in

Zal Mask Network $100 bereiken?

Mask Network is een systeem waarmee mensen beveiligde berichten kunnen verzenden op sociale mediaplatforms zoals Twitter en Facebook, dat fungeert als interface tussen het internet en een gedecentraliseerd netwerk.

Het biedt een scala aan functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid om Gitcoin-subsidiecampagnes rechtstreeks via Twitter te financieren, peer-to-peer-betalingen, gedecentraliseerde opslag en de mogelijkheid om gedecentraliseerde applicaties te gebruiken voor digitale betalingen, gedecentraliseerde financiën, online handel en gedecentraliseerde organisaties op de huidige sociale mediakanalen.

Bovendien is Mask Network een gedecentraliseerde gateway waarmee gebruikers gedecentraliseerde apps op bestaande sociale media kunnen gebruiken zonder te migreren.

Belangrijkste kenmerken

 • Gebruikers kunnen nieuwe projecten starten op Ethereum, Polygon, Arbitrum of BSC via een eerste Twitter-aanbod met behulp van Mask Network.
 • Gebruikers van het sociale mediaplatform kunnen cryptocurrencies verzenden en versleutelde inhoud delen met behulp van Mask Network.
 • Met de maskerextensie kunnen gebruikers hun inhoud voor nieuwsgierige blikken verbergen en hun doelgroep de inhoud laten zien.
 • Het Mask-netwerk heeft sociale handelshulpmiddelen geïntegreerd om de nieuwste cryptocurrency-prijzen te bekijken.

Voordelen

 • Met het maskernetwerk kunnen gebruikers hun niet-fungibele tokens rechtstreeks op sociale mediaplatforms kopen en verkopen.
 • Gebruikers kunnen hun bestanden opslaan in een Dropbox van de volgende generatie die ongecensureerd is en voor iedereen toegankelijk is.
 • Het platform stelt gebruikers in staat om cryptocurrencies rechtstreeks met een creditcard te kopen in meer dan 60 landen.

MASK heeft een marktkapitalisatie van $221.888.855 (op het moment van schrijven) en kent de volgende gebruiksscenario’s:

 • Als governance-token kan het MASK-token worden gebruikt om te stemmen over verschillende voorstellen om het netwerk te besturen.
 • Gebruikers kunnen MASK-tokens inzetten om beloningen te verdienen.
 • Eigenaars = 41k [verdubbeld in de afgelopen 7 maanden]
 • Aantal houders met meer dan 100 maskertokens = 1829

Gezien de gebruiksscenario’s en de belangrijkste kenmerken van het Mask-netwerk lijkt het een goede investeringsoptie.

Daarnaast is Mask Network een partner en wordt ondersteund door Binance, OKX, Maker, Gitcoin, NYM, Filecoin, Protocol Labs, HainIDE, Arweave.org en Digital Currency Group
.

Nettoprijsvoorspelling van het masker: zal het maskernetto $100 bereiken?

Het MASK-token moet ongeveer 30,7 keer de huidige marktwaarde groeien om een prijs van $100 te bereiken.

Bovendien bereikte MASK in november 2021 zijn hoogste prijs ooit van $19,48, waar het in één maand ongeveer 1,96 keer groeide (d.w.z. ten opzichte van de laagste waarde van 9,89 in oktober 2021).

Gezien de groei van 1,96 keer in een maand, kunnen we daarom zeggen dat het MASK-token in slechts 15,7 maanden (iets meer dan 1 jaar) een prijs van $100 kan bereiken.

Het kan echter iets langer duren, afhankelijk van de economische omstandigheden op de markt. Het bereiken van $100 is echter een haalbaar doel voor Mask Network
.

Prijsvoorspelling Mask Network 2023-30 (geaggregeerd)

De voorspelling van de nettoprijs van het masker voor 2023 is $7,7

De prijsvoorspelling van Mask Network 2025 is $15,3

De prijsvoorspelling van Rete Mask 2030 is $55,3

Hoe gebruik je Mask Network?

Hier zijn de drie eenvoudige stappen om Mask Network te gebruiken:

 • Installeer de maskerextensie in uw browser.
 • Log in met je Mask ID en koppel je portemonnee aan Mask.
 • Krijg toegang tot bekende Web 2.0-sites die zijn bijgewerkt met Web3-integraties.
 • Waar kunt u MASK-tokens kopen?

  Gebruikers kunnen MASK-tokens kopen via verschillende gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen zoals Binance, KuCoin, Kraken, Coinbase Exchange, Huobi, Crypto.com, OKX, Uniswap, SushiSwap en PancakeSwap.

  0 Opmerkingen
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle reacties
  pexels anna nekrashevich 6801874

  Injectieve voorspelling 2023-2030

  pexels jonathan borba 14856606

  Metacade-voorspelling 2023-2030