in

Een aandelenrekening openen: waar het het veiligst is

Waar is het veilig om een aandelenrekening te openen? De effectenrekening is een rekening die wordt gebruikt om effecten uit veel verschillende landen over de hele wereld te verhandelen. Een internationale effectenrekening is een rekening geopend door een effectenmakelaar en accepteert buitenlanders voor uitwisseling via hun platform.

Door zo’n account kunt u wereldwijd buitenlandse aandelen of andere effecten kopen of verkopen. Het volgende artikel zal u in detail begeleiden over het kiezen van een internationale effectenmakelaar en het openen van een account.

Waar kunt u een effectenrekening openen?

Om buitenlandse aandelen te kopen, moet u eerst een internationale effectenrekening openen. Na het storten van geld op uw rekening, kunt u de buitenlandse aandelentikker vinden die u wilt en uw eerste order uitvoeren om buitenlandse aandelen te kopen.

Het belangrijkste om een internationale effectenrekening te openen is het vinden van een betrouwbare en geschikte makelaar. Er zijn tegenwoordig veel wereldwijde beurzen op de markt. Het is echter de taak van een belegger om een goede en veilige makelaar voor zichzelf te kiezen. Hier zijn enkele essentiële criteria voor het selecteren van een effectenmakelaar:

gerenommeerde autoriteiten machtigen de makelaar.

Momenteel zijn de meeste internationale effectenmakelaars online handelsplatforms. Deense handelsplatforms combineren vaak producten: aandelen, forex, grondstoffen, metalen …

Meestal zullen betrouwbare beurzen opereren vanuit grote financiële toezichthouders zoals FCA, ASIC, CySec …

Als gerenommeerde regelgevende instanties een advertentieplatform reguleren, kunt u de startpagina’s van de agentschappen controleren. Er kunnen ongereguleerde makelaars zijn zoals geadverteerd.

Borsa zonder commissies of lage transactiekosten

Een van de criteria die door veel beleggers worden gekozen bij het verhandelen van internationale effecten, is om commissievrij te zijn of lage transactiekosten te hebben. Belangen van beleggers zijn winst.

Hoe lager de transactiekosten, hoe gegarandeerder uw winst is.

Momenteel bieden twee internationale effectenmakelaars commissievrije swaps voor overnight-aandelen zonder hefboomwerking: eToro en Capital.com.

Kiënte en handige opslag en opname

Een hoog aangeschreven makelaar moet ervoor zorgen dat stortingen en opnames soepel en gemakkelijk verlopen. Voordat u een vreemde valuta gebruikt, moet u zien of de makelaar gunstige stortingen of opnames heeft. U kunt eerst testen door met een klein bedrag te handelen en een storting / opname te doen om het gemak en de geloofwaardigheid van de storting / opname te controleren. Daarnaast kunt u deze informatie ook controleren via forums / beleggersgemeenschappen op internet …

Een stapsgewijze handleiding voor het openen van een internationale aandelenrekening

Dit artikel zal u helpen om een aandelenrekening op eToro te openen en Capital.com met enkele van de bovenstaande criteria. Deze twee makelaars zijn vrij betrouwbaar en vertrouwd met de beleggingsgemeenschap. Daarnaast is hun interface vrij vriendelijk, gemakkelijk te gebruiken voor nieuwe investeerders. Daarnaast zijn het ook low-trading en commissievrije makelaars voor het kopen van aandelen zonder hefboom.

De belangrijkste verschillen tussen deze twee makelaars zijn:

  • eToro heeft een copy trade-functie voor beleggers zonder ervaring en kennis die de copy trade-functie willen gebruiken.
  • Capital.com heeft een goedkoper stortingsportaal dan eToro. U kunt Capital.com eenvoudig financieren via uw lokale bank. In de tussentijd moet eToro opwaarderen via PayPal of Neteller e-wallet.

Open een internationale aandelenrekening via eToro

Fase 1: Klik op de link die door Investiki.com hieronder wordt geïntroduceerd voor hulp wanneer dat nodig is.

68% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Je moet overwegen of je het je kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om je geld te verliezen.

Fase 2: Voer uw accountregistratiegegevens in, vink de twee vakjes aan om de voorwaarden te accepteren en klik op [Een account maken].

  • Gebruikersnaam: niet-ondertekende tekens of cijfers, niet gedupliceerd door iemand die een account op eToro heeft geopend.
  • Email: Email in gebruik. Dit e-mailadres wordt gebruikt om contact op te nemen met eToro, of eToro neemt contact met u op als er problemen zijn met betrekking tot uw account.
  • Password: het geheime wachtwoord om toegang te krijgen tot uw eToro-account. Het wachtwoord moet tussen de 8 en 32 letters bevatten en zowel cijfers als hoofdletters bevatten.

Stap 3: Na het voltooien van stap 1 hebt u met succes een eToro-account geopend. Om uw eToro-account te gebruiken voor internationale aandelenhandel, moet u uw account verifiëren.

Klik op het woord [Verifiëren] dat op het scherm verschijnt nadat u zich hebt aangemeld.

Of klik op de pijl aan de linkerkant om de menubalk uit te vouwen en klik op [Profiel voltooien]

Selecteer in het venster [Vul uw profiel in] [Doorgaan] en volg de instructies.

Volg de onderstaande stappen de instructies op het scherm.

Opmerking:

U moet 02 documenten voorbereiden om uw account te verifiëren, waaronder:

  • Imper identiteitsverificatiedocumenten: identiteitskaart / identiteitskaart van de burger of paspoort
  • Adressaliseren: rijbewijs of bankafschrift of elektriciteits-/water-/internetrekening … in het afgelopen half jaar.

De adresgegevens die u moet invullen, zijn dezelfde als het adres dat is afgedrukt op het document dat is gebruikt om het adres te verifiëren.

Stap 4: Deposita denaro in uw account.

eToro vereist een minimale eerste storting van $200.

Om geld te storten op uw eToro-account, heeft u USD nodig in uw e-wallet. U kunt PayPal of Netteler e-wallets gebruiken.

Instructies voor het openen van een internationale aandelenrekening via Capital.com

Fase 1: Klik op de link die door Investiki.com hieronder wordt geïntroduceerd voor hulp wanneer dat nodig is.

Stap 2: Voer uw e-mailaccount Capital.com en wachtwoord in. Klik vervolgens op [Doorgaan]

  • E-mail: het moet de e-mail zijn die je gebruikt en je hebt geen account geregistreerd op Capital.com
  • Password: wordt gebruikt om in te loggen op uw Capital.com account. Het wachtwoord moet ten minste acht tekens lang zijn, ten minste één hoofdletter, 1 cijfer, één unieke persoonlijkheid en één kleine letter hebben.

Fase 2: Nadat u zich registreert voor een account, volgt u de stappen om uw account te verifiëren volgens de instructies op het scherm.

In Capital.com hoeft u slechts 1 type document te gebruiken om uw account te verifiëren. U kunt uw ID/CCCD of paspoort gebruiken om uw account te verifiëren.

Stap 3: U kunt storten op uw rekening via e-wallet of internetbankieren van veel verschillende banken over de hele wereld.

Conclusion

Sopra is een gids over het openen van een internationale effectenrekening. In het algemeen is het openen van een account op zowel eToro als Capital.com relatief snel en eenvoudig. In het bijzonder zijn deze twee makelaars wereldwijd vrij betrouwbaar en worden ze door veel handelaren wereldwijd gebruikt.

Investiki.com

eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggingen in aandelen en cryptoassets biedt, als cfd-handel.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico met zich meebrengen om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 68% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Passeal performances are not not indicatief voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelsgeschiedenis is minder dan 5 volledige jaren en is mogelijk niet voldoende als basis voor de investeringsbeslissing.

Kopieerhandel is een portefeuillebeheerdienst, aangeboden door eToro (Europe) Ltd., die is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission.

Investeren in cryptocurrencies is niet gereguleerd in sommige EU-landen en het VK. Geen consumentenbescherming. Uw kapitaal loopt gevaar.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die door onze partner is opgesteld met behulp van specifieke niet-juridische informatie die openbaar beschikbaar is op eToro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00002

Hoe buitenlandse aandelen te kopen: hier zijn de instructies om het te doen

invest crypto 20

Hoe een aandeel te kopen op Capital.com