in

Zal Hedera Network (HBAR) $ 10 bereiken?

Hedera Network is een blockchain die zich presenteert als een alternatief voor andere blockchains met betrekking tot de snelheid en veiligheid van het netwerk. Het is ontworpen om een eerlijker en efficiënter systeem te zijn en het probleem van trage prestaties en instabiliteit te elimineren zoals in oude blockchain-gebaseerde platforms.

Hedera Hashgraph-technologie is zo ontworpen dat het 100.000 transacties per seconde kan bereiken.

Dr. Leemon Baird en Mance Harmon zijn de grondleggers van de Hedera hashgraph. HBAR is het waarschuwingstoken van het Hedera-netwerk. Het wordt voor twee doeleinden gebruikt op het Hedera-netwerk:

  1. HBAR wordt gebruikt om bewerkingen uit te voeren op het Hedera-netwerk, zoals slimme contracten, bestandsopslag en regelmatige transacties.
  2. Het HBAR-token kan worden gebruikt voor staking om de integriteit van het platform te waarborgen en helpt op zijn beurt het netwerk te beveiligen.

HBAR bereikt $10: wat is er uniek aan HBAR en het Hedera-netwerk?

HBAR is de native en energiezuinige cryptocurrency van het openbare netwerk van Hedera, momenteel bestuurd en beheerd door 29 bedrijven uit verschillende hoeken van de wereld. HRORs worden gebruikt om gedecentraliseerde applicaties aan te drijven en het netwerk te beschermen tegen kwaadwillende actoren.

In plaats van te worden ontwikkeld op een typische blockchain, is Hedera gebouwd op Hashgraph, een stabielere, duurzamere en veiligere versie van gedistribueerde grootboektechnologie.

Hashgraph is gebouwd voor snelheid, kan 10.000 transacties per seconde uitvoeren, is een aanzienlijke sprong van 20 (max) transacties per seconde voor gevestigde PoW (Proof-of-Work) gebaseerde blockchain-netwerken.

Daarnaast bestuurt een bestuur van 19 multinationals van over de hele wereld het Hedera-platform en de software die wereldwijd op miljoenen nodes draait. Hedera is in feite niet de gebruikelijke blockchain, maar het is als een grafiek gebouwd met verschillende blokken.

De Hedera hashgraph is kostenefficiënt. De gemiddelde vergoeding die de 1e en 2e generatie blockchain-netwerken in rekening brengen, is respectievelijk $ 1.654 en $ 522, wat enorm is in vergelijking met de $ 0,0001 die Door Hedera in rekening wordt gebracht.

Het is ook energiezuinig. Het energieverbruik van BTC en ETH-gebaseerde blockchains is 885+ en 102+ KWH, maar Hedera verbruikt slechts 0,00017 KWH.

Hoe HBAR te kopen?

De 1e stap is het vinden van de juiste cryptocurrency exchange die HBAR aanbiedt voor de handel. Er zijn verschillende opties voor crypto-uitwisselingen, dus u moet functies en prijzen vergelijken om de beste beslissing te nemen.

2Nd stap is om een account aan te maken in die specifieke exchange. Om dit te doen, moet u uw identiteit verifiëren.

Aan het einde van de verificatie is de 3Rd de stap is om de portefeuille te financieren. Na dit kunt u HBAR gemakkelijk kopen.

Waar te koop HBAR?

De meeste beurzen bieden aan om HBAR te vermelden voor de handel. Hier zijn enkele opties om uit te kiezen:

Binance, KuCoin, Gate.io.

HBAR bereikt $10: HBAR prijsprognose

HBAR Prijsvoorspelling 2022: $0.08

HBAR Prijsvoorspelling 2025: $0.26

HBAR Prijsvoorspelling 2030: $1.24

De bovenstaande prijsvoorspellingen zijn het gemiddelde van de maximale prognose door meerdere platforms. Hier is de HBAR 2022 prijsprognose gebaseerd op de berekening:

20.00% 30.00% 50.00%
Ott-22 0.07 0.08 0.090
nov-22 0.09 0.10 0.135
Dec-22 0.10 0.13 0.203

Alle waarden worden uitgedrukt in Amerikaanse dollars (USD)
HBAR bereiken $10?

Bij de huidige prijs zal HBAR 167 keer moeten stijgen om $10 te bereiken. Als we kijken naar het huidige momentum en de voorspellingen, is het onmogelijk voor HBAR om in 2022 $ 10 te bereiken.

Hier zijn enkele berekeningen over hoe HBAR $ 10 zou kunnen bereiken en wanneer HBAR $ 10 zou kunnen bereiken:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 14

Loop meer over Sweatcoin om het account te activeren: hoe de fout op te lossen

invest crypto 69

DeGEM prijsverwachting 2022