in

Bekijk meerdere grafieken tegelijk op eToro: zo gaat het

Om de handelservaring te verbeteren, biedt eToro zijn klanten verschillende handige tools zoals ProCharts, waarmee ze meerdere grafieken tegelijkertijd op één scherm kunnen bekijken.

In essentie is ProCharts een vergelijkend hulpmiddel voor technische analyse. Staat handelaren toe om meerdere instrumenten tegelijk of hetzelfde instrument met verschillende parameters (zoals verschillende tijdframes) te bekijken, waardoor handelaren een compleet raamwerk voor analyse krijgen.

Dus hoe gebruik je deze tool het beste? Let’s ontdek het in deze gids hieronder.

1 Nadat u bent ingelogd op uw eToro-account, opent u de grafiek met de activa die u wilt vergelijken. Klik op het instellingenwiel in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer “Start ProCharts”.

2 De belangrijkste toevoeging die deze set tools met zich meebrengt, is het gebruik van meerdere grafieken, wat betekent dat u de grafiekweergave kunt aanpassen met behulp van verschillende lay-outs om meerdere grafieken tegelijk te presenteren.

Selecteer een van de beschikbare lay-outs die u wilt.

3 Zodra u een lay-out hebt ingesteld, gedraagt elke grafiek zich als de standaardgrafiek en kunt u deze gebruiken zoals u wilt: wijzig de tijdframes, voeg technische analysestudies toe of vergelijk deze met andere markten of beleggers.

Om een grafiek toe te voegen of te bewerken, selecteert u deze en zoekt u naar een ander symbool of een andere gebruikersnaam.

De grafieken van verschillende tools verschijnen op een scherm als dit.

4 Als u dezelfde markt met verschillende tijdsintervallen wilt bekijken, vinkt u het vakje “Eén symbool voor alle grafieken” aan onder het lay-outpictogram en wordt het geselecteerde grafiekgereedschap toegewezen aan alle grafieken.

5 Ongeacht waar u ProCharts hebt gelanceerd, kunt u altijd de meest recent gebruikte lay-out uploaden, inclusief de symbolen, investeerders, tekeningen of studies die u op uw werkruimte hebt gehad.

Als u een specifieke lay-out wilt opslaan zodat u deze opnieuw kunt gebruiken, klikt u op “Lay-out opslaan”, geeft u deze een naam en is deze voor u klaar totdat u deze verwijdert.

ProCharts is gemaakt om aan de behoeften van handelaren op eToro te voldoen. Deze gebruiksvriendelijke toolset (momenteel in bèta) is een nieuwe manier om op de hoogte te blijven van uw favoriete tools en een diepgaande technische analyse van uw handelsmarkten uit te voeren. Goede handel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00013

Professioneel account op eToro: hier leest u hoe u het kunt aanvragen

invest 00021

Vergelijk verschillende instrumenten in dezelfde grafiek op eToro