in

Zal Gala $ 50 bereiken?

Wij geloven dat Gala de juiste stappen heeft genomen om een duurzaam spelmodel te bouwen dat meer afhankelijk is van de betrokkenheid van spelers dan van beloning. Tokens zullen echter de vraag blijven verhogen als games van de grond komen.

Gala bereikt $ 5: wanneer en hoe kan Gala $ 5 bereiken?

Om $ 5 te bereiken, moet Gala 100 keer stijgen. Dit is niet ongehoord of onrealistisch als Gala klanten kan overtuigen om meer tijd te besteden aan gamen (naast de beloning). Tegen 100 keer de huidige prijs zou de marktkapitalisatie van Gala $ 35 miljard bedragen, wat niet echt zo’n onrealistische voorspelling is.

Als Gala zou groeien naar een agressieve 50%, zou het in 17 jaar $ 50 bereiken.

Dit soort langetermijnvoorspellingen zijn hoogst onbetrouwbaar. Als 50% van de tokens zou moeten worden verbrand, zou Gala deze niveaus misschien binnen tien jaar kunnen bereiken.

Uiteindelijk zou het afhangen van hoe goed de verworven Spelen resultaten zullen opleveren. De hoge betrokkenheid en het gebruik van tokens zou Gala zeer snel naar $ 5 kunnen duwen.

Zal Gala $ 50 bereiken?

Gala zal alleen $ 50 bereiken als galagames toenemen in bewustzijn, betrokkenheid en loyaliteit.

Op dit moment zijn deze statistieken niet geweldig, maar ze kunnen verbeteren met de recente overname. Ten tweede, hoewel de games goed werken, zou de manier waarop gebruikers NFT’s in het spel kopen en verkopen met behulp van Gala-tokens de tweede statistiek zijn om te controleren. Als beide statistieken de komende maanden aanzienlijk zouden stijgen, zou $ 50 de komende 10 jaar vrij realistisch zijn.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels liza summer 6347702

Kan SUN $ 1 bereiken?

pexels vlada karpovich 4050315

Lido Dao Prijsvoorspelling 2023-30