in

Ripple (XRP) Prijsvoorspelling 2021, 2025, 2030

Ripple (XRP)  blijft de meest interessante cryptocurrency op de markt, samen met Bitcoin en Ethereum. Met de cryptocurrency-handelsmarkt die een opwindend nieuw tijdperk ingaat, zullen handelaren die een nauwkeurige voorspelling van Ripple kunnen noemen, veel geld verdienen met de cryptocurrency-uitwisseling .  In dit artikel leggen we Ripple’s XRP uit en presenteren we de informatie om een Ripple XRP-prijsprognose te maken. Dit omvat het analyseren van de prijs van Ripple in de cryptocurrency-markt, eerdere XRP-prijsvoorspellingen en ripple’s toekomstige prijsvoorspellingen.  Ripple prijsvoorspelling voor 2021, 2022, 2025 en 2030
 • Experts zijn van mening dat Ripple in 2021 kan stijgen van het huidige prijsniveau van $ 0,46 naar $ 2.
 • Crypto-experts voorspellen dat tegen 2023 de waarde van Ripple $ 3 zou kunnen bereiken.
 • Sommige experts hebben voorspeld dat als de adoptie van XRP op voorspelde niveaus plaatsvindt, we de prijs van Ripple op een bullish ladder kunnen zien gaan en de prijs van XRM in 2024 zou kunnen stijgen tot $ 5. 
 • XRP kan schommelen tussen $ 4- $ 8 in de buurt. De meeste voorspellingen stellen dat de waarde van Ripple voor het grootste deel van 2025 rond de $ 6 zal liggen. 
 • De langetermijnprijsprognose van XRP stelt dat de digitale valuta tegen 2030 $ 17 zou kunnen bereiken.

Ripple Price (XRP) Live

ripple XRP
$0.698

Wat is Ripple (XRP)?

Ripple en XRP worden vaak door elkaar gebruikt op de meeste cryptocurrency-uitwisselings- en uitwisselingswebsites. Maar strikt genomen is Ripple niet hetzelfde als XRP.  Ripple is een particulier bedrijf dat geavanceerde blockchain-technologie gebruikt om een netwerk van realtime betalings-, uitwisselings- en overschrijvingsdiensten mogelijk te maken die zijn gebouwd op een gedistribueerde grootboekdatabase, De betalingsdiensten van Ripple ondersteunen meerdere valuta’s, waaronder fiat-valuta’s.  XRP, ook bekend als Ripple coin of simpelweg Ripple, is het eigenlijke token, digitale activum van Ripple. XRP wordt gebruikt op het Ripple-netwerk om geldoverdrachten tussen verschillende valuta’s te vergemakkelijken. Door de overdrachtswaarde eerst om te rekenen naar XRP (in plaats van een fiat-valuta zoals USD), worden wisselkoerskosten vermeden en kunnen betalingen in een oogwenk worden verwerkt.
We willen ons blijven richten op het maken van XRP tot een waardevol betaalmiddel, en die waarde zal dienovereenkomstig toenemen. – Brad Garlinghouse, CEO van Ripple
De snelheid en efficiëntie van het Ripple-systeem heeft ertoe geleid dat grote traditionele financiële instellingen zoals Bank of America en de Spaanse bankgigant Santander het hebben overgenomen. De prijs van de XRP-munt is technisch onafhankelijk van het Ripple-netwerk: klanten worden niet gedwongen om de cryptocurrency te gebruiken, maar de toegenomen acceptatie van het Ripple-betalingssysteem zal zeker van invloed zijn op de XRP-prijsvoorspellingen naarmate de belangrijkste interesse groeit.

Wat zijn de verschillen tussen XRP en Bitcoin?

 1. Bitcoin is gedecentraliseerd, volledig openbaar en heeft tot doel banken te omzeilen, maar Ripple wordt gecontroleerd door een bedrijf dat met banken wil samenwerken.
 2. Ripple XRP
 3. kan niet worden gedolven. In plaats daarvan werd een eindige hoeveelheid XRP tegelijkertijd gemaakt en vrijgegeven door Ripple. Bij elke transactie wordt een kleine hoeveelheid XRP vernietigd, waardoor het aanbod afneemt.  
 4. Het duurt 10 minuten tot meer dan een uur om een bitcoin-transactie te verwerken, maar slechts vier seconden met XRP.
 5. XRP is in staat om 1.500 transacties per seconde te doen, terwijl het maximum van bitcoins ongeveer 7 transacties per seconde is.
 6. Transacties zijn ook goedkoper met XRP. Gemiddelde kosten voor bitcoin-transacties stegen tot $ 27, waarbij elke transactie gemiddeld 70 minuten duurde om te wissen. 
Zo, moet je Ripple’s XRP kopen? De huidige prijs van Ripple is goed voor kopers, en het is logisch om te investeren als ripple’s prijsvoorspellingen laten zien dat de prijs van XRP stijgt. Laten we eens kijken naar het bewijs uit Ripple’s prijsgeschiedenis en toekomstige XRP-prijsvoorspellingen van crypto-uitwisselingen en experts. 

Ripple (XRP) Prijsanalyse

Om de toekomstige XRP-prijsvoorspellingen van Ripple te kunnen begrijpen, zullen we eerst onderzoeken hoe de cryptocurrency tot nu toe in de markt heeft gepresteerd. Zijn eerdere prijsvoorspellingen correct gebleken? XRP Prijsgeschiedenis
 • ripple
 • XRP
  (XRP)
 • Prijs
  $0.698
 • Marktkapitalisatie
  $38.16 B
Ripple’s betalingsprotocol en gerelateerde XRP digitale token bestaan sinds 2014. De Ripple-munt begon op de markt met een waarde van ongeveer $ 0,06. Dus toen Ripple partnerschappen aanging en zijn relaties met gevestigde banken ontwikkelde, begon de prijs van de XRP-cryptocurrency te stijgen. Sinds 2014 is de prijs van XRP gestegen, hoewel het nog steeds betaalbaar is als investering.  
Ripple zou de katalysator kunnen zijn om cryptocurrency meer mainstream te maken – Craig Cole, CryptoMaps
De eerste prijspiek kwam in mei 2017, toen een XRP $ 0,34 waard werd. De toename van XRP hangt samen met de opkomst van Ripple in opkomende markten, toen het nieuwe kantoren opende in Singapore en Mumbai. Dankzij de rally van Bitcoin in 2017 zijn cryptocurrencies zoals Ripple ook gestegen. Als gevolg hiervan steeg de prijs van Ripple naar $ 1 en overschreed $ 3 in januari 2018, bijna meer dan $ 3,50.  

Golfkartonprijsanalyse 2018

Om de toekomstige bewegingen van XRP te onderzoeken, is het een goed idee om terug te kijken. De cryptocurrency werd voor het eerst beschikbaar gesteld in 2012 met een vooraf gedolven aanbod van 100 miljard tokens. Vergelijk dit met bitcoin, dat een maximale voorraad van 21 miljoen munten heeft die tussen nu en 2140 zullen worden vrijgegeven.   XRP werd bij de lancering verhandeld in de buurt van $ 0,005 (€ 0,0045, £ 0,0037). De eerste jaren bewoog de prijs niet veel. De waarde van XRP bleef grotendeels ongewijzigd tot 2017.   Dat was het jaar van de eerste grote hausse van de cryptocurrency-industrie, die grotendeels onverwacht was en de waarde van bitcoin, ethereum en vele andere crypto-tokens verhoogde, waaronder XRP. Ripple’s munt steeg snel in prijs in april en mei 2017 en bereikte $ 0,40 per token. Prijzen stabiliseerden vervolgens rond $ 0,20 voor het grootste deel van 2017.   Een andere stijging werd waargenomen op 13 december 2017, toen de XRP-prijzen op één dag met 84% stegen van $ 0,27 naar $ 0,51. In de weken die volgden, bleven records worden gebroken. Na het doorbreken van de $ 1-barrière eindigde XRP het jaar op $ 2,30, een stijging van maar liefst 38,00% in zijn prijs begin 2017.   De bull run ging door in de eerste week van januari 2018, toen de prijzen $ 3,40 bereikten – de all-maximum tijd voor XRP die nog moet worden hersteld. Dit hoogtepunt duurde niet lang, waarbij Ripple te maken kreeg met enkele brutale marktcorrecties. Op 8  januari 2018 was XRP gedaald tot $ 2,46. Half januari werden de prijzen gehalveerd tot $ 1,18. Uiteindelijk viel Ripple in februari onder de $ 1-lijn. XRP is er sindsdien niet in geslaagd om boven deze drempel te klimmen.     Typisch, Ripple stuit op weerstand rond $0,18 tot $0,23.

Ripple prijsanalyse 2019

Corrugation prijzen in 2019 vertellen een vergelijkbaar verhaal als 2018. Ondanks de occasionele opflakkering van de interesse die de XRP-prijs omhoog duwde tot $ 0,40 of zelfs maar liefst $ 0,60, bleef het grotendeels in de jaren twintig en kwam het niet eens in de buurt van het breken van een dollar .

Corrugation prijsanalyse 2020

XRP is relatief consistent geweest in de laatste drie maanden van 2020, met een paar prijssprongen. XRP steeg op 25 november 2020 van $0,44 naar $0,69. De valuta bleef tussen $ 0,52 en $ 0,69 tot 22 december 2020, waarna het daalde tot $ 0,26. Ripple kon pas op 30 januari 2021 boven de $ 0,32 breken, toen de waarde van de valuta steeg tot $ 0,50.  Deze rally kan worden toegeschreven aan een crowd pump die GameStop heeft ervaren. De prijs van Ripple is met 56% gestegen, aangewakkerd door leden van een Telegram-groep genaamd Buy &Hold. Deze stijging van de prijs van Ripple wiste de verliezen uit die werden geleden toen de valuta daalde van $ 0,55 naar $ 0,20.   Momenteel, Ripple wordt verhandeld op $ 0,46 en zal naar verwachting verder stijgen. 

XRP Technische Analyse

Ripple’s XRP is bedoeld als een methode om betalingen tussen financiële instellingen te vergemakkelijken, niet als een investeringsvehikel. U kunt er echter nog steeds in investeren en er zijn veel redenen waarom u dat zou moeten doen. XRP heeft het grootste aandeel in de cryptocurrency-markt na bitcoin en ethereum, maar het is goedkoop, meestal tussen 15 en 20 cent.   De lage prijs van Ripple maakt het een perfect toegangspunt voor beginners en Mid-level investeerders die zijn geprijsd met Bitcoin en Ethereum. Sinds de prijsvoorspellingen van Ripple voorspellen dat de waarde van XRP zal stijgen, zelfs als de acceptatie traag is, kan XRP een goede langetermijninvestering zijn. Een ander voordeel van het kopen van Ripple is dat het tot nu toe minder volatiliteit heeft laten zien dan bitcoin en andere cryptocurrencies, waardoor het een veiligere investering is, zelfs tijdens handelsperiodes voor digitale activa. 

Ripple (XRP) Prijsvoorspelling voor 2021, 2025, 2030

De meeste prijsvoorspellingen van Ripple hebben verklaard dat de cryptocurrency op korte en lange termijn stabiel moet blijven. Nu Ripple wereldwijd meer financiële instellingen en banken zal koppelen, zal het een toename van adoptie- en gebruiksgevallen zien. Dit is belangrijk omdat het de prijs van XRP zou kunnen opdrijven.  Op dit moment is Ripple een redelijk veilige investering en kunnen beleggers de markt betreden en een potentiële winst uit hun investeringen realiseren.

Ripple Price Prediction (XRP) in 2021

Ripple heeft verklaard dat het van plan is een betalingssysteem te creëren dat banken kunnen gebruiken om internationaal en binnenlands geld over te maken. Ripple heeft partnerschappen aangekondigd met verschillende banken en financiële instellingen zoals JP Morgan, HSBC Holdings, Banco Santander, Mizuho Financial Group en MoneyGram. HSBC Bank Limited is in augustus 2020 ook toegetreden tot het Ripple-netwerk.    Ripple heeft zichzelf gepositioneerd als een alternatief voor het SWIFT-betalingssysteem. In het rapport van het Official Forum of Monetary and Financial Institutions (OMFIF) staat dat DLT-technologie, waarop XRP actief is, belangrijke problemen in de banksector zou kunnen aanpakken. In het rapport wordt ook gesteld dat banken SWIFT kunnen vervangen en in plaats daarvan een XRP-pool kunnen gebruiken.   transacties efficiënt en snel maken.  Moody’s zei ook dat Ripple veel plannen in zicht heeft. Met het netwerk dat partnerschappen smeedt met meerdere banken en financiële instellingen, geloven experts dat Ripple kan stijgen van het huidige prijsniveau van $ 0,46 naar $ 2 of zelfs meer als er aanhoudende institutionele interesse is.  

Ripple Ripple (XRP) rimpelprijsvoorspelling in 2022

Ripple’s prijsprognose stelt dat Ripple naar verwachting begin 2022 op $ 0,55 zal handelen. Experts voorspellen echter dat Ripple tegen het einde van 2021 zou kunnen toenemen als institutionele interesse een impact zou hebben op deze voorspelling. De digitale valuta zal naar verwachting echter tussen $ 0,55 en $ 0,60 aanhouden. De cryptocurrency zal dit niveau naar verwachting het grootste deel van 2022 handhaven.   

Ripple Ripple (XRP) ripple prijsvoorspelling in 2023 

Ripple zal naar verwachting in 2023 een waardestijging zien. Het Ripple-team heeft verschillende projecten die in 2023 het licht zullen zien. Het netwerk is ook klaar om samen te werken met meer financiële instellingen en hoopt in 2023 een aanzienlijke mainstream-acceptatie te zien Dit zou de prijs van XRP hoger kunnen duwen dan ooit tevoren, waarbij experts voorspellen dat de valuta in 2023 $ 3 zou kunnen bereiken.

Ripple Ripple (XRP) rimpelprijsvoorspelling in 2024 

Volgens onze analyse en de prijsprognose van Ripple zou XRP in 2024 de grens van $ 5 kunnen duwen. Cryptocurrency-experts geloven dat XRP in 2024 een aanzienlijke acceptatie zou kunnen zien. Sommige experts hebben voorspeld dat als de adoptie van XRP op verwachte niveaus gebeurt, we de cryptocurrency op een bullrun kunnen zien gaan en de prijs van Ripple verder zou kunnen stijgen. 

Ripple ripple (XRP) ripple prijsvoorspelling in 2025

Ripple’s prijsvoorspelling voor 2025 is vrij optimistisch, met experts die voorspellen dat XRP rond de $ 4-$ 8 in de buurt zal zweven. De meeste voorspellingen stellen dat de waarde voor het grootste deel van 2025 rond de $ 6 zal liggen.  De massale acceptatie van Ripple zou ervoor kunnen zorgen dat cryptocurrency een toegankelijk investeringsmiddel wordt dat verder in waarde kan stijgen. Ripple is van plan om samen te werken met grote Europese en Latijns-Amerikaanse banken, waarbij zowel Ripple als XRP worden gepromoot. Dit zou kunnen leiden tot een aanzienlijke stijging van de prijs van XRP.  

Ripple Ripple (XRP) ripple prijsvoorspelling in 2030

2030 zal Ripple een aanzienlijke groei doormaken, dankzij de toegenomen acceptatie en use cases. De langetermijnprijsprognose van XRP stelt dat de valuta tegen 2030 $ 17 zou kunnen bereiken. 

Ripple prijsvoorspellingen van top cryptocurrency handelaren en analisten

De meeste voorspellingen van Ripple hebben een limiet van $ 10 ingesteld op de prijs van Ripple. Een prijs van $ 5 is echter realistischer, wat een ROI van 15x op de investering is.   Capital.com voorspelde dat XRP in 2021 een gemiddelde prijs van $ 0,60 zal handhaven. Het zal $ 0,7 duwen in 2022 en het jaar afsluiten rond $ 0,80. De prijsprognose van Capital.com stelt dat Ripple in 2025 zal handelen tegen ongeveer $ 1,50 – $ 3,60  Investment Haven heeft een bullish prijsverwachting voor Ripple. Het platform stelt dat Ripple in de nabije toekomst $ 20 zou kunnen bereiken als XRP acceptatie door banken en andere financiële instellingen ziet.   Ripple Coin News‘ prijsvoorspelling stelt dat de prijs van Ripple stabiel zal zijn in 2021-2022. Ripple’s partnerschappen met financiële instellingen en banken zullen de prijs tegen 2025 op $ 10 brengen.   Moody’s Ripple-prijsprognose stelt dat als gevolg van Ripple’s partnerschappen met financiële instellingen, Ripple en de technologie een grotere acceptatie zullen zien, wat de prijs zal opdrijven. Moody’s voorspelt dat XRP tegen 2021 kan stijgen tot $ 2.   Oracle Times voorspelt dat Ripple met maximaal 2000% zou kunnen toenemen. Ze beweren echter dat dit soort groei alleen mogelijk is als Ripple de beste optie is geweest voor grensoverschrijdende betalingen.  Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, heeft grote voorspellingen voor de toekomst van Ripple. Garlinghouse voorspelt dat Ripple in 2025 de Amazon van de cryptocurrency-industrie zou kunnen worden.  Garlington speelt een veilig spel voor de lange termijn. In een interview uit 2018 herinnerde hij luisteraars eraan dat iedereen die in XRP investeert, in plaats van het te verhandelen, moet overwegen om in maanden en jaren te denken, niet in dagen.  Brad Garlinghouse benadrukte ook het belang van samenwerking met overheden en banken, in tegenstelling tot de freebooter-geest, die bitcoin-regelgeving omzeilt. En hij heeft misschien iets ontdekt. Ripple heeft al gefloreerd tijdens bearmarktperiodes toen andere blockchain-projecten faalden.   In reactie op de recente marktdaling in de nasleep van de coronaviruspandemie zei Garlinghouse dat de universele economie zich in “onbekende wateren” bevindt vanwege de marktonzekerheid veroorzaakt door de ziekte. Garlinghouse zegt echter dat de cryptocurrency-markt zich van deze fase zal herstellen.  Hier is hoe marktanalisten van TradingBeasts toekomstige prijsveranderingen voor Ripple voorspellen:.
 • 2021 XRP-prijs: de rimpelprijs  moet worden gewaardeerd tussen $ 0,20 en $ 0,31.
 • 2022 XRP-prijs: de prijsvoorspelling van TradingBeasts voor XRP in 2022 plaatst deze tussen $ 0,41 en $ 0,5.
 • XRP-prijs 2023
 • : Analyse door TradingBeasts zet de gemiddelde prijs van XRP in 2023 op $ 0,30.
WalletInvestor, een zelfbenoemde AI-aangedreven voorspellingsservice, heeft een geschiedenis van pessimistische voorspellingen voor de XRP-prijs en gaat zelfs zo ver dat hij het beschrijft als ”een slechte eenjarige investering”.
 • 2021 XRP-prijs: In 2021 zal Ripple naar verwachting herstellen en zal de prijs stijgen tussen $ 0,20 en $ 0,60.
 • XRP 2022 Prijs: De prognose van WalletInvestor is nog steeds optimistisch voor 2022, met een verwachte Ripple-prijs van ongeveer $ 0,50.
 • XRP 2025 Prijs: De prijsvoorspellingen van WalletInvestor voor Ripple gaan zo hoog als $ 0,041, met een gemiddelde prijs van $ 0,026.
WalletInvestor stelt dat XRP niet opnieuw $ 5 of zelfs meer dan $ 1 zal bereiken, en dat de interesse in de komende jaren niet zal worden volgehouden door 2025. LongForecast wordt beheerd door het Economic Forecast Agency, dat gespecialiseerd is in marktprognoses op lange termijn. Zo voorspellen ze dat de prijs van XRP zich de komende jaren zal gedragen. 
 • XRP 2021-prijs: De prijs van Ripple zal naar verwachting dalen en tussen $ 0,10 en $ 0,17 blijven.
 • 2022 XRP-prijs: De prijs van XRP zal naar verwachting aanzienlijk dalen tot een gemiddelde van $ 0,06.
 • XRP-prijs 2025: de dichtstbijzijnde voorspelling voor LongForecast is dat de prijs van Ripple in het vierde kwartaal van $ 0,20 zou kunnen bereiken
Smartereum is een nieuwssite gevestigd in Houston en Silicon Valley, opgericht in 2017. Het rapporteert nieuws, analyse en informatie over blockchain-technologie, waaronder cryptocurrencies zoals bitcoin, ethereum, litecoin en natuurlijk Ripple’s XRP.
Veel experts zijn terughoudend geweest om een voorspelling te doen van de prijs van Ripple boven $ 500 per munt. Dit lijkt echter te zijn veranderd met meestal conservatieve experts die nu suggereren dat XRP in een paar jaar zo hoog als $ 1.000 per munt zou kunnen bereiken.  – Andreas Kaplan, Smartereum
Als nieuwssite rapporteerde Smartereum voorspellingen voor de toekomstige waarde van XRP. Een rapport gepubliceerd op Smartereum verzamelde de beste projecties van analisten en voorspellingen en voorspelde een onvermijdelijke en significante stijging van de prijs van Ripple.  Het is in het belang van Ripple en zijn invloedrijke financiële partners dat de prijs van XRP stijgt, omdat het XRP minder vluchtig zal maken.
 • XRP 2021 Prijs: Smartereum merkte op dat zelfs conservatieve experts suggereerden dat XRP in een paar jaar na 2019 tot $ 1.000 per munt zou kunnen bereiken.
 • XRP 2030 Prijs: Smartereum’s functie meldde projecties dat de waarde van Ripple zou kunnen stijgen tot $ 200- $ 300 in 2030.

Ripple Future Value Forecast (XRP) in het algemeen

De prijs van Ripple zou op de lange termijn zeker kunnen stijgen wanneer Ripple’s betalings- en uitwisselingstechnologie wordt overgenomen en ondersteund door machtige banken en financiële instellingen. Maar wat zouden de mogelijke prijzen van Ripple van 2020 tot 2030 kunnen zijn?

Hoe hoog kan Ripple gaan?

Kijkend naar de XRP-prijsgeschiedenis voorspellen sommige analisten vol vertrouwen dat Ripple gemakkelijk in waarde kan verdubbelen of verdrievoudigen, misschien zelfs meer, omdat het succes van het moederbedrijf het minder kwetsbaar maakt voor cryptocurrency-marktvolatiliteit.
Ik denk dat je XRP wilt gebruiken (als een stabiele valuta). De grafiek voor XRP / XRP zou er hetzelfde uitzien, dus het is ook nogal wat geld, maar ze hebben institutionele ™ acceptatie en partnerschappen ™, dus ze zijn beter. – Vitalik Buterin, maker van Ether
Als zowel de cryptocurrency-markten als de handelsonderneming van Ripple sterk zijn, dan zouden we Ripple een waarde van enkele dollars kunnen zien worden, misschien zelfs $ 5 bereiken in de nabije toekomst. Een prijsvoorspelling van $ 10 voor XRP klinkt nog steeds optimistisch, maar als je naar 2025 of 2030 kijkt, is alles mogelijk.  Sommige enthousiaste beleggers en handelaren hopen dat de prijs van Ripple zal stijgen tot $ 100. Zo’n dramatische stijging is echter enorm optimistisch, dus iedereen die in Ripple investeert en wacht tot het zich meer dan 100 keer vermenigvuldigt, zou klaar moeten zijn om meerdere jaren te verslaan. 

XRP prijsvoorspelling vandaag

ripple XRP
$0.698
Ripple lijkt als bedrijf een periode van gezonde wereldwijde groei door te maken. Het bedrijf had eerder aangekondigd dat het voor $ 30 miljoen aan MoneyGram-aandelen zal kopen voor $ 4,10 per aandeel, samen met $ 20 miljoen aandelen in de komende twee jaar. Ripple is een partnerschap aangegaan met MoneyGram en PNC treasury management om veel grensoverschrijdende betalingen tussen particulieren en banken mogelijk te maken.   Ripple heeft onlangs een nieuwe samenwerking aangekondigd met DeeMoney, het faciliteren van grensoverschrijdende betalingen van en naar Thailand. Meer partnerschappen voor Ripple zouden de interesse in XRP moeten vergroten, omdat het betrokken is bij het wisselen van geld, en de prijs verhogen naarmate het aantrekkelijker wordt voor beleggers. Dit betekent ook dat XRP-tokens schaarser zullen worden vanwege het gebruik ervan.  SBI Ripple Asia, een dochteronderneming van SBI Holdings, zal een winkelafwikkelingsservice lanceren in samenwerking met SBI Holdings en MoneyTap, ripple’s consumentgerichte betalingsapp. Het zal xCurrent gebruiken, dezelfde blockchain-oplossing die Ripple gebruikt voor near-instant thuistransferdiensten tussen banken. 
De regulering van de ene man is de bescherming van een andere man. – Cory Johnson, Chief Market Strategist bij Ripple
Als Ripple nieuwe klanten blijft toevoegen, lijkt het logisch dat de prijs van de XRP-cryptocurrency naar verwachting ook zal stijgen. Honderden dollars of meer, zoals sommige analisten vóór 2020 hadden voorspeld, lijkt nu onrealistisch, maar handelaren en beleggers moeten XRP op de lange termijn nog steeds in de gaten houden.  StormGain , wat snel kopen en verhandelen van Ripple XRP mogelijk maakt, naast bitcoin, ethereum, litecoin en andere altcoins, is het het perfecte platform voor elke handelaar die wil profiteren van de stijging van de prijs van Ripple.
Naam Prijs
epoch-island
Epoch Island(EPOCH)
$0.032
stride-staked-injective
Stride Staked Injective(STINJ)
$16.46
jeet-detector-bot
JDB(JDB)
$0.022
fibo-token
FibSwap DEX(FIBO)
$0.0085
bitcoin
Bitcoin(BTC)
$71,983.00
ethereum
Ethereum(ETH)
$4,042.04
usdex-stablecoin
USDEX(USDEX)
$1.07
tether
Tether(USDT)
$1.00
binancecoin
BNB(BNB)
$538.37
solana
Solana(SOL)
$153.60
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)
$4,037.60
ripple
XRP(XRP)
$0.698
usd-coin
USDC(USDC)
$1.000
cardano
Cardano(ADA)
$0.763
dogecoin
Dogecoin(DOGE)
$0.174
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)
$0.000033
avalanche-2
Avalanche(AVAX)
$48.65
polkadot
Polkadot(DOT)
$10.91
the-open-network
Toncoin(TON)
$3.75
gaj
Gaj Finance(GAJ)
$0.0059

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

criptovalute 9

Bitcoin (BTC) prijsvoorspelling 2020-2040

Litecoin (LTC) Prijsvoorspelling 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2030