in

Augustus? Uitgeven geen probleem!

Maak dit jaar de besteding ook in de week van Ferragosto zal geen probleem zijn , zowel voor degenen die in de stad zullen verblijven als voor degenen die naar de supermarkten en hypermarkten, maar ook 80% van en ongeveer de helft van de bakkerijen en butchers.

Open ook 50% van bars, pizzeria’s en restaurants , terwijl zelfs het tanken geen probleem zal zijn, aangezien 50% van de distributiepompen niet naar holidays.
Dit blijkt uit een enquête van Confcommercio, uitgevoerd in samenwerking met Fipe, <a href=”http://web.archive.org/web/20100920062628/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/fida/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Post gemarkeerd met fida”>Fida e Federdistribuzione.
In het bijzonder zullen de luiken open worden gehouden door de meer dan 18.000 winkels van Federconsumatori en maar liefst 80% van de meer dan 60 duizend winkels die deelnemen aan Fida, terwijl de 31 duizend Italiaanse slagers garandeert 50% van de openingen in twee opeenvolgende shifts: de eerste van 1 tot 15 augustus, de tweede van 16 tot 31.

De helft van de meer dan 30.000 Italiaanse bakkerijen is ook open. Zorg ten slotte ook voor ontbijt in de bar en maaltijden in het restaurant of pizzeria. Sterker nog, meer dan de helft van de openbare instellingen (56,6%) houdt het rolluik in augustus omhoog. In het bijzonder, uit een enquête uitgevoerd door Fipe-Confcommercio, bijna 60% van de <a href=”http://web.archive.org/web/20100920062628/http://www.finanzaoggi.it/blog/tag/bar/” class=”st_tag internal_tag” rel=”tag” title=”Posts gemarkeerd met bar”>bar en 54,6% van

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pionier, ontslagen komen eraan

Welke creditcard is geschikt voor u?