 miljoen.

Wat is World Mobile Token?

World Mobile Token bouwt een mesh-netwerk door signalen met een laag vermogen te combineren en hernieuwbare energie te gebruiken om signaalconnectiviteit aan mensen te bieden.

De EarthNodes vormen de ruggengraat van het Mesh-netwerk: ze verwerken alle transacties en stellen u in staat om WMT-tokens te verdienen terwijl u dit doet.

Wat is WMT?

WMT is de valuta van het World Mobile Token-platform, dat ongeveer $ 0,2942 schriftelijk is, met een minimum van $ 0,1929. Het heeft een hoogtepunt bereikt van $ 0,9804 en de huidige ranglijst is # 347 volgens CoinMarketCap, met een marktkapitalisatie van $ 71 miljoen.

WMT is een native World Mobile-token dat is gemaakt met als doel deelnemers te belonen voor het delen van hun service via een netwerk.

WMT coin market analysis

WMT heeft een maximumbod van 2.000.000.000 munten met een waarde van ongeveer $ 0,2942 met een marktvolume van $ 978.155, terwijl de marktkapitalisatie $ 71 miljoen is bij schrijven.

WMT Price Forecast

In het 1D-tijdsbestek vormde de prijsactie van $WMT/USDT een dalend kanaaldiagrampatroon.

De koers wordt vanuit de hoofdsteun gepompt, heeft de trendlijn van de weerstand gebroken en beweegt soepel omhoog.

Conclusion

Discipline en geduld zijn de belangrijkste onderdelen van een succesvolle handel. Volgens de bovenstaande analyse kunnen de munten die we zojuist hebben besproken u fatsoenlijk laten verdienen als andere marktomstandigheden gunstig zijn. Nog één keer is het je zuurverdiende geld dat je gaat gebruiken. Doe uw onderzoek voordat u investeert.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 84

Is BabyLuna een oplichterij?

Neutrino Prijsverwachting (NSBT) juni 2022