in

De MT4-grafiek bewerken: hier leest u stap voor stap op mobiele apps

Om een betere handelsbeslissing te nemen, kunt u uw MT4-grafiek bewerken op basis van uw voorkeuren. Om te leren hoe u uw MT4 mobiele grafiek kunt aanpassen, raadpleegt u de onderstaande instructies.

Hoe mt4-kaartinstellingen te wijzigen

<span lang="en">Om de weergave-instellingen voor de MT4-grafiek aan te passen aan uw voorkeuren, gaat u naar “Instellingen” > scrolt u omlaag naar “Grafieken”.

Dan kunt u enkele onderstaande grafiekconfiguraties wijzigen:

 • Diagramtypen: U kunt kiezen tussen een staafdiagram, een kandelaardiagram en een lijndiagram.
 • Sommige informatie zoals Volumes, Ask Price Line, Period Separators en Trading Levels kan worden toegevoegd aan de MT4 mobiele app door de modusknop naar rechts te slepen.
 • Chart Colors: U kunt de kleur van het schema en andere elementen zoals voorgrond, raster, up bar, down bar, volumes, bied/ laat prijsregel enzovoort wijzigen door op “Kleuren” te tikken en ze te bewerken, en vervolgens op “Opslaan” te tikken om de wijzigingen toe te passen.

Hoe tijden te veranderen op MT4 mobile?

Er zijn 9 tijdframes aangeboden op MT4, waaronder:

 • M1: 1 minuut
 • M5: 5 minutes
 • M15: 15 minutes
 • M30: tijdsinterval van 30 minuten
 • H1: 1 uur
 • H4: 4 uur
 • D1: 1 dag
 • W1: 1 week
 • MN: 1 maand

Om te schakelen tussen tijdframes, gaat u naar het tabblad “Handel”, tikt u op het huidige tijdsbereik en selecteert u het tijdsbereik dat als uw voorkeur wordt weergegeven (van grafieken van 1 minuut tot maandelijkse grafieken).

Hoe technische indicatoren toe te voegen aan de MT4-grafiek?

Voordat u indicatoren of andere objecten aan de grafiek wilt toevoegen, moet u ervoor zorgen dat u de kaartkaartinterface in de MT4 mobiele app begrijpt.

Op het hoofdscherm van het grafiektabblad ziet u de prijsgeschiedenis in de loop van de tijd. In de grafiekwerkbalk bovenaan wordt elke functie als volgt van links naar rechts weergegeven:

 • Time interval: De MT4 mobiele app biedt negen verschillende tijdsintervallen van 1 minuut (M1) tot 1 dag (D1).

  Klik op het huidige tijdsbestek op de grafiek en pas het naar wens aan.

 • Mirino: geeft overal op een grafiek een exacte datum, prijs en indicatorwaarden weer.
 • Indicatoren: voeg de indicatoren toe of verwijder deze die in de grafiek worden weergegeven. MT4 biedt meer dan 30 technische indicatoren op MT4 mobiele apparaten.
 • Objecten: voeg handmatig objecten toe aan een grafiek voor analytische doeleinden. Deze functiegroep omvat Lijnen, Kanalen, Gann-gereedschappen, Elliott-gereedschappen en Vormen.
 • Handel: open een nieuwe transactie

U kunt eenvoudig indicatoren en tekenobjecten aan uw grafiek toevoegen voor technische analyse.

<span lang="en">Om indicatoren aan de grafiek toe te voegen, tikt u op het pictogram Indicator in de grafiekwerkbalk > kiest u “Hoofdvenster”. verschijnt er een venster met een lijst met indicatoren die beschikbaar zijn in de MT4-app. U kunt een van de indicatoren Trend, Oscillators, Volumes en Bill Williams selecteren (scroll naar beneden om ze allemaal te zien). Pas de parameters aan en tik op “Gereed” als u klaar bent.

Als u wilt, kunt u meer indicatoren toevoegen aan de MT4-grafiek.

Hoe voeg je tekengereedschappen toe aan de MT4-grafiek?

Om objecten aan uw grafiek toe te voegen, tikt u op het pictogram Objecten in de werkbalk Grafiek boven aan het scherm.

Tik in de lijst Objecten op het object dat u wilt toevoegen. U kunt lijnen, kanalen, gannhoeken, fibonacci-golven, elliotgolven en vormen toevoegen (scroll naar beneden om ze allemaal te zien).

Hoe verwijder je indicatoren en objecten in MT4 mobile?

<p lang="en">Om indicatoren of objecten uit de bewegende grafiek MT4 te verwijderen, tikt u op het pictogram Indicator / Object, ziet u de huidige symbolen / indicatoren, tikt u op het pictogram “bin” in de rechterbovenhoek > vinkt u het vakje aan van de indicator / objecten die u wilt verwijderen > tikt u nogmaals op de “prullenbak” om te bevestigen.

Als kunt u indicatoren of objecten verwijderen door op de indicator of objecten te tikken die u wilt verwijderen en deze een paar seconden ingedrukt te houden. Er verschijnt een rood “X” icoontje, klik op dat icoontje om te bevestigen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00013

MT4: Hoe toegang te krijgen vanaf pc

invest crypto 28

Neteller-account: hoe een stapsgewijze account te openen