in

YieldTopia: wat het is en hoe het werkt

YieldTopia is een nieuw protocol dat van de grond af aan is opgebouwd en duurzame en winstgevende hoge APY-opbrengsten biedt, met geavanceerde functies zoals deflatoire APY, auto-staking en auto-compounding. Ondersteund door een op nutsvoorzieningen gebaseerd ecosysteem dat is ontworpen om te schalen.

YieldTopia is een nieuw protocol dat is gebouwd om duurzame en winstgevende hoge APY-opbrengsten te bieden, met een deflatoire APY, een verwijzingsprogramma, auto-staking en auto-compounding.

Er is een revolutie gaande en ondanks alle onrust op de markt doen DeFi en NFT het goed. De systemen werken en groeien nog steeds in populariteit.

YieldTopia maakt de weg vrij voor de toekomst met een ecosysteem dat opereert over alle belangrijke gedecentraliseerde activa.

Het platform is opmerkelijk omdat het wordt ondersteund door een schaalbaar ecosysteem op basis van hulpprogramma’s dat een APY biedt die begint bij 42.069%.

Wat is YieldTopia?

YieldTopia werkt aan het creëren van een holistisch ecosysteem dat alle moderne functies en gedecentraliseerde bronnen omarmt. Met het YieldTopia-ecosysteem kunnen gebruikers een ongelooflijke APY verdienen, NFT verhandelen en nog veel meer.

Vorige platforms hebben potentieel gecreëerd. Net als Ethereum, dat de mogelijkheid creëerde voor ontwikkelaars van cryptocurrency om slimme contracten te maken en NFT, zijn de platforms die vandaag bestaan gemaakt om innovatie te stimuleren.

Nu we weten wat de gedecentraliseerde gemeenschap wil, maakt YieldTopia alle populaire bronnen en functies gemakkelijk te gebruiken. Mensen moeten gemakkelijk toegang hebben tot deze systemen en de backend moet ook goed werken.

Laten we als voorbeeld de recente stijging van de NFT nemen. Wanneer een populaire verzameling NFT valt, kan Ethereum crashen. Hoewel dit in de toekomst kan worden aangepakt door middel van technische innovatie, is YieldTopia hier vandaag met een oplossing.

Het YieldTopia ecosysteem

YieldTopia heeft een ecosysteem gecreëerd dat op alle niveaus werkt. Het is perfect voor retailgebruikers en is net zo krachtig voor grootschalige investeerders en ontwikkelaars. Het heeft ook een eigen token, $YIELD. Laten we een kijkje nemen naar alle functies en opties van het YieldTopia ecosysteem.

Token $YIELD

$YIELD is het native token dat binnen het hele ecosysteem wordt gebruikt. Daarom zijn alle YieldTopia-hulpprogramma’s gericht op het voordeel $YIELD en wie het token bezit. Het token wordt gebruikt om deel te nemen aan stakings- en landbouwpools en de hoge deflatoire APY-beloningen te genereren die in $YIELD worden gegeven.

Daarnaast kan $YIELD ook worden gebruikt voor leningen en leningen, DAO-stemming, liquiditeitsverschaffing en uitwisseling tussen populaire cryptocurrencies. Investers kunnen een deel van de winst van YieldTopia verdienen door simpelweg $YIELD aan te houden.

stablecoin $USDY

$USDY is een gedecentraliseerde stablecoin die een crypto-asset is gekoppeld aan een verhouding van 1:1 per $BUSD. Dan $BUSD eigendom van ’s werelds grootste cryptocurrency-uitwisseling Binance, het is een digitaal activum dat wordt beoordeeld als de meest vertrouwde stablecoin in de crypto-ruimte.

Alle $USDY houders zullen passief inkomen verdienen uit de winst van YieldTopia die automatisch zal worden verdeeld en in de portefeuilles van $USDY houders zal verschijnen.

Meer dan alleen een Stablecoin, u kunt LP’s maken op YieldTopia Swap of andere DEX / Swaps en een commissie verdienen met elke swap door een liquiditeitsverschaffer te worden voor uw favoriete crypto-activa die bij $USDY worden geleverd.

Je verdient ook extra inkomsten wanneer je $USDY betaalt via platforms, die samenwerken met YieldTopia.

De Stablecoin zal beschikbaar zijn op yieldtopia’s farming &staking pools waardoor $USDY houders toegang hebben tot winstgevende pools gewijd aan $USDY.

Overheid van YieldTopia

Overheid stelt de gemeenschap in staat om voorstellen te maken en te stemmen over de belangrijkste beslissingen van YieldTopia, zoals het wijzigen van belastingen, vergoedingen voor DApps, verkooplimieten, verwijzingsprogramma’s, ontwikkeling, hoe schatkistfondsen te besteden en meer.

Om een voorstel te maken, moet u ten minste $ 1000 aan $YIELD houden. Daarnaast wordt uw stemrecht bepaald door de hoeveelheid $YIELD die u bezit.

DEX / YieldTopia Swap

YieldTopia’s Swap is een gedecentraliseerde uitwisseling die wordt aangeboden door het YieldTopia-protocol. Daarom zal de geïnde vergoeding worden verzonden naar de liquiditeitspool van yieldTopia, die extra ondersteuning biedt aan de $YIELD token, $USDY stablecoin en het hele protocol.

Nieuwe YieldTopia

Market
YeildTopia heeft een NFT-marktplaats die gebruikers alle macht geeft die ze nodig hebben om NFT op één plek te bekijken, te vermelden en te verkopen. Het is eenvoudig te gebruiken en heeft een intuïtieve lay-out.

Reginning yieldTopia NFT

YieldTopia is meer dan een optelsom van zijn dApps, het is een gedecentraliseerde gemeenschap.

In de geest van gemeenschapsbanden heeft YieldTopia een partnerprogramma gecreëerd en leden ontvangen een unieke NFT met hun informatie hierover.

Heel meer dan één NFT die inactief blijft in een portemonnee, geeft een abonnement op YieldTopia NFT leden toegang tot tal van exclusieve functies en aanbiedingen.

Volgens YieldTopia geeft het lidmaatschap:

Registratie voordelen

 • Preditional access to Beta applicaties
 • Even toegang tot $USDY stablecoins en tokens $YIELD
 • voordelig voor YieldTopian Membership Card houders
 • IeldNFTs: GEEN platformkosten bij het kopen of verkopen van NFT
 • YieldSwap: GEEN commissie op het platform bij het uitwisselen van tokens via YieldSwap
 • YieldPad: NESSUNa platform fee bij deelname aan pre-sales
 • Overheid: dubbel stemrecht
 • Chlining- en landbouwzwembaden: toegang tot stakings- en landbouwzwembaden alleen voor leden
 • Unieke VIP-titel op YieldTopia chats (Telegram &Discord)

Provision voordelen:

 • Soursual en digitale schuldkaart gekoppeld aan uw $YIELD en $USDY wallet.
 • IRL Private Events: privéjachtfeesten, privéclubfeesten, buitenevenementen en samenwerkingen met privé-evenementen van partners.

Een goed ontworpen systeem

YieldTopia heeft een aantal ongelooflijke ontwerpfuncties die het een langetermijnoptie maken voor iedereen die de kracht van gedecentraliseerde netwerken ziet. Waarom enkele van de problemen die DeFi en andere gedecentraliseerde innovaties tot nu toe zijn tegengekomen, hebben de ontwikkelaars van YieldTopia geweldige functies in het platform geïntegreerd.

 • APY Dashboard
  APY dashboard is waar gebruikers hun inkomsten en nog veel meer kunnen volgen. Het is eenvoudig te gebruiken en te begrijpen en geeft communityleden een overzicht van wat er op het platform gebeurt.
 • APY deflatoir
  Er hoeft u zich geen zorgen te maken over de toekomst van holdings in het YieldTopia-ecosysteem, omdat APY een geïntegreerde deflatoire architectuur heeft. Veel van de vroege DeFi-platforms hield geen rekening met de verkoopdruk en de beloningstokens verloren waarde.
 • Auto-Staking
  U kunt uw tokens eenvoudig inzetten met de automatische inzetfunctie van YieldTopia. Geen behoefte om op het platform te wonen als je dat niet wilt!
 • Auto-Compounding
  Bewaak uw inkomsten met de autodial-functie op YieldTopia. Gecomponeerde interesse is het geheim van een grote APY en YieldTopia heeft het voor je klaar.
 • Launchpad
  Als u een hoogwaardige dApp voor het YIELD-ecosysteem wilt lanceren, bent u bij YieldTopia Launchpad aan het juiste adres. Het biedt projectondersteuning en helpt de gemeenschap om vooraf toegang te krijgen tot geweldige ideeën.
 • Referentieprogramma
  YieldTopia beloont graag iedereen die in staat is om het woord op het platform te verspreiden. Je kunt geld verdienen terwijl je anderen helpt meer te leren over het gedecentraliseerde platform van de toekomst.

Conclusion

De vooruitgang die de afgelopen jaren is geboekt in de wereld van dApps en DeFi is ongelooflijk. Wat begon als zeer nieuwe ideeën, is uitgegroeid tot een veerkrachtige industrie die innovatie bevordert.

Als de groei van DeFi en NFT doorgaat, zijn platforms zoals YieldTopia nodig om deze innovaties naar de massa te brengen. Mensen moeten meer toegang hebben tot DeFi en meer beleggingsopties.

YieldTopia neemt de meest populaire ideeën uit de wereld van decentralisatie en maakt het eenvoudig voor mensen om ze allemaal op één eenvoudig platform te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 28

Crypto-verbod: is het wereldwijd legaal?

invest 00011

Hoe Shiba Inu (SHIB) over te zetten van Coinbase Wallet naar MetaMask