in

Zal Tron $ 1, $ 10 of $ 100 bereiken?

Tron is een op blockchain gebaseerd besturingssysteem dat tot doel heeft volledig eigendom te bieden aan makers van digitale inhoud. Tron heeft in de eerste plaats tot doel een revolutie teweeg te brengen in het delen van digitale inhoud en entertainment.

Met andere woorden, het motief is om een entertainmentplatform voor digitale inhoud te creëren dat gebruikers kan helpen hun digitale inhoud gemakkelijk en goedkoop te delen.

Wat Tron uniek maakt, is het innovatieve perspectief. Bovendien ondersteunt het bijna 2000 transacties in één seconde. Ook zijn er geen transactiekosten voor het TRX-token, wat echt een concurrentievoordeel is voor Tron. Met Tron kunnen artiesten hun inhoud volledig bezitten en delen zonder zich zorgen te maken over transactiekosten.

Het is echt een pluspunt voor Tron Blockchain.

Waarin verschilt Tron van anderen?

  • TRON ondersteunt meerdere taalextensies omdat het de protocolbuffers van Google gebruikt. De protocolbuffers van Google helpen bij het ontwikkelen van programma’s om via een netwerk met elkaar te communiceren. Het helpt ook om gegevens op te slaan.
  • TRON helpt bij de uitvoering van programma’s met behulp van een internationaal netwerk van openbare knooppunten. Het is in staat om dit te doen met behulp van een gedecentraliseerde virtuele machine.
  • Het TRON-netwerk biedt een transactievergoeding van nul en is in staat om meer dan 2000 transacties per seconde uit te voeren.
  • De implementatie van het TRON-netwerk vereist ook minimale kosten.

Tron prestatie statistieken

  • DeFi: Tron is de 4e gerangschikte blockchain met $ 5,1 miljard in TVL
  • NFT: Tron is beperkt of niet aanwezig in NFT’s
  • Gaming: Tron is beperkt aanwezig in gaming
  • Betalingen: Meer dan 800 verkopers accepteren Tron

Over het algemeen is Tron een solide use case met sterke punten in DeFi met enige aanwezigheid in gaming en betalingen.

Wij geloven, gezien de kracht in DeFi, dat Tron een goede zaak is voor investeringen.

Een cruciale vraag van TRON-investeerders is: zal Tron $ 1, $ 10 of zelfs $ 100 bereiken? Zo ja, hoe lang duurt het dan om die niveaus te bereiken? Laten we de antwoorden op deze vragen in dit rapport achterhalen. Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het voorspellen van de prijs van een cryptocurrency, zoals de prijsbewegingen, concurrentieanalyse, markttrends, etc. Laten we ze afzonderlijk analyseren.

Zal Tron $ 1 bereiken?

TRX is 6 keer lager dan zijn all-time high van $ 0,30, gezien de huidige prijs van $ 0,05. Nu, rekening houdend met de groeisnelheid van 150x in slechts 4 maanden (zoals hierboven besproken), is het groeipercentage van één maand 37,5x. Het betekent dat de marktprijs van TRX in de komende 12 maanden een theoretische waarde van $ 22,5 kan bereiken.

Maar de huidige macro-economische factoren en liquiditeit zijn niet vergelijkbaar met 2017-18 of 2020-21. Met andere woorden, de prijs van TRX kan die waarde bereiken in een ideaal scenario, maar de omstandigheden zijn nog steeds niet ideaal. TRX zal die waarde dus zeker niet bereiken in de komende 1 jaar.

Laten we dus proberen de meest realistische waarde te achterhalen die het in die periode kan bereiken. Zoals we kunnen zien (in de grafiek), was de pomp vrij plotseling en zou deze te wijten kunnen zijn aan bepaalde factoren (zoals een neppomp), daarom zou het logischer zijn om de volgende hoge waarde van $ 0,15 te overwegen die het in april 2021 bereikte.

TRX duurde 38 maanden (februari 2018 tot april 2021) om een hoge waarde van $ 0,15 te bereiken van $ 0,03, wat wijst op 5x groei.

Het betekent dat de prijs in de komende 38 maanden slechts 5 keer de huidige prijs van $ 0,05 kan stijgen. De prijs van TRX kan dus alleen een waarde van $ 0,25 bereiken in de komende 38 maanden (meer dan 3 jaar) en niet $ 1.

Dus, zal Tron $ 1 bereiken? Nou ja, zeker wel, maar niet snel. Om een waarde van $1 te bereiken, moet TRX 20 keer groeien. Het kan dus 12,6 jaar duren om die waarde te bereiken.

Zal Tron $ 10 bereiken?

TRX moet met 200x groeien om een waarde van $ 10 te bereiken.

Evenzo kunnen we, rekening houdend met macro-economische factoren en liquiditeitsomstandigheden in het recente scenario, niet uitgaan van het ideale groeipercentage van 150x in 4 maanden. Gezien de praktische groeisnelheid van 5x in 38 maanden, zal het waarschijnlijk ongeveer 127 jaar duren voordat Tron $ 10 bereikt. Maar nogmaals, de situatie zal waarschijnlijk niet overal hetzelfde blijven en macro-economische factoren en liquiditeit kunnen in het voordeel van de TRX-munt blijken te zijn. Daarom kan het waarschijnlijk die waarde eerder bereiken.

Dus, zal Tron $ 10 bereiken? Welnu, het is zeker niet praktisch als de huidige factoren de overhand hebben. Maar het kan die waarde bereiken als de situatie verandert, rekening houdend met de volatiliteit van cryptocurrencies.

Zal Tron $ 100 bereiken?

De huidige marktprijs van TRX (van $ 0,05) suggereert dat het met 2000x moet groeien om een waarde van $ 100 te bereiken. Als Tron in een maand blijft groeien met 0,131x, zal het zeker 1.272 jaar nodig hebben om $ 100 te bereiken, wat vrijwel onmogelijk is.

Dus, zal Tron $ 100 bereiken? Nee, TRX zal die waarde zeker niet bereiken omdat het niet praktisch genoeg is. Maar gezien de groeiende concurrentie van TRX en andere factoren, kan Tron in de nabije toekomst een goede groei verwachten.

Tron Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

TRX Tron Prijsvoorspelling 2023 is $ 0,120

TRX Tron Prijsvoorspelling 2025 is $ 0,230

TRX Tron Prijsvoorspelling 2030 is $ 0,994

Discussies Tron Reddit

In een recente discussie op Reddit bespreken gebruikers de verhoging van de transactiekosten van TRC20-tokens.

Een gebruiker schreef dat mensen meer TRX in portefeuilles zullen krijgen naarmate de commissies toenemen. Terwijl een ander opmerkte dat mensen nu meer TRX-tokens moeten inzetten, zodat ze niets hoeven te betalen.

Daarom hebben Reddit-gebruikers over het algemeen een neutrale reactie op de onlangs verhoogde transactiekosten op Tron.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 41

Kan ik mijn Bitcoins terugkrijgen van oplichters op Instagram?

pexels alesia kozik 6781008

Alethea Crypto Voorspelling 2023-2030