in

Haalt Luna Classic 0,1 cent?

In mei 2022, toen de UST stablecoin van Terra Foundation zijn ankerplaats verloor, kelderde Terra Luna van bijna $ 100 naar minder dan $ 1. Terra Luna is sindsdien omgedoopt tot Luna Classic en wordt beheerd door LUNC Community. De Lunc-gemeenschap heeft samengewerkt om de prijs boven de $ 1 te duwen, maar de eerste uitdaging voor de LUNC-gemeenschap zal zijn om de prijs van Luna Classic naar 1 cent te duwen.

Prijs-kwaliteitverhouding van LUNC en het laatste nieuws over Luna Classic

 • 5 dagen: -0,5%, Outperformer*
 • 1 maand: -4,8%, underperformer
 • 6 maanden: +31,2%, underperformer
 • YTD: +8,1%, Onderpresteerder

Handelsvolumes zijn de laagste sinds 18 december 2022 en een van de laagste sinds augustus 2022

Investment case:
zwak, trading case: matig

Samenvatting van het laatste nieuws:

 • Binance’s LUNC-brandmechanisme zal worden hervat na het door de gemeenschap goedgekeurde voorstel 11367 “Upgrade v1.1.0” met door de overheid goedgekeurde functies, waaronder een burn tax split en burn wallet no-reminting.

  3 Voorstellen goedgekeurd

  • Vrijstelling van on-chain tax wallet
  • Seigniorage-vrije aparte burn wallet
  • Verbrand de belastingverdeling in de gemeenschappelijke pool

Terra Classic $ 1
Dream: De enorme Luna Classic-gemeenschap en potentiële investeerders willen graag weten hoe ver de Luna Classic-prijs kan gaan en specifiek of Luna Classic ooit $ 1 zou kunnen doorbreken. Gezien de gevoelens achter het Luna-incident in mei is dit ook van enige emotionele waarde.

Dus zal Luna Classic $ 1 bereiken? Analyseren

Om $ 1 te bereiken, moet Luna Classic 5700 keer klimmen. Met $ 1 zou de marktkapitalisatie van Luna Classic $ 5929 miljard bedragen, wat meer dan het dubbele is van de marktkapitalisatie van Apple. Als de LUNC-prijs elk jaar met 50% zou groeien, zou Luna Classic 22 jaar nodig hebben om $ 1 te bereiken.

Laten we ze in detail analyseren.

Is het mogelijk om 5700 keer te klimmen?

Bitcoin is
in 10 jaar 1400 keer hoger gestegen Ethereum is in 6 jaar tijd 166 keer hoger gestegen.

Zowel BTC als ETH zijn onder zeer verschillende omstandigheden gestegen, terwijl Luna Classic zich in een omgeving bevindt waar er meer dan 50 tokens zijn met een marktkapitalisatie van een miljard. Daarom kan met een hoge mate van vertrouwen worden gezegd dat Luna Classic niet met 5700 keer zal toenemen.

Is het mogelijk voor Luna Classic om de dubbele marktkapitalisatie van Apple te bereiken?

Met de informatie die we hebben, is Luna Classic geen Innovator van Apple en worden hun diensten niet geconsumeerd door miljarden mensen over de hele wereld. We kunnen met een hoge mate van vertrouwen zeggen dat Luna Classic geen marktkapitalisatie van $ 5,9 biljoen zal bereiken.

Kunnen we 22 jaar lang nauwkeurig voorspellen dat een token elk jaar met 50% zal groeien?

Nee, het is onmogelijk voor iemand om de prijs van een Token in 22 jaar te voorspellen. Bovendien is het onmogelijk voor een token of aandeel om elk jaar met 50% te groeien.

Gezien de factoren groei, marktkapitalisatie en tijd, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat Luna Classic geen $ 1 zal bereiken. Het enige scenario waarin Luna Classic $ 1 kan bereiken, is als 90-99% van de tokens wordt verbrand. Dit is een onwaarschijnlijk scenario.

Luna Classic bereikt $ 1,1 cent: trigger

Terra Luna Classic (LUNC
) is een cryptocurrency die wordt beheerd door de Luna Classic-gemeenschap, geleid door Ed Kim, Zaradar, LUNC Dao en andere beïnvloeders. De cryptocurrency-markt, inclusief LUNC, is beïnvloed door macro-economische factoren zoals de oorlog tussen Oekraïne en Rusland en veranderingen in de rentetarieven van de Amerikaanse Fed. Het succes van LUNC hangt af van de uitvoering van zijn ontwikkelingsplannen, waaronder infrastructuur- en technologie-upgrades, en van de vraag naar LUNC. Om de prijs van LUNC te verhogen, moet het aanbod worden verminderd via het brandmechanisme dat door Binance is geïmplementeerd. De LUNC-gemeenschap heeft gewerkt om de prijs van Luna Classic te handhaven en nieuwe ontwikkelingen te brengen om de groei te ondersteunen.

Haalt Luna Classic 1 cent? Wiskunde

Voordat we de factoren bespreken die LUNC naar 1 cent kunnen drijven, zijn hier de prestaties in het verleden van enkele bekende cryptocurrencies:

Bitcoin is in 10 jaar tijd 1400 keer hoger gestegen
Ethereum is in 6 jaar tijd 166 keer hoger gestegen.

Om 1 cent te halen moet Lunc Classic 54 keer hoger stijgen.

Luna Classic kan in de toekomst 1 cent halen. Om LUNC echter 1 cent te laten bereiken, zullen verschillende factoren die de prijsstijging bepalen in het voordeel van Luna Classic moeten keren. Alleen het verbranden van Luna Classic-tokens is misschien niet genoeg om 1 cent te bereiken.

LUNC verdient 25% per jaar: Stel dat de LUNC-prijs met 25% per jaar stijgt. Deze groei is in de veronderstelling dat 50% van de munten in deze periode wordt verbrand, het aantal jaren om 1 cent – 18 jaar te bereiken

LUNC verdient 50% per jaar
: als Luna Classic 50% per jaar verdient, duurt het over 10 jaar om 1 cent te bereiken.

Haalt Luna Classic 10 cent?

Stel dat de LUNC-prijs met 25% per jaar stijgt. Deze groei is in de veronderstelling dat 50% van de munten in deze periode wordt verbrand, het aantal jaren om 10 cent te bereiken – 28 jaar

Kan Luna Classic 50 cent halen?

Ja, Luna Classic kan 50 cent bereiken als meer dan 75% van de tokens wordt verbrand en de Luna-gemeenschap en het luna-team tegen het einde van het jaar zowel ontwikkeling als een aanzienlijk aantal Dapps in het Terra Classic-ecosysteem kunnen bieden.

Zal Luna Classic $ 10 bereiken?

Gezien de tijd die het kost om zelfs $ 1 te bereiken. Elke voorspelling van $ 10 zou zeer speculatief zijn. We voorspellen echter dat Luna Classic waarschijnlijk geen $ 10 zal bereiken

Zal Luna Classic $ 100 bereiken?

Gezien de geschatte marktkapitalisatie van Luna Classic wanneer deze stijgt tot $ 100, kan Luna Classic alleen $ 100 bereiken als 99% van de tokens wordt verbrand. Dit is zeer onpraktisch en onredelijk. Het is dus onmogelijk voor Luna Classic om $ 100 te bereiken.

Kan Luna classic $ 1 bereiken? Volume vs Prijs

Hieronder vindt u de volume versus prijsgrafiek van de afgelopen 30 dagen.

De vlaag van gemeenschapsactiviteit tussen juni en oktober hielp Luna Classic. Deze activiteiten omvatten het benoemen van ontwikkelaars, validators, validatiecommissies en het doorgeven van brandende voorstellen. Na de lancering van de Burn verloren gemeenschapsactiviteiten echter hun momentum en Luna Classic daalde van een piek van $ 0,00054 op 9 september naar een dieptepunt van $ 0,0001288 op 21 december. Het recente fonds kwam nadat er een groot geschil was met Luna Classic Rebels over hoe $ 150k te besteden. Na een massale opstand van leden van de gemeenschap heeft het nieuwe leiderschap het overgenomen en implementeert het token nu plannen om blockchain onafhankelijker en DApp-vriendelijker te maken.

Kan Luna classic $ 1 bereiken? LUNC Zorgen

Er zijn tal van zorgen rond Terra Luna Classic

 1. Luna Classic heeft geen definitieve leiderschapsstructuur. Hoewel Bitcoin ook een goed ontworpen leiderschapsarchitectuur voor LUNC mist, zal het moeilijk zijn om te overleven zonder leiderschap.
 2. Ed Kim en Co formuleerden en implementeerden actieplannen voor Luna Classic. Maar het is onduidelijk welke richting Luna Classic op zal gaan en welke marktsegmenten het zal proberen te domineren.
 3. Tot nu toe is het onduidelijk wat het uitzicht rondom Terra Luna Classic is. Blijven ze gefocust op DeFi? Zullen ze verschillen van andere grote spelers zoals ETH en XRP?
 4. De inspanningen van de gemeenschap zijn volledig gericht op de Luna Classic Burn-belasting in plaats van de richting van de LUNC zelf.

Kan Lunc $ 1 bereiken? Conclusie

Ja, Luna Classic
kan in 38 jaar $ 1 bereiken als de gemeenschap verschillende voorstellen implementeert om LUNC te beschermen en een omgeving te bouwen die Dapps aanmoedigt om terug te keren naar Terra Luna Classic. Daarnaast moet minimaal 50% van de munten verbrand worden. Op dit moment zou je kunnen zeggen dat LUNC bewonderenswaardige vooruitgang heeft geboekt, maar er is nog veel werk aan de winkel.

Haalt Luna Classic 1 cent? Conclusie

Met het huidige momentum is het onwaarschijnlijk dat Luna Classic in 2023 1 cent zal bereiken. De kans is echter groter dat LUNC in de nabije toekomst 1 cent bereikt. LUNC kan 1 cent bereiken, zelfs vóór Shib Inu. Gezien de wiskundige berekening zou LUNC in de komende 11 jaar 1 cent kunnen bereiken, op voorwaarde dat de prijs met 50% per jaar stijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels david mcbee 730552

3 dingen die mensen verkeerd doen over Ethereum Name Service

pexels liza summer 6347705

Coinbase kondigt zijn level two netwerk aan