in

Enjin Prijsvoorspelling 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze mening en die van de markt over de toekomst van ENJ geven terwijl we de prijsprognoses van Enjin voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Enjin.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van Enjin en vragen beantwoorden over de vraag of ENJ een goede investering is of niet, waarom ENJ zal slagen of falen, of waarom de prijs van Enjin zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat ENJ is en zijn geschiedenis tot nu toe.

Enjin Intro

Enjin, opgericht in 2009 en met het hoofdkantoor in Singapore, is een informatietechnologiebedrijf met meerdere producten.

Enjin Network, Enjin Wallet, EnjinX, Efinity en Enjin Coin (ENJ).

Enjin Coin is een token op de Ethereum Blockchain. Zie het als een digitale valuta die u op veel verschillende websites en online games kunt gebruiken. Het kan ook worden omgezet in andere soorten digitale eigenschappen, zoals in-game items of in-game goud.

Het Enjin Coin platform is gemaakt voor de game-industrie. SDK’s voor meerdere talen, wallets en betalingsplatforms zullen beschikbaar en volledig open-source zijn.

Online spelers kunnen hun middelen van het ene spel naar het andere brengen of verhandelen, van de ene community naar de andere, waardoor hun digitale portemonnee met echte waarde groeit terwijl ze spelen.

U kunt Enjin-munten kopen en verhandelen op veel beurzen, waaronder grote platforms zoals Cex.io, Coinbase en Binance.

Enjin Prijsvoorspelling

De hele cryptocurrency-wereld staat op de rand van volledige ineenstorting. Bitcoin daalde 75% van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen veroorzaakt door woedende inflatie en de renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Wanneer je de meest recente ineenstortingen van grote industriële spelers (FTX, Celsius, Moon etc.) in de vergelijking optelt, is de horizon troebel en zal er meer bloed in de straten van de crypto-stad zijn.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2023 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2023.

Op dit moment moet Bitcoin een bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

Enjin Coin Prijsvoorspelling 2022

Hoge inflatie en de extreem gevaarlijke macro-economische situatie zijn sterk weerspiegeld in de prijs van Bitcoin in 2022. Als we de interne crypto-problemen nemen met grote spelers zoals FTX, Celsius, Voyager, Luna die naar beneden gaan, ziet 2023 er niet al te goed uit voor stieren. We zullen waarschijnlijk veel saaie zijwaartse prijsactie zien met de neiging om naar beneden te glijden met elke kleine markttrilling.

ENJ Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet ENJ in 2025 $ 1,19 bereiken.

Enjin Coin Prijsvoorspelling 2030 – 2040

Hoeveel is Enjin Coin waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Enjin Coin in 2030 $ 2,98 bereiken.

Hoeveel is Enjin Coin waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Enjin Coin in 2040 $ 5,97 bereiken.

Zal Enjin Coin Bitcoin vervangen / overtreffen / overtreffen?

Nee, Enjin Coin zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan Enjin Coin $ 10 bereiken?

Ja, Enjin Coin zou tegen het einde van 2022 $ 10 kunnen bereiken.

Is Enjin Coin de moeite waard om te kopen?

Wij zijn voorstanders van matig risicovolle beleggingen: beleg het grootste deel van uw cryptocurrency-portefeuille in BTC (50%); 35% in een mandje met large-cap munten en de rest in kleine projecten met enorme stijgingen. Dus in deze context is het de moeite waard om Enjin Coin te kopen.

Is Enjin Coin een goede investering?

Enjin Coin is, net als alle andere cryptocurrencies, een risicovolle investering. Het is waarschijnlijker dat het omhoog dan omlaag gaat vanwege de goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een sterk team erachter.

Hoeveel is Enjin Coin waard?

Voor de korte termijn toekomst zou het kunnen oplopen tot $0,3036. Op de lange termijn (8-10 jaar) zou het naar $ 2,98 of zelfs hoger kunnen springen.

Waarom zal Enjin Coin slagen en in prijs stijgen?

Enjin Coin heeft een goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een solide team erachter. Dit alles is een voorwaarde voor succes en daarom ziet ons voorspellingsmodel Enjin Coin stijgen tot $ 2,98 in 2030.

Waarom gaat Enjin Coin failliet en daalt het in prijs?

Cryptografische projecten mislukken om verschillende redenen. Enkele van de meest voorkomende zijn: het team gaat schurken en verlaat het project, regelgevers verklaren het illegaal en persuitwisselingen om het te verwijderen, gebrek aan media-aandacht, meer succesvolle concurrenten, gebrek aan een goed ontworpen marketingstrategie, verlies van gemeenschapsondersteuning, potentiële kwetsbaarheid in het protocol, het niet bereiken van de minimale ontwikkelingsactiviteit die op het protocol is voorzien, onvermogen om nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om op hun platform te bouwen.

Kan Enjin Coin $ 100 bereiken?

Ja, het is mogelijk dat Enjin Coin $ 100 kan bereiken, maar alleen in de verre toekomst, na 2030.

Hoe hoog zal Enjin Coin gaan?

Ons voorspellingsmodel ziet de prijs van Enjin Coin exploderen en in de verre toekomst $ 5,97 bereiken.

Wat is de korte termijn voorspelling voor Enjin Coin?

Enjin Coin zal de komende 90 dagen $ 0,3036 bereiken, wat een verandering van 12,7% is ten opzichte van de huidige prijs die rond $ 0,3478 zweeft.

Kan Enjin Coin je miljonair maken?

Ja, als je een bedrag koopt dat groot genoeg is. Verwacht niet dat je $ 100 investeert en een Enjin Coin-miljonair wordt. Maar 100x prijsexplosies zijn een veel voorkomend gezicht in cryptocurrencies, dus een investering van $ 10k in Enjin Coin kan je miljonair maken.

Enjin Coin prijsvoorspelling vandaag – Wat zal Enjin Coin Prijs morgen zijn?

Enjin Coin schommelt morgen rond de $0,3750.

Toekomstperspectieven van Enjin

Als gevolg hiervan zal meer dan 95% van de succesvolle ICO’s en cryptocurrency-projecten mislukken en zullen hun investeerders geld verliezen. De andere 5% van de projecten wordt het nieuwe Apple, Google of Alibaba in de cryptocurrency-sector. Zal ENJ tot die 5% behoren?

Dit is eenvoudig: ENJ bevindt zich in een uitstekende positie om de komende jaren een van de beste crypto-projecten te zijn met gebruik in de echte wereld. ENJ In Coin is de leider van cryptocurrency in blockchain-games. Spelers zijn gewend om veel tijd online door te brengen tijdens het spelen. In de meeste spellen die ze spelen, zijn ze gewend om virtuele items van welke aard dan ook te kopen. Het idee om de economie te tokeniseren lijkt voor hen vanzelfsprekend. Bovendien zijn ze van nature nieuwsgierig, wat hen zal aanmoedigen om cryptocurrency-projecten te testen die deel uitmaken van hun spelwereld.

Enjin heeft geweldige partnerschappen met bedrijven als Microsoft en Samsung. We mogen ook de partnerschappen niet vergeten die Enjin in het verleden heeft ondertekend. Die met Unity is belangrijk omdat Unity een van de favoriete engines van ontwikkelaars van videogames is. Tot slot is de samenwerking met PC Gamer ook niet onbelangrijk. Ter herinnering, PC Gamer is het nummer één gemiddelde onder liefhebbers van videogames. In zijn regelmatige evenementen over de hele wereld helpt PC Gamer het woord over Enjin Coin te verspreiden naar miljoenen spelers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels mikhail nilov 7680652

Icoon prijsvoorspelling 2025 – 2030

pexels jievani 8185625

WAHED Coin wordt gelanceerd op 5 december