in

eToro-account vanaf mobiel: u kunt het als volgt openen

Als u gefascineerd bent door beleggen in Amerikaanse aandelen, cryptocurrencies, indices, valuta’s, grondstoffen, ETF’s, enz., Maar u wilt niet handelen op een ingewikkeld traditioneel platform om te gebruiken, dan is eToro perfect voor u.

Met zijn eenvoudige platform kunt u nu online een eToro-account openen en verschillende financiële activa in verschillende markten verhandelen en uitstekende kopieerhandelfuncties ervaren.

Dit artikel geeft u een korte handleiding over hoe u zich kunt aanmelden voor een eToro-account op een mobiele telefoon.

1. Meld u aan voor een eToro-account

– Stap 1: Log HIER in op de eToro-registratiepagina en vul alle relevante informatie in die vereist is in het elektronische formulier (inclusief gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord).

Notes:

  • E-mailadres en telefoonnummer hoeven niet eerder te worden geregistreerd voor een eToro-account
  • Het wachtwoord bevat minstens 8 letters en cijfers
  • Daarnaast kunt u ook via Facebook of Gmail inloggen op uw eToro-account voor meer opties.

  • Dit zal u automatisch naar de gekozen site leiden en automatisch informatie van deze diensten afnemen.
  • True en nauwkeurige gegevens worden aanbevolen. eToro wordt gereguleerd door de CySEC-autoriteit in de EU, dus u kunt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn en u zich op elk gewenst moment kunt afmelden (we hebben ook een zelfstudie gemaakt om uw eToro-account indien nodig te annuleren).

– Stap 2: Als u akkoord gaat met alle algemene voorwaarden, vinkt u de overeenkomstige vakjes aan.

– Stap 3: Klik vervolgens op “Account aanmaken” om het registratieproces te voltooien

2. Download de eToro-app om te handelen

– Stap 4: Ga naar de App Store (voor iOS) of de Play Store (voor Android) op je mobiele telefoon. Typ daarom “eToro” in het zoekvak en download de app.

– Stap 5: Als het klaar is, opent u de eToro-app en klikt u onderaan op “Aanmelden”.

– Stap 6: Voer uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord in en klik op “Inloggen” om te handelen.

U maakt nu deel uit van de eToro-familie. Ik wens u een prettige handelservaring!

  • EToro-accountverificatie voltooien

Investiki.com

eToro is een multi-asset platform dat zowel aandelen- als cryptoassets-investeringen aanbiedt, evenals CFD-handel.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico met zich meebrengen om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 68% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Passed performance is geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelsgeschiedenis is minder dan 5 volledige jaren en is mogelijk niet voldoende als basis voor de investeringsbeslissing.

Copy trading is een portefeuillebeheerdienst, aangeboden door eToro (Europe) Ltd., die is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission.

Investering in cryptocurrencies is in sommige EU-landen en het VK niet gereguleerd. Geen consumentenbescherming. Uw kapitaal loopt gevaar.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die door onze partner is opgesteld met behulp van specifieke niet-legale informatie die openbaar beschikbaar is op eToro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00028

Laat weten wanneer een aandeel een bepaalde prijs bereikt op eToro: zo activeer je het

investimenti 71

Geld opnemen van eToro naar uw bankrekening: zo los u het probleem op