in

Haalt Bitgert 1 cent?

Bitgert is een cryptografisch engineeringproject dat in juli 2021 van start is gegaan. Het platform is gebouwd om blockchain-producten en auditoplossingen te bieden. Bitgert werd aanvankelijk gebouwd op BNB Chain en gebruikte BNB, zijn native token om premies te betalen.

Hier zijn enkele feiten over Bitgert crypto (BRISE):

 • Het Bitgert-project is in het jaar 2021 van start gegaan. Aanvankelijk stond Bitgert geregistreerd als rechtspersoon, vermoedelijk op de Kaaimaneilanden.
 • De belangrijkste ontwikkeling van Bitgert vond plaats in 2022. Bitgert heeft zijn eigen blockchain gelanceerd, de BRISE-keten die BRC20-tokens ondersteunt.
 • Bitgert beweert dat BRISE Chain de snelste blockchain op de markt is.
 • De Brise-keten heeft geen gaskosten en kan tot 100.000 transacties per seconde (TPS) verwerken.
 • Blockchain draait op een proof-of-authority (PoA) architectuur om snelle bloktijden en goedkope tarieven te bieden. De BRISE-keten ondersteunt slimme contracten en is compatibel met Ethereum Virtual Machine (EVM).

Brise Tokens |

BRISE is het native token van de BRISE Chain en Bitgert ecosystemen en werkt op basis van smart contracts. Met deze contracten kan het token worden ingewisseld en uitwisselbaar met op Ethereum gebaseerde ERC-20- en Binance-gebaseerde BEP-20-tokens.

brise encryptie wordt gebruikt om de volgende redenen

 • Betaal gaskosten voor de uitvoering van slimme contracten
 • Staken
 • Peer-to-peer betaaldienst
 • Inning van netwerktransactiekosten.

Bitgert heeft zijn volledige toekomstplannen uitgewerkt. Je kunt bitgert’s Roadmap hier lezen.

Belangrijkste prestatiestatistieken

 • DeFi: $ 2,2 miljoen, gerangschikt 98e, Sphynx DEX is nummer 1 binnen Bitgert
 • NFT: Niet geclassificeerd
 • Verkopers die Brise-tokens accepteren – Gegevens niet beschikbaar
 • Games: Zonder classificatie

Bitgert kondigde een nieuw duurzaam plan aan genaamd CVSO.

Het doel is om een duurzame toekomst voor het Bitgert-project te creëren, het totale aanbod te verminderen en de vraag naar het token te vergroten, wat leidt tot hogere prijzen. Het Bitgert-team heeft een plan om het totale aanbod van zijn token met 99% te verminderen door een combinatie van

 • Maandelijkse strategische buybacks
 • Handmatig branden

BRISE plant zijn tweede maandelijkse brand en verzamelt fondsen voor een grotere verbranding dan de eerste. De tweede brand is ingesteld op 28 februari 2023, met een geschatte waarde van $ 4,5 miljoen – $ 5 miljoen BRISE om te verbranden, waardoor het de grootste brand ooit voor de valuta is. Om dit te vieren, geeft BRISE $ 5.000 aan aandelen weg aan de gelukkige winnaars, en moedigt het deelnemers aan om vrienden te retweeten en te taggen.

Kortom, Brise heeft zijn capaciteiten nog niet bewezen en worstelt in de meeste marktsegmenten. Op dit moment lijkt het geen goede investering te zijn
.

Haalt Bitgert 1 cent? Calculaties

Om 1 cent te bereiken, zal Brise meer dan 25k keer moeten stijgen. Met 1 cent zal de marktkapitalisatie van Bitgert $ 3,8 biljoen bedragen. Als Bitgert elk jaar met 25% zou stijgen, zou het 42 jaar duren om 1 cent te bereiken.

We vatten de criteria hier samen

 • Investeringskwaliteit: matig tot slecht
 • Verwachte verhoging om het doel te bereiken: onmogelijk
 • Marktkapitalisatiedoel: onmogelijk
 • Jaren om het doel te bereiken: onmogelijk

Bitgert voldoet aan geen enkele criteria en zal daarom geen 1 cent halen. Brise heeft echter een agressief Burn-programma. Hoeveel munten moeten er verbrand worden? Misschien zal meer dan 99% van de munten verbrand moeten worden om kans te maken op 1 cent.

Bitgert Coin Prijsvoorspelling 2023-2030

 • Bitgert 2023 prijsvoorspelling is $0.000000936
 • Brise 2024 prijsvoorspelling is $ 0,00000114
 • Bitgert 2025 prijsvoorspelling is $0.00000147
 • Brise 2026 prijsvoorspelling is $ 0,00000197
 • Brise 2027 prijsvoorspelling is $0.00000238
 • Brise 2028 prijsvoorspelling is $0.00000304
 • Brise 2029 prijsvoorspelling is $0.00000426
 • Bitgert 2030 prijsvoorspelling is $0.00000595

Zal BRISE $ 1 bereiken?

De huidige marktprijs van het BRISE-token is $ 0,00000034 en het moet 2.941.176 keer groeien om een prijsniveau van $ 1 te bereiken.

Bovendien bereikte het BRISE-token zijn hoogste prijs ooit van $ 0,0000016 in maart 2022. Bovendien groeide het 8,9 keer in slechts één maand om zijn hoogste waarde aller tijden te bereiken (van de laagste waarde van $ 0,00000018 in februari 2022).

Daarom heeft het BRISE-token minimaal 330.469 maanden (meer dan 27.539 jaar) nodig, wat eigenlijk een onmogelijk doel is om te bereiken. Bovendien zullen de economische omstandigheden van de markt ook een rol spelen bij het bepalen van de prijs van Bitgert en daarom mogelijk geen $ 1 bereiken in de tijd die hierboven is berekend.

Kan BRISE $ 10 bereiken?

Gezien het feit dat het bereiken van $ 1 een zeer moeilijk doel is voor BRISE, lijkt $ 10 vrijwel onmogelijk. Laten we het echter wiskundig bewijzen.

Om $ 10 te bereiken,
moet het BRISE-token met 29.411.764 keer groeien om een prijsniveau van $ 10 te bereiken, gezien de huidige marktprijs van $ 0,00000034.

Omdat het een maand duurde om 8,9 keer te groeien, heeft het ook minstens 3.304.692 maanden (ongeveer 275.391 jaar) nodig om $ 10 te bereiken na 29.411.764 keer te zijn gegroeid.

Het is dus echt een onpraktisch doel voor BRISE om $ 10 te bereiken. Daarom kunnen we niet verwachten dat Bitgert in de toekomst $ 10 zal bereiken.

Haalt Brise 1 cent? Het Bitgert ecosysteem

Bitgert heeft een eigen ecosysteem ontwikkeld dat bestaat uit verschillende producten, waaronder NFT, Web3, DeFi en anderen. Hier zijn enkele bekende projecten ontwikkeld op de Bitgert blockchain:

Nft

MIIDAS: Miidas is ontwikkeld op de Bitgert-blockchain en is ’s werelds eerste niet-fungibele token (NFT) marktplaats voor digitale en fysieke activa.

YOUNG PAPARROT: Young Parrot is de digitale marktplaats voor cryptografische verzamelobjecten en niet-fungibele tokens (NFT’s).

Dex

SPHYNX Labs: SPYNX Labs is de gedecentraliseerde uitwisseling die de BRISE-keten voor DEX en launchpad ondersteunt.

BriseSwap: Briseswap is een van de DEX’s ontwikkeld door het Brisepad-team.

Ice cream swap: Icecream swap is de eerste swap op de Bitgert blockchain. Hiermee kunnen gebruikers cryptocurrencies verhandelen, verdienen en winnen.

Defi Projecten

BitKeep: Bitkeep is een web3-gebaseerde crypto wallet. Het beweert meer dan 6.000.000 gebruikers te hebben.

KNIT Finance: Knit Finance ondersteunt de BRISE-keten in zijn cross-chain wrapped assets-protocol om de Top 200 crypto-activa in de BRISE-keten te ondersteunen.

Coinhub: Coinhub integreert portfolio, data en financiën, mijnbouw, handel en andere functies, zodat u eenvoudig uw multi-chain activa kunt beheren.

DefiLama: DefiLlama is de grootste TVL-aggregator.

Concurrentie analyse: Bitgert vs Ethereum

Ethereum is een van de belangrijkste blockchains op de markt. Laten we daarom een korte vergelijking maken tussen Bitgert en Ethereum (vooral in termen van prijsbewegingen):

Bitgert Ethereum
Wat doet hij? Bitgert is een crypto-engineeringproject dat gespecialiseerd is in blockchain-producten. Ethereum is een open source blockchain die de uitvoering van gedecentraliseerde slimme contracten mogelijk maakt.
Categorieën NFT, Web3, Defi Defi, NFT, slimme contracten.
Prestaties in de afgelopen maand +67,8% +28,1%
Prestaties van de afgelopen zes maanden +29,2% -4,6%
Prestaties in het afgelopen jaar -46,3% -46,1%

Zoals we kunnen zien, stijgt de prijs van BRISE in een hoger tempo in de afgelopen zes maanden. Hoewel de prijzen van ETH en BISSE de afgelopen weken zijn verbeterd, is Bitgert er de afgelopen maand zeker in geslaagd om ethereum te overtreffen.

Discussies Bitgert Reddit

In een recente Reddit-discussie, over Bitgert’s verbranding van 5 biljoen BRISE-munten, laten we eens kijken naar wat mensen over het onderwerp te zeggen hebben.

Merk op dat Bitgert eerder deze week ongeveer $ 2.839.300 aan BRISE-tokens heeft verbrand.

In deze thread schreef een gebruiker dat de prijs van BRISE min of meer stabiel is en daarom een positief teken is op de lange termijn. Een andere gebruiker schreef dat 2023 een interessant jaar wordt voor Bitgert als ze maandelijks blijven branden.

Daarom zijn de algemene gevoelens voor deze discussie op Reddit positief.

Bitgert picketing

Het inzetten van BRISE-tokens betekent het vergrendelen van tokens met een crypto-uitwisseling of portemonnee voor een specifieke periode. Daarom helpt het gebruikers rente te verdienen op hun vergrendelde BRISE-tokens voor die periode.

Voor BRISE-tokens is de minimale blokperiode 30 dagen en de maximale periode 180 dagen. Hieronder staan de stappen om je BRISE-tokens gemakkelijk in te zetten:

 • De eerste stap is om BRISE-tokens te kopen bij een exchange (zoals PancakeSwap, Gate.io, BitMart etc.).
 • In de tweede stap moeten gebruikers de officiële website van Bitgert bezoeken, die het rechtstreeks mogelijk maakt om RISE-tokens uit te zetten.
 • Na het kiezen van de gewenste duur van de staking, is de derde stap om de portemonnee (waar de BRISE-tokens worden opgeslagen) te verbinden met Bitgert.
 • De laatste stap is “Stake BRISE” door op de knop te klikken.

Bitgert Coin Prijsvoorspelling: Tokenomics

Het totale BRISE-tokenaanbod is 1.000.000.000.000.000, terwijl het circulerende aanbod 395.688,22B BRISE is.

De verdeling van Bitgert (BRISE) is als volgt:

 • 50,00% wordt toegewezen aan de eerste verbranding
 • 38,00% wordt toegewezen aan liquiditeit
 • 7,00% is bestemd voor Future Development &Marketing
 • 5,00% wordt toegewezen aan het ontwikkelingsteam

Bitgert Coin Prediction: Waar bitgert-munt kopen?

BRISE Crypto heeft de afgelopen 2 uur enorm gewonnen. Veel minder platform biedt Bitgert crypto echter om te verhandelen. Voordat we bespreken waar we de BRISE-munt kunnen kopen, is hier de stap om Brise te kopen:

 1. Zoek een cryptobeurs die BRISE Radicle verkoopt
 2. Maak een account aan bij Exchange
 3. Uw identiteit verifiëren
 4. Financier uw portefeuille

Bitgert Crypto Prijsvoorspelling: Wallets voor Bitgert

 • registreren
 • Trézor
 • Wiskundige portefeuille
 • Vertrouwensportefeuille
 • Safepal
 • Binance Ketting Portemonnee

5. Doe uw aankoop

U kunt Bitgert-munten kopen bij de Gate.io-uitwisseling. Je kunt ook direct naar de PancakeSwap-website gaan en er andere tokens voor ruilen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels liza summer 6347705

Coinbase kondigt zijn level two netwerk aan

pexels anna nekrashevich 6802045 1

Zal Blur Token $ 100 bereiken?