in

2FA-code om toegang te krijgen tot Binance: hoe het te krijgen

Hoe de 2fa-code op te halen om toegang te krijgen tot uw Binance-account is vrij eenvoudig. Als u per ongeluk uw telefoon verliest of per ongeluk de Google Authenticator-app verwijdert, hebt u geen toegang tot uw Binance-account vanwege de ontbrekende 2FA-code.

Op dit punt, om toegang te krijgen tot uw account, moet u uw 2FA-code ophalen. De stappen voor het ophalen van de 2fa-code worden beschreven in het volgende artikel:

Aanmelden op uw Binance-account: voer uw e-mailadres en wachtwoord in en match de sjabloon die Binance nodig heeft.

Method 1: Schakel over naar een andere 2FA-codemethode

Als u zich wilt aanmelden bij uw Binance-account maar niet over de Google Authenticator-code beschikt, klikt u op [Overschakelen naar telefoonverificatie]

  • Klik vervolgens op [Code ophalen].
  • Voer de code in die u via sms of Binance-oproep hebt ontvangen in uw telefoon.
  • Klik op [Verzenden].

Na het voltooien van de vorige stap kunt u inloggen op uw Binane-account.

Method 2: Verifieer uw Binance-account opnieuw

Klik op [Beveiligingscontrole niet beschikbaar]

  • U moet ervoor zorgen dat u het proces zorgvuldig voltooit. Opnames kunnen 48 uur worden uitgeschakeld. U moet inloggen na een succesvol herstel.
  • Selecteer het item dat u nodig hebt om de beveiliging te herstellen en klik op [Herstellen bevestigen].

Klik op [Code ophalen] om de code te krijgen en voer twee codes in uw telefoonnummer en e-mailboxen in en klik vervolgens op [Verzenden].

  • De verificatiecode voor mobiele telefoons en de verificatiecode voor e-mail zijn slechts 30 minuten geldig. U moet deze stap van tevoren voltooien.
  • Antwoord op de beveiligingsvraag wanneer u een account opent op [Vragen beantwoorden].

Download identiteitsverificatiedocumenten, klik op [Volgende]

Selecteer het land en kies het type ID dat u gebruikt voor verificatie:

De volgende stappen zijn hetzelfde als wanneer u uw account verifieert.

Once voltooid, zal Binance uw verzoek beoordelen en u helpen uw 2fa-code te herstellen. Elke gebruiker heeft verschillende actievereisten op basis van uw accountinformatie en status.

Method 3: Reset Google authenticatie-instellingen om code 2fa te krijgen

Als u de back-upcode van 16 tekens van Google Auth 2FA (google 2FA 16-cijferige sleutel) heeft opgeslagen, kunt u deze opnieuw instellen door de onderstaande instructies te volgen.

Passage 1: herlaad de google authenticator app

Stap 2: Reset de 2FA-code van Google.

Open de Google Authentication-app en voer de QR-code in of scan deze van de herstelcode waarvan u een back-up hebt gemaakt met de scancode of handmatige invoertool.

Stap 3: Open de Google Auth 2FA applicatie om een code van 6 willekeurige getallen te krijgen en log vervolgens zoals gewoonlijk in op Binance.

Conclusion

Hierboven zijn er een paar manieren om u te helpen uw 2-factor authenticatiecode op te halen om toegang te krijgen tot uw Binance-account. Hoe dan ook, u moet er rekening mee houden dat het contact opnemen met deze beveiligingscode vaak lang duurt om te verifiëren dat het account precies van u is. Daarom is het noodzakelijk om het verlies van veiligheidsvoorzieningen te beperken om problemen te voorkomen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 28

Open een demo-account Capital.com vanaf mobiel

invest crypto 36

Hoe Binance vanaf mobiel te storten