in

Energie, de motor die het tarief vindt, komt eraan!

Met liberaliseringen is het eerste wat klanten zich hebben afgevraagd of ze van manager moeten veranderen. Voordat u erachter kwam, was het noodzakelijk om de websites van de verschillende bedrijven te raadplegen en prijzen te vergelijken, op zoek naar het goedkoopste tarief.
Vandaag is er een motor gearriveerd die het voor ons doet.
Dit is Trova Offerte(http://autoria.energia.it/trovaofferte.htm), een zoekmachine ontwikkeld door de Autoriteit elektriciteit die ons in staat stelt om een volledige vergelijking van alle tarieven te hebben, waardoor we in een paar ogenblikken de meest geschikte kunnen identificeren.

De zoekmachine is ook heel eenvoudig te gebruiken omdat u alleen de postcode van uw gemeente hoeft in te voeren, het type contract en het jaarlijkse verbruik hoeft aan te geven en in een paar minuten hier alle kortingen en aanbiedingen kunt u hiervan genieten.

De lijst is ook in volgorde van gemak, om de zoektocht verder te vereenvoudigen, door een eenvoudige en onmiddellijke vergelijking tussen alle bedrijven die deelnemen aan het project: A.B. Energie Srl, AGSM Energia SpA, A2A, Edison Energia SpA, Enel Energia SpA, Eni SpA div. gas &power, Flyenergia SpA, Hera Comm Srl, Iride Spa, Sorgenia SpA, Italcogim Energia SpA, Trenta SpA.
Voor alle twijfel heeft de Autoriteit ook een gratis nummer 800.166.654 beschikbaar gesteld dat actief is van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 18. U kunt ook de Simple Energy-gids, de faq en het Consumentenvenster raadplegen op de website van de Autoriteit.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties

Japan: financiële ineenstorting?

De verzekeringsjungle