in

6 gaming-apps die echt geld betalen

Spelen met je telefoon maakt je niet rijk, maar met deze 6 gaming-apps kun je plezier hebben en wat extra geld verdienen.

Iedereen kan wel wat extra geld gebruiken, maar het kan lastig zijn om een goede manier te vinden om meer te verdienen in hun vrije tijd.

Bovendien kunnen veel neventaken moeilijk of frustrerend zijn om aan te pakken, en weinigen van ons willen nadenken over het doen van meer werk na thuiskomst van een dag hard fulltime werken.

Hoewel ze je niet rijk zullen maken, zijn er tal van apps die je belonen voor het spelen van games of het voltooien van eenvoudige taken op je telefoon. Sommige van deze apps betalen echt geld aan de mensen die ze gebruiken.

Er zijn tientallen van deze apps die er zijn, en ja, veel van hen zijn bij benadering of oplichting. Maar er zijn er ook die niet alleen legitiem zijn, maar ook de moeite waard.

Je kunt je fulltime baan niet vervangen door deze apps, maar ze kunnen je wel een paar extra centen geven zodat je jezelf kunt trakteren op iets leuks.

Overzicht van de beste gaming apps voor echt geld

Het beste voor

App
Swagbucks Grote verscheidenheid aan versterkingsmethoden
MyPoints Punten toewijzen voor contante aankopen op de websites van geselecteerde detailhandelaren
Mistplay Beloningen leren door games per telefoon te spelen
Uitgevers Clearing House Observaties en loterijen
Lang spel Gamified besparingen
Givling Mensen met studieschulden

6 games en apps die echt geld betalen

1. Swagbucks ($ 5 Bonus)

 • Waar te spelen: iPhone, Android en Swagbucks.com
 • Hoeveel u kunt verdienen: $ 2 – $ 4 per uur
 • Hoeveel kost het om te spelen: $0 voor de meeste games.

  Sommige hebben contante toegangsprijzen.

 • Betaalmethode: PayPal. Je kunt ook andere beloningen inwisselen, zoals merchandise en cadeaubonnen.

Swagbucks is een van de meest bekende websites en apps die zijn gebruikers beloont. Het is eenvoudig om u aan te melden voor de service en u kunt deze gebruiken vanaf elke hoofdtelefoon of vanaf uw computer.

De site biedt een breed scala aan manieren om beloningspunten te verdienen, genaamd Swagbucks. U kunt deelnemen aan enquêtes, zoeken op internet, video’s bekijken, u abonneren op aanbiedingen zoals gratis proefversies van verschillende producten of het winkelportaal van de website gebruiken om beloningen te verdienen wanneer u online winkelt.

De gamehub van Swagbucks biedt een paar verschillende categorieën games, waaronder Cash Games. Je kunt deze spellen gratis spelen, maar je verdient niets. Als je vertrouwen hebt in je vaardigheden, bieden deze spellen speler-tot-speler competities met geldprijzen. Het probleem is dat je inschrijfgeld moet betalen om te spelen. Als je wint, kun je winst maken, maar je verliest je geld als je het spel verliest, net als elke weddenschap.

Maar Swagbucks geeft je een korting op een deel van je lidmaatschapsgelden. U kunt bijvoorbeeld 4 Swagbucks (ter waarde van 1 cent per stuk) krijgen voor elke dollar die u uitgeeft aan inkomsten.

Swagbucks biedt ook gratis spellen die je helpen elke dag wat Swagbucks te verdienen.

Ten slotte kun je Swagbucks verdienen door games op je telefoon te downloaden en te spelen. Hiervoor moet u zich registreren voor de aanbieding op de Swagbucks-website, de app downloaden en aan bepaalde vereisten voldoen, zoals het bereiken van een minimumniveau, om de beloning te verdienen.

2. MyPoints ($10 Bonus)

 • Waar te spelen: iOS, Android en myPoints.com
 • Hoeveel u kunt verdienen: $ 2 – $ 4 per uur
 • Hoeveel kost het om te spelen: gratis
 • Betaalmethode: PayPal en cadeaubonnen

MyPoints is een website die erg lijkt op Swagbucks, die beloningen biedt voor activiteiten zoals deelnemen aan enquêtes, video’s bekijken en games spelen.

MyPoint richt zich meer op het verdienen van geld wanneer u winkelt en beloont u met maximaal 40% van de punten wanneer u winkelt in de winkel of website van een partnerwinkel. De site biedt ook kortingsbonnen die u kunt gebruiken om nog meer te besparen wanneer u winkelt.

Als u beloningen wilt verdienen terwijl u plezier hebt, zijn er geen games, maar kunt u MyPoints-enquêtes invullen of enquêtevragen op de site beantwoorden. Deze acties helpen je punten te verzamelen zonder dat je je geld hoeft uit te geven.

U kunt uw MyPoints uitbetalen voor geld dat naar uw PayPal-account is verzonden of u kunt ze inwisselen voor cadeaubonnen van verschillende winkels. U kunt uw punten ook omzetten in United MileagePlus-mijlen, waardoor u bespaart op uw volgende vlucht.

3. Mistplay

 • Waar te spelen: Android
 • Hoeveel u kunt verdienen: $ 3 – $ 5 per uur
 • Hoeveel kost het om te spelen: gratis
 • Betaalmethode: giftcards

Mistplay is een android-only app die je beloont voor het spelen van verschillende games op je telefoon. Wanneer je Mistplay downloadt en opent, word je begroet door een lijst met verschillende games die je kunt spelen. Je kunt een van de vermelde spellen kiezen, downloaden en beginnen met spelen om beloningen te verdienen.

Mistplay heeft drie verschillende beloningsvaluta’s die je kunt verdienen: GXP, PXP en eenheden. PXP’s of Player Experience Points zijn gekoppeld aan uw account. Je verdient PXP elke keer dat je via Mistplay speelt. Het hebben van hogere PXP-niveaus zal ook de snelheid verhogen waarmee u GXP krijgt.

GXP, of gaming-ervaringspunten, zijn gekoppeld aan specifieke games die je via de app speelt. Hoe meer GXP je in een game hebt, hoe meer eenheden je verdient door dat spel te spelen. Als je overschakelt naar een nieuw spel, begin je bij 0 GXP voor dat spel. GXP verloopt of degradeert niet, dus je kunt altijd teruggaan naar de games die je in het verleden hebt gespeeld.

Eenheden zijn de valuta die u kunt inwisselen voor beloningen zoals cadeaubonnen. Het aantal eenheden dat je kunt verdienen varieert van game tot game en hoeveel RPP’s je in een game kunt hebben. Games kunnen van de ene op de andere dag verschillende niveaus van eenheden bieden, dus hoewel het specialiseren in het ene spel een goede manier kan zijn om GXP te bouwen, kun je misschien meer verdienen door verschillende games te spelen.

Over het algemeen verdien je $ 3 tot $ 5 per uur en kun je je beloningen inwisselen zodra je ongeveer $ 5 aan eenheden hebt verdiend. In sommige gevallen kunt u uw inkomsten verhogen door een reeks games consequent te voltooien of door deel te nemen aan wedstrijden.

4. Uitgevers Clearing House

 • Waar te spelen: iPhone, Android of PCH.com
 • Hoeveel u kunt verdienen : Zeer variabel
 • Hoeveel kost het om te spelen: gratis
 • Betaalmethode: contant en cadeaubonnen

Publishers Clearing House is vooral bekend als dat bedrijf dat bij mensen thuis verschijnt met grote cheques, maar het draait ook een telefoon-app en een website waarop je kunt spelen.

Een ding dat Publishers Clearing House anders maakt dan de andere apps en sites op deze lijst, is dat u geen gegarandeerde beloningen verdient. Je kunt een uur niet spelen en je weet dat je $ 3 verdient. In plaats daarvan kun je je online of via de app aanmelden voor de verschillende wedstrijden en weggeefacties van Publishers Clearing House.

Deze freebies omvatten miljoenen dollars trekkingen en instant win of online kraskaartspellen ter waarde van honderden of duizenden dollars.

De kansen op de meeste van deze spellen zijn lang, dus je zult waarschijnlijk in de meeste gevallen niets winnen. Deze spellen kunnen echter een leuke manier zijn om de tijd te doden en er is een kleine kans om een van de grote wedstrijden te winnen, wat je leven kan veranderen.

5. Lang spel

 • Waar te spelen: iPhone, Android
 • Hoeveel u kunt verdienen: Zeer variabel
 • Hoeveel kost het om te spelen: gratis
 • Betaalmethode: contante storting op uw spaarrekening

Long Game is een andere unieke app die je beloont voor games. De basis van de Long Game app is een betaal- en spaarrekening. Deze rekeningen fungeren als betaalrekeningen en spaarrekeningen bij andere banken. De spaarrekening betaalt 0,1% APY en de betaalrekening betaalt geen rente.

Wanneer u geld stort op uw Long Game spaarrekening verdient u munten. U kunt zich ook aanmelden om aankopen met een bankpas af te ronden op de volgende dollar, waarbij het eigen risico automatisch wordt gestort om te sparen. Hiermee kunt u munten verdienen elke keer dat u een bankpasaankoop doet.

Je kunt munten inwisselen om deel te nemen aan loterijen of verschillende spellen spelen in de Long Game-app. Als je het goed doet in games kun je geldprijzen winnen. Sommige van de spellen bieden honderden of duizenden dollars aan geldprijzen en de loterijen van Long Game hebben in het verleden prijzen tot $ 1 miljoen toegekend.

Als je wint, stort Long Game het geld rechtstreeks op je account. Hoewel Long Game een leuke manier kan zijn om je spaargeld in het spel te brengen en wat extra geld te verdienen door te spelen, is het de moeite waard om de opportuniteitskosten te overwegen. Veel online spaarrekeningen bieden rentetarieven boven de 0,1% APY van Long Game. U kunt tarieven vinden die zo laag zijn als 1% APY als op Chime.

Afhankelijk van hoeveel u in uw spaargeld moet stoppen, kunt u meer verdienen aan een account met een hogere rente dan games in de Long Game-app.

6. Givling

 • Waar te spelen: iPhone en Android
 • Hoeveel u kunt verdienen: Variabel
 • Hoeveel kost het om te spelen: Gratis ($ 0,50 per spel na twee gratis spelen per dag)
 • Betaalmethode: contant geld en betalingen voor uw studieleningen

Givling is een trivia-app die beschikbaar is voor iPhone en Android en die geldbeloningen biedt en mensen met studieschulden helpt hun leningen terug te betalen.

Er zijn twee manieren om geld te winnen via Givling.

De eerste is om de dagelijkse quizspellen van Givling te spelen. Je kunt maximaal twee keer per dag spelen. Elke keer dat je speelt, word je lid van een team van drie en beantwoord je trivia-vragen waar of onwaar totdat je de ronde hebt voltooid of te veel vragen mist. Elke vraag die je correct beantwoordt, levert je punten op. Als je team aan het einde van een wedstrijdperiode de hoogste score heeft, verdeel je het prijzengeld.

De tweede manier om te verdienen is door dagelijks games te spelen, waardoor je punten verdient in de wachtrij. Givling runt een crowdfunding-wachtrij voor mensen met studieschulden. Je krijgt advertenties te zien als je Givling games speelt. Het bedrijf neemt een deel van de inkomsten uit deze advertenties en gebruikt ze om grote delen van de studieschulden van spelers af te betalen. Je kunt ook aanbiedingen van sponsors invullen om punten in de wachtrij te verdienen.

Terwijl je punten in de wachtrij verdient, klim je in de wachtrij om tot $ 50.000 van je studieschuld betaald te krijgen op basis van het aantal punten in de wachtrij dat je hebt. Tot nu toe heeft het bedrijf bijna $ 7 miljoen aan persoonlijke leningen betaald.

Givling biedt geen gegarandeerde winsten, waardoor het meer op loterijen of de loterij lijkt, maar het is een leuke manier om gratis quizzen te spelen en geeft je een kans om veel te winnen.

FAQ

Dit zijn enkele van de meest gestelde vragen over games om geld te verdienen.

6 games en apps die echt geld betalen

Kan je een beloningscreditcard gebruiken met deze apps en websites?

Ja, als je met een app geld kunt verdienen door aankopen te doen, kun je meestal een creditcardbeloning gebruiken samen met de app. Dit is een goede strategie om uw inkomsten te verdubbelen. U verdient punten in de app of website voor aankopen bij een van haar partners en verdient geld, punten of mijlen met uw creditcard.

Is apps de moeite waard?

De realiteit is dat de meeste apps die je betalen om te spelen zeer lage bedragen betalen of slechts een kleine kans bieden om een grote winst te behalen. Als je belangrijkste doel is om geld te verdienen, zijn deze apps het waarschijnlijk niet waard. Het is waarschijnlijk dat meer uren werken op je normale baan of werken aan een drukte van jewelste winstgevender is dan het spelen van deze games. Als u echter op zoek bent naar een manier om plezier te hebben en wat centen te verdienen, kunnen deze apps een goede manier zijn om dit te doen.

Hoe verdienen deze apps geld?

Als een app mensen betaalt om te spelen, moet dat geld ergens vandaan komen. Deze apps verdienen op verschillende manieren geld. Sommige apps worden betaald door game-ontwikkelaars die meer spelers voor hun games willen. Verwijzend naar die games ontvangt de app een verwijzingsvergoeding, uw beloning is een verlaging van die vergoeding. Andere apps tonen advertenties of laten gebruikers betalen om te spelen. Ze gebruiken het geld van advertenties en betalende gebruikers om beloningen voor iedereen te financieren.

Truffes om op te letten

Helaas zijn er veel oplichtingspraktijken op de gamingmarkt die je betalen om te spelen.

Een goed teken van oplichting zijn games die u kosten in rekening brengen voordat u kunt deelnemen. In het beste geval zijn deze spellen kansspelen en zullen zeer bekwame spelers waarschijnlijk een enorm voordeel hebben. Je zult meer kans hebben om geld te verliezen dan om het te maken met deze spellen. In het ergste geval zullen deze spellen je geld nemen en het bijna onmogelijk maken om prijzen te verdienen of uit te betalen.

Sommige apps die je beloningen geven voor het spelen van andere games op je telefoon, proberen ook je gegevens te stelen. Let goed op de toepassingen die u op uw telefoon installeert en volg de aanbevolen beveiligingsprocedures. Controleer app-beoordelingen voordat u ze installeert en geef ze niet meer toegang tot uw apparaat dan absoluut noodzakelijk is.

Zijn deze apps veilig?

Hoewel er veel oplichting is op de markt voor gaming-uitbetalingen, zijn ze niet allemaal oplichting. De apps op deze lijst zijn volkomen veilig te gebruiken en een goede manier om wat extra geld te verdienen door te spelen.

Gebruik je beste oordeel en doe je onderzoek voordat je een app installeert of de app toegang geeft tot je apparaat en je moet er zeker van zijn dat je speelt en wat geld verdient.

Conclusies

Spelen met je telefoon maakt je niet rijk, maar er zijn een paar opties waarmee je plezier kunt hebben en wat extra geld kunt verdienen. Verwacht niet dat ze je dagelijkse werk zullen vervangen, maar ze kunnen je helpen een goede lunch te betalen of je dagelijkse koffiegewoonte te subsidiëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 39

Hoeveel kosten huisdieren echt per jaar

bio 7

Derek Brown: biografie, familie, salaris en vermogen