in

Zal Blur Token $ 100 bereiken?

Blur is een community-gedreven NFT-marktplaats. Het verzamelt NFT-vermeldingen van belangrijke markten en stelt gebruikers ook in staat om hun activa native op het platform te vermelden. In tegenstelling tot veel andere NFT-marktplaatsen die een commissie in rekening brengen op transacties, handhaaft Blur 0% kosten voor het verkopen van NFT’s.

Belangrijkste kenmerken

 • De interface van Blur is aanpasbaar en gebruikers kunnen schakelen tussen weergaven bij het bekijken van collecties, afhankelijk van hun voorkeuren.
 • Blur geeft alles op één pagina weer, waardoor het gemakkelijker wordt om alle relevante collectiegegevens te openen en te vergelijken.
 • Andere kleine toegankelijkheidsfuncties, zoals de donkere / lichte modus, gassnelheidstrackers en een ETH-prijsfeed, zijn ook standaard.

Voordelen

 • De overvloed aan innovatieve functies van Blur maakt het gebrek aan toegankelijkheid meer dan goed
 • Het platform beweert tot tien keer sneller te werken dan andere NFT-aggregators en de contracten van Blur zijn meer geoptimaliseerd dan in andere markten, waardoor gebruikers tot 17% op gastarieven besparen.
 • Een andere alom geprezen functie is hoe de interface van Blur duidelijk de zeldzaamheid van de verschillende NFT-eigenschappen laat zien en gebruikers zelfs in staat stelt om de minimumprijs voor specifieke kenmerken te zien. Alle collecties zijn voorzien van een vloerdieptegrafiek, die potentiële veegmachines helpt de impact van hun aankopen op de markt te visualiseren.

Als gevolg hiervan heeft Blur een aanzienlijk marktaandeel gewonnen van Opensea, met name onder gebruikers met een hoog volume.

BLUR is het native ERC-20 governance-token van het Blur-platform, met een maximaal aanbod van drie miljard tokens. Airdrops zijn de afgelopen maanden gedistribueerd naar gebruikers, waarbij 12% van het aanbod aan hen is toegewezen.

 • $BLUR zal het marktbeheertoken voor decentralisatie zijn.
 • Platformgebruikers die royalty’s van makers ondersteunen, worden beloond met meerdere tokens

Een nieuwe analyse van U.Today beweert dat de airdrop van Blur uiteindelijk de prijs zal schaden, omdat Seizoen 2 BLUR airdrops van 300 miljoen tokens het huidige circulerende aanbod zullen verdubbelen.

Over het algemeen lijkt Blur Token een goede investering te zijn

NFT-gegevensaggregator CryptoSlam heeft miljoenen transparant verhandelde niet-fungibele tokens (NFT’s) geïdentificeerd met betrekking tot de opkomende markt Blur.io sinds het platform op Valentijnsdag, 14 februari, zijn native tokens begon uit te zenden naar gebruikers. Wasoperaties, die illegaal zijn, omvatten het kopen en verkopen van een actief aan zichzelf met behulp van verschillende portefeuilles om de illusie van hoge handelsvolumes te creëren. Vanwege de toename van het NFT-verkoopvolume dat gedeeltelijk door CryptoSlam als kunstmatig werd gemarkeerd, overtrof Blur onlangs het verkoopvolume van rivaal OpenSea, dat het grootste in de industrie was.

Wazige prijsvoorspelling: zal Blur-token $ 100 bereiken?

Om $ 100 te bereiken, moet Blur 75 keer stijgen. Met $ 100 zou de marktkapitalisatie van Blur $ 38 miljard bedragen. Als Blur elk jaar met 25% zou stijgen, zou het 20 jaar duren om $ 100 te bereiken.

Gezien alle datasets is Blur goed gepositioneerd om $ 100 te bereiken. De kans om $ 100 te bereiken zou verbeteren als trends in circulerende tokens zouden afnemen, waarschijnlijk via een on-chain brandprogramma.

Onscherpe tokenprijsvoorspelling 2023-30 (geaggregeerd)

 • Blur 2023 prijsvoorspelling is $ 2,1
 • Blur 2024 prijsvoorspelling is $ 2,6
 • Blur Crypto Prijsvoorspelling 2025 is $ 4,3
 • Blur 2026 prijsvoorspelling is $ 6,0
 • Blur 2027 prijsvoorspelling is $ 7,4
 • Blur 2028 prijsvoorspelling is $ 10,6
 • Blur 2029 prijsvoorspelling is $ 13,8
 • Blur Crypto Prijsvoorspelling 2030 is $ 22.1
0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels alesia kozik 6771900

Haalt Bitgert 1 cent?

pexels alesia kozik 6781008

Kan optimisme $ 100 bereiken?