in

10 gratis mijnbouw-apps om passief inkomen te genereren

In het steeds evoluerende cryptocurrency-landschap worden mining-apps essentiële hulpmiddelen voor diegenen die via hun mobiele apparaten of computers willen deelnemen aan cryptocurrency-mining. Deze apps bieden functies zoals cloud mining, beheer op afstand van mijnbouwplatforms en de mogelijkheid om verschillende cryptocurrencies te minen zonder dat er dure hardwareapparatuur nodig is.

Hoewel mobiele apparaten niet over de rekenkracht beschikken die nodig is voor winstgevende mining van populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, bieden deze apps de mogelijkheid om cryptocurrency-beloningen te verdienen via alternatieve modellen zoals tokendistributie, cloud mining-contracten
of op interactie gebaseerde beloningen.

Laten we nu eens kijken welke de beste gratis mining-apps zijn om passief inkomen te genereren.

1. Pi-netwerk

Pi Network is een cryptocurrency-project dat tot doel heeft een gedecentraliseerd, door de gemeenschap aangestuurd ecosysteem te creëren, mogelijk gemaakt door de Pi-cryptocurrency.

Hier zijn enkele belangrijke punten over het Pi-netwerk:

 • Pi is ontworpen als een toegankelijke, energiezuinige en wijdverspreide cryptocurrency die rechtstreeks op mobiele apparaten kan worden ‘gedolven’ via een proces dat ‘mobile mining’ wordt genoemd.
 • Het Pi-netwerk is opgebouwd rond een gemeenschap van ‘pioniers’ die Pi ondermijnen door eenvoudige taken uit te voeren op de mobiele app, zoals dagelijks op een knop klikken.
 • Het maakt gebruik van een consensusmechanisme genaamd „Proof of Work” dat minder rekenintensief is dan traditionele Bitcoin-mining, waardoor het op normale smartphones kan worden uitgevoerd zonder dat de batterij leeg raakt.
 • Het doel van het project is om een gedecentraliseerd ecosysteem te creëren met belangrijke gebruiksscenario’s voor gewone mensen, waarbij de Pi-cryptocurrency wordt geïntegreerd in een ontwikkelaarsplatform en een sociaal netwerk.

2. OG-gemeenschap

OGcommunity is een grote en invloedrijke community met een sterke aanwezigheid in gaming en e-commerce. Met meer dan 250.000 leden organiseert OGCommunity gametoernooien met aanzienlijke prijzen en biedt een scala aan diensten om Filipijnse ondernemers te helpen het potentieel van e-commerce te begrijpen, met name Print-On-Demand (POD) en Dropshipping.

De gemeenschap heeft ook een gratis mijnbouwproject gelanceerd en samengewerkt met verschillende op blockchain gebaseerde platforms
.

3. Satoshi: De mysterieuze app

De Satoshi-app is een platform dat gebruikers de mogelijkheid biedt om gratis cryptocurrencies te verdienen via airdrops en mijnbouwactiviteiten. Enkele belangrijke punten over de Satoshi-app
:

 • De app wordt beschreven als een ‘alles-in-één airdrop- en miningplatform’, waar wereldwijd meer dan 11 miljoen gebruikers op vertrouwen.
 • Met de app kunnen gebruikers op verschillende manieren nieuwe blockchain-projecten ontdekken en gratis cryptocurrencies verdienen.
 • De Satoshi-app is beschikbaar in de Google Play Store, met meer dan 5 miljoen downloads en een score van 4,0 sterren op basis van gebruikersrecensies.
 • 4. Omega-munt

  Omega Network (OMN) is een gedecentraliseerde sociale keten die tot doel heeft een gedecentraliseerd, veilig en krachtig sociaal platform te creëren. Het maakt gebruik van geavanceerde cryptografische technologieën, een schaalbaar consensusalgoritme en een gebruiksvriendelijk ontwerp waarmee gebruikers kunnen communiceren, informatie kunnen delen, betalingen kunnen uitvoeren en gedecentraliseerde applicaties kunnen creëren, met behoud van gegevensprivacy en
  -beveiliging.

  5. AZ Coiner

  AZCoiner is een veelzijdig en compleet ecosysteem dat een uniek platform biedt voor alles wat met de cryptocurrency-wereld te maken heeft. Het biedt realtime nieuws, sociale netwerkfuncties, gedecentraliseerde ondersteuning via Web3-principes en een gedecentraliseerde beurs (DEX) voor naadloze cryptohandelservaringen
  .

  6. Bee-netwerk

  Bee Network wordt beschreven als „de grootste interactieve Web3-wereld ter wereld”, wat suggereert dat het een gedecentraliseerd platform is dat is gebouwd op blockchain-technologie. De app is ontworpen om voornamelijk op mobiele apparaten te worden gebruikt en heeft over het algemeen positieve recensies gekregen van gebruikers in de iOS App Store en Google Play Store.

  7. Athene-netwerk

  Athene Network is een unieke app die het potentieel van data benut om innovatie op het gebied van kunstmatige intelligentie en datamining te stimuleren. Het platform biedt een scala aan functies, waaronder gegevensverzameling, geavanceerde analyse met AI-technologie en een snelle statistische zoekmachine voor sociaal luisteren
  .

  8. Protocol van de jachthaven

  Marina Protocol is een wereldwijd Web 3.0-tutorialplatform dat is ontworpen om nieuwe individuen kennis te laten maken met blockchain- en Web 3.0-technologieën door middel van gebruiksvriendelijke inhoud en geavanceerde interfaces voor activiteiten zoals mining, staking, launchpad en overdrachten. Het biedt ook een mobiele game en een sociale applicatie op basis van blockchain-technologie.

  9. Bondex-app

  Bondex is een multifunctioneel platform met een mining-app en een applicatie voor talentverwerving. Met de Bondex-mining-app kunnen gebruikers rechtstreeks vanaf hun smartphones cryptocurrencies minen, terwijl Bondex Origin een platform voor talentbeheer en -acquisitie is dat werkzoekenden in contact brengt met bedrijven
  .

  Deze tien gratis mining-apps bieden verschillende manieren om passief inkomen te genereren via cryptocurrency. Elke app heeft zijn eigen unieke functies en voordelen, waardoor mining toegankelijk is voor een breder publiek. Probeer deze apps en ontdek welke voor jou het beste werkt.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  trust wallet

  Gids voor het converteren van USDT TRC-20 naar USDT BEP-20 op Trust Wallet

  img 0003

  Gids voor de tijdelijke huurovereenkomst voor studenten