in

Zal BTC binnenkort $10.000 bereiken?

De daling van bitcoin in de afgelopen weken heeft bij beleggers in de ruimte tot bezorgdheid geleid. Wall Street beleggers zijn bearish terwijl de voormalige Morgan Stanley bullish blijft.

De daling van bitcoin in de afgelopen weken heeft bij beleggers in de ruimte tot bezorgdheid geleid.

Het digitale activum dat piekte op $ 69.000 was gedaald tot $ 17.600 en blijft worstelen om $ 20.000 te behouden, waardoor het beleggerssentiment meesleept. Ditzelfde sentiment werd gedeeld door een groep Wall Street-beleggers over hoe zij het digitale activum zagen. Voor het grootste deel zien beleggers geen bullish beweging in de nabije toekomst.

De meerderheid zegt dat Bitcoin daalt

Van de 950 respondenten die door MLIV Pulse werden ondervraagd, gaf de meerderheid aan dat ze geen significant herstel voor bitcoin verwachtten.

Het digitale activum wordt momenteel verhandeld boven de $ 20.000, maar deze beleggers denken dat het waarschijnlijk verder zal instorten. Een totaal van 60% van alle respondenten zei dat ze verwachten dat de prijs van bitcoin daadwerkelijk zal dalen tot $ 10.000. Bovendien, geloof dat deze prijs waarschijnlijker is dan de prijs van het digitale activum dat $ 30.000 bereikt.

De opleving van Bitcoin is een kwestie van tijd

Tegelijkertijd voorspelde Sharma, een bestsellerauteur van de New York Times en voormalig investeerder in opkomende markten bij Morgan Stanley (MS), dat bitcoin een rendement zou kunnen ervaren dat vergelijkbaar is met dat van Amazon.

de waarde van Amazon daalde met ongeveer 90% tijdens de dot-com crash van de vroege jaren 2000, maar steeg meer dan 300-voudig in de komende 20 jaar.

Hoewel Sharma het ermee eens is dat er de komende maanden meer onrust kan zijn voor bitcoin en de bredere wereld van digitale activa, kan dit ook dienen om zwakke spelers van de markt te verwijderen. Sommig beweren dat het al is gebeurd.

Today’s technici

Bitcoin zit nog steeds vast in een smal bereik omdat het handelt van $ 20.000 tot $ 21.000. De cryptocurrency is teruggedrongen naar belangrijke weerstandsniveaus en zou zijn jaarlijkse dieptepunten in de buurt van $ 17.000 opnieuw kunnen testen.

Op het moment van schrijven wordt de prijs van BTC verhandeld op $20.600 met een verlies van respectievelijk 1,4% en een winst van 7% in de afgelopen 24 uur en vorige week.

Het handelt ook onder het 100-uurs eenvoudig voortschrijdend gemiddelde. Het is zelfs gestabiliseerd onder het 76,4% Fib-retracementniveau van de opwaartse beweging van de swing low van $19.301 naar $22.500 swing high.

Hoe dan ook, er wacht een grote steun in de buurt van $ 19.500. Opwaarts zou de prijs kunnen standhouden in de buurt van de niveaus van $ 20.000 en $ 20.150.

BTC prijstrends neerwaarts op de 4-uursgrafiek. Bron: BTCUSD Tradingview

Additional real-time cryptografische informatie, in ons Telegram-kanaal https://t.me/Choise_com_Chat

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 31

EarningCrypt: wat het is en hoe het werkt

invest crypto 32

BurgerCities 2022 prijsverwachting