in

Zal Near Protocol NEAR $ 100 bereiken?

Het belangrijkste doel van Near Protocol is om de lage transactiesnelheid, lage doorvoer en slechte interoperabiliteitsproblemen in verband met blockchain te elimineren.

Bovendien hebben NEAR-tokens hun nut gevonden in het betalen van transactiekosten op het netwerk en het inzetten om beloningen te verdienen.

Tokenhouders kunnen zelfs stemmen op verschillende voorstellen voor het verbeteren van het platform.

Laten we ook eens kijken hoe goed Near Protocol heeft gepresteerd in vergelijking met een van zijn belangrijkste rivalen, Solana.

Vlakbij het Protocol Vs Solana

Zoals we weten, is Solana ook een blockchain-platform waarvan de belangrijkste USP de hoge transactiesnelheid en hoge doorvoer is. Laten we dus een korte vergelijking maken tussen de twee:

 • Zowel Near Protocol als Solana ondersteunen Defi-, NFT- en Layer 1-projecten.
 • De transactiekosten op Near Protocol zijn $ 0,01, terwijl de transactiekosten op Solana $ 0,00025 zijn.
 • Het Near Protocol heeft meer dan 24 miljoen actieve accounts, in tegenstelling tot de 11,5 miljoen actieve accounts van Solana tot nu toe.
 • In het afgelopen jaar is de prijs van Near met 5,08 gedaald, terwijl de prijs van Solana 3,7 keer is gedaald.
 • De prijs van het nabijgelegen token heeft de afgelopen drie maanden geen netto verandering laten zien, terwijl de prijs van SOL met 1,27 keer is gedaald.
 • De prijs van NEAR is de afgelopen maand 1,76 keer gestegen. Aan de andere kant is de prijs van Solana met 2,15 keer gestegen.

Hoewel de gegevens stellen dat de prijs van SOL in grotere mate is gestegen dan NEAR, heeft het Near Protocol in de afgelopen maand duidelijk beter gepresteerd dan Solana voor de gehele duur. De reden is dat de prijs van SOL een paar weken geleden zijn dieptepunt bereikte en nu aan het herstellen is.

Aan de andere kant verbetert de prijs van NEAR voortdurend.

Concurrentieanalyse: Near Protocol vs Ethereum

Near Protocol is de level 1 blockchain die tot doel heeft de beperkingen van concurrerende blockchains (waaronder lage transactiesnelheid, slechte interoperabiliteit en lage doorvoer) te elimineren.

Aan de andere kant is Ethereum het alom bekende platform voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten. Laten we een korte vergelijking maken tussen de twee:

Blockchain, Crypto

Ethereum Dicht bij het protocol
Belangrijk publiek Gebruikers die op zoek zijn naar community-gedreven technologie die gedecentraliseerde applicaties aandrijft. Ontwikkelaars die op zoek zijn naar een open source platform om de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties te versnellen.
Ondersteunde platforms SaaS SaaS
Categorieën lending, Crypto staking, Defi projecten, Layer 1 protocollen en Smart contracts. Blockchain en Layer 1 protocollen.
Prestaties in de afgelopen maand +1,27x +1,76x
Prestaties van de afgelopen drie maanden Geen netto verandering -22,8%
Prestaties in het afgelopen jaar -36,8% -80,1%

Zoals we kunnen zien, heeft Ethereum meerdere categorieën om aan zijn gebruikers te bieden en is het eigenlijk het meest gebruikte platform voor DApp-ontwikkeling. Bovendien is Near Protocol er het afgelopen jaar zeker niet in geslaagd om Ethereum te overtreffen. De prijs is echter sinds de afgelopen maand aan het verbeteren.

Near Protocol Prijsvoorspelling

 • Layer-1 POS Blockchain
 • Sneller en goedkoper dan de meeste andere Blockchains [100.000 TPS]
 • Gepatenteerde horizontale partitioneringstechniek die sneller schalen mogelijk maakt[Claim]
 • Vriendelijk voor makers [Claim]
 • Klimaatneutraal
 • Rainbow Bridge om verbinding te maken met Ethereum Blockchain
 • Aurora Layer-2 lanceert Ethereum-apps op NEAR

Voordat we voorspellen of NEAR Coin in de nabije toekomst moet stijgen of dalen, laten we de prijsgeschiedenis van de afgelopen maanden volgen. De prestaties in de afgelopen maanden kunnen ons helpen de vereiste context voor de toekomst te bereiken. Laten we bespreken:

Hierboven staat de grafiek voor 1 jaar en zoals we kunnen zien was de marktprijs van de NEAR cryptocurrency een jaar geleden $ 15. Er is dus een prijsdaling van 89,6% in een jaar, gezien de huidige prijs van $ 1,56. Daarnaast zijn er tal van ups en downs geweest die stelden dat de wandeling niet echt continu was. Het bereikte in die tijd zelfs zijn hoogste waarde aller tijden.

De prijs van NEAR is in drie maanden met meer dan 55,6% gedaald (hoewel de stijging niet consistent is geweest), rekening houdend met het feit dat de prijs 3 maanden geleden $ 3,51 was. De prijs bereikte echter de laagste prijs van $ 1,2 in deze periode (zoals hieronder geïllustreerd).

Merk op dat de hoogste waarde aller tijden van NEAR $ 20,18 is die het in januari 2022 bereikte. Vervolgens begon de prijs te dalen en is momenteel geprijsd op $ 1,56 (opnieuw is de daling niet consistent geweest gedurende de hele periode). Ook was de marktprijs een maand geleden $ 1,69. Het betekent dat het sindsdien met meer dan 7,7% is gedaald.

Bovendien is NEAR crypto 92,3% lager dan de hoogste prijs aller tijden, wat betekent dat het in de toekomst enorme ruimte heeft voor groei.

Near Protocol Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

In de buurt van protocolprijsprognose 2023

De totale maximumprijs voor NEAR-tokens voor het jaar 2023 is $ 4,18, terwijl de minimale geaggregeerde prijs $ 2,89 is.

In de buurt van protocolprijsprognose 2025

Volgens de
prijsprognose zal het NEAR-token naar verwachting tegen het einde van 2025 een minimumprijs van $ 7,59 en een maximaal prijsniveau van $ 9,01 bereiken.

In de buurt van protocolprijsprognose 2030

Tegen het einde van 2030 zal de prijs van het NEAR-token naar verwachting een maximaal prijsniveau van $ 44,09 bereiken. Bovendien kan het een minimumprijsniveau van $ 38,05 bereiken.

Zal het Near Protocol $ 10 bereiken?

Om een prijs van $ 10 te bereiken, moet NEAR 6,41 keer groeien gezien de huidige marktprijs van $ 1,56.

Merk op dat de NEAR cryptocurrency in januari 2022 zijn hoogste prijs aller tijden van $ 20,18 bereikte, waar het in slechts 6 maanden 11,59 keer groeide (van de laagste waarde van $ 1,74 in juli 2021). Het groeide dus ongeveer 1,93 keer in een maand.

Daarom heeft NEAR slechts 3,32 maanden nodig om een prijsniveau van $ 10 te bereiken.

De huidige marktsituatie van liquiditeit en inflatie is echter zeker niet in het voordeel van de cryptocurrency-markt. Daarom kan het niet eens $ 10 bereiken in de berekende tijd zoals hierboven. Het bereiken van $ 10 is echter een relatief eenvoudig doel voor NEAR crypto als we de prijsbewegingen in het verleden volgen
.

Zal het Near Protocol $ 100 bereiken?

NEAR crypto moet 64,1 keer groeien om $ 1000 te bereiken, gezien de huidige marktprijs van $ 1,56.

Omdat het een groei van 1,93 keer in een maand liet zien (zoals hierboven berekend), heeft de NEAR-cryptocurrency ongeveer 33,21 maanden nodig (minder dan 3 jaar).

Nogmaals, macro-economische factoren en liquiditeitsvoorwaarden zijn niet vergelijkbaar met die toen het zijn hoogste punt ooit bereikte. Daarom kan niet worden verwacht dat NEAR een groei zal laten zien die vergelijkbaar is met die welke in die tijd werd getoond.

Daarom zal het zeker veel langer duren om een prijsniveau van $ 100 te bereiken, zelfs wanneer economische factoren afnemen.

Kan Near Protocol $ 1000 bereiken?

Het NEAR-token heeft momenteel een prijs van $ 2,34 en zal daarom ongeveer 427 keer moeten groeien om een prijsniveau van $ 1000 te bereiken.

Bovendien is de historisch hoge waarde van NEAR $ 20,18, gedurende welke het 11,59 keer groeide in 6 maanden.

Dus, gezien de groei van 1,93 keer in een maand, kunnen we zeggen dat Near Protocol minimaal 221 maanden (meer dan 18 jaar) nodig heeft om $ 1000 te bereiken.

Dit zou echter ook afhangen van de macro- en micro-economische omstandigheden van die tijd en daarom zou het nog langer kunnen duren om die waarde te bereiken.

In de buurt van protocolpartnerschappen

Near Protocol kondigde onlangs zijn samenwerking met Dropt aan met als doel Web3-technologie op te nemen in klantloyaliteitsprogramma’s.

Dropt zal zijn technologiestack en tools op het Near-platform bouwen en bedrijven in staat stellen om op blockchain gebaseerde betrokkenheidsmechanismen voor hun klantreis te introduceren. Daarom is het van plan om de betrokkenheid, het behoud en de levenslange waarde van bedrijven te vergroten.

Near Protocol Reddit Discussies

In een recente discussie op Reddit bespreken gebruikers dat het Near Protocol zal slagen omdat het meer dan 12 miljoen java-ontwikkelaars heeft. Laten we de toespraak analyseren.

Een gebruiker merkte op dat het niet logisch is omdat Java en JavaScript compleet verschillend zijn. Een andere gebruiker schreef dat het hebben van een pool van 12 miljoen ontwikkelaars niet betekent dat ze geïnteresseerd zijn in het bouwen op Near Protocol en daarom moet het protocol zich meer richten op het nut ervan.

Near Protocol ondersteunt echter niet en daarom geven gebruikers (volgens de Reddit-discussie) niet veel hype over het feit dat het platform een pool van 12 miljoen Java-ontwikkelaars heeft beheerd.

Dicht bij het Tokenomics-protocol

Het Near Protocol is een layer 1 blockchain die tot doel heeft de beperkingen van blockchain-platforms te elimineren, waaronder lage transactiesnelheid, slechte interoperabiliteit en lage doorvoer.

NEAR
is het native token van het Near platform en heeft een maximaal aanbod van 1.000.000.000 NEAR tokens, waarvan 84% al in omloop is. De volgende zijn de belangrijkste use cases voor NEAR-tokens:

 • Gebruikers kunnen transactiekosten betalen op het Near-platform met behulp van NEAR-codering.
 • NEAR-tokens worden gebruikt als onderpand voor het opslaan van gegevens op het netwerk.
 • NEAR-tokens kunnen worden ingezet om beloningen te verdienen.
 • NEAR-tokenhouders kunnen deelnemen aan het bestuur van het platform.

Hoe koop ik Near Protocol Coin?

Voordat we ons wenden tot het platform dat Near Protocol-munten biedt, laten we bespreken hoe we near protocol-munten kunnen kopen:

 1. Vind een crypto-uitwisseling met Near ProtocolToken-munten vermeld
 2. Maak een account aan bij Exchange
 3. Uw identiteit verifiëren
 4. Financier uw portefeuille
 5. Doe uw aankoop

Waar kan ik tokens bij mij in de buurt kopen?

Nabijgelegen tokens kunnen worden gekocht op tal van gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen, waaronder Binance, KuCoin, Coinbase, Kraken, Bitstamp, OKX, Huobi, Gate.io, PancakeSwap, BabySwap, Nomiswap en 4swap.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels anna nekrashevich 6802045 1

Zal Blur Token $ 100 bereiken?

pexels liza summer 6347702

Kan SUN $ 1 bereiken?