in

Handelen in futures op Binance: wat ze zijn en hoe ze werken

Pros futures trading is een vrij speciale en beroemde functie op Binance, geliefd bij veel professionele handelaren. Dan is binance futures trading? Futures handelen hoe? We zullen het in onderstaand artikel te weten komen.

Wat is Futures Trading?

Sobance futures trading is het kenmerk van het verhandelen van een contract om in de toekomst een bepaalde cryptocurrency te kopen of verkopen op de Binance exchange.

Dit is het onderscheidende kenmerk dat onderscheid maakt tussen de spotmarkt en de termijnmarkt.

Om de termijnmarkt van de spotmarkt te onderscheiden, kunt u de spot cryptocurrency-markt op Binance interpreteren als vergelijkbaar met de onderliggende aandelenmarkt. Bij het verhandelen van echte aandelen kunt u aankopen doen om aandelen te bezitten en die aandelen alleen verkopen als u die aandelen niet langer wilt houden. En de spotmarkt op Binance is een vorm van echt cryptocurrency-eigendom en muntbezit, en je kunt die munt gebruiken als betaalmethode, overdracht tussen verschillende beurzen.

In de tussentijd is de handel in futures vergelijkbaar met bij het handelen in aandelen-CFD’s. Je bent niet volledig eigenaar van de munt, maar alleen van het contract om een paar munten te ruilen. Een vergelijkbaar met de aandelen CFD-markt, kunt u op de futuresmarkt zowel KOOP (wanneer uptrend) als VERKOOP (wanneer downtrend) orders plaatsen. Daarnaast kunt u ook een stop loss instellen, winst nemen of een hefboom gebruiken, net zoals u zou doen bij het handelen in aandelen-CFD’s.

Door het gebruik van hefboomwerking kunt u futures verhandelen met een kleine hoeveelheid kapitaal. Het gebruik van een hefboom betekent echter ook dat u het risico loopt uw account te verbranden. De termijnmarkt zal risicovoller zijn, niet geschikt voor mensen zonder veel ervaring.

Sommige concepten in de futuresmarkt

 • Locatie: Dit is de status (Buy/Long of Sell/Short) die u gebruikt.
 • Koop / Long Positie: dit is waar u een koop een munt neemt, en wanneer de prijs stijgt, heeft u winst en verlies als de prijs daalt.
 • Sell/Short Position is uw muntverkoop; wanneer de prijs daalt, wint u en verliest u wanneer de prijs stijgt.
 • Initial mark: het bedrag dat wordt gebruikt om een positie te openen voordat een hefboom wordt gebruikt. Voorbeeld: Om een Buy/Long 1 BTC positie op 30.000 te openen, is een eerste storting van 300 vereist en wordt een hefboom van 100 gebruikt.
 • Onderhoudsmarkering: het minimumbedrag dat nodig is om uw positie te behouden. Als het margesaldo onder de onderhoudsmarge valt, wordt de positie automatisch geliquideerd.
 • Liquidatie: het is een gedwongen positie die moet worden gesloten wanneer het margesaldo lager is dan de onderhoudsmarge.

Bance futures

types

De termijnmarkt is verdeeld in twee hoofdtypen: USD(S)-M contracten en Coin-M contracten.

Coin-M Futures: Wisselkoers van een munt tegen USD

 • Coin-M Perpetual
 • Coin-M Delivery

USD(S)-M (USDT-M) Futures: de wisselkoers van een munt tegen USDT of BUSD stablecoins

 • USDT Perpetual
 • DEMBT Delivery
 • BUSDT Perpetual

Perpetual futures hebben geen vervaldatum. Het is aan u om te beslissen wanneer u uw futures-contract wilt sluiten.

In de tussentijd hebben leveringsfutures een vervaldatum die is vastgesteld op een vooraf bepaalde datum in de toekomst. Door de vervaldatum, zelfs als u niet wilt dat uw transactie automatisch wordt gesloten.

Zoepersons handelsvoorwaarden

In de termijnmarkt zijn er de volgende soorten handelsorders:

 • Limite: wanneer u een bestelling plaatst, voert u een prijs in het vak “Prijs” in; wanneer de markt die prijs bereikt, kunt u de order niet uitvoeren.
 • Market: Uw order wordt uitgevoerd zodra deze tegen de huidige marktprijs wordt geplaatst.
 • Stop Limit: De order bevat de stopprijs en de limietorder. Je opent een lopende order tegen de limietprijs die je eerder hebt ingesteld wanneer de markt de stopprijs bereikt.
 • Stop Market: De order omvat de Stop Price en de market order. Wanneer de marktprijs de stopprijs bereikt, koppelt u de order onmiddellijk aan de marktprijs.
 • Trailing stop: De order wordt uitgevoerd tegen de “trigger price”, De Trailing stop order zal automatisch een stop loss instellen wanneer de koers beweegt ten gunste van de preset rate (1% of 2%). Op het moment dat een nieuwe stop loss wordt vastgesteld, wordt de Trailing Stop order niet in de tegenovergestelde richting gecorrigeerd.
 • Post only: de order wordt toegevoegd aan het orderboek maar niet direct uitgevoerd.

Opties om bestellingen te plaatsen:

 • TP/SL: Klik op dit vakje om het niveau in te stellen om winst te nemen, stop loss
 • Orders alleen maar afnemen: klik op dit vakje zodat de uitgevoerde order alleen wordt gebruikt om de positie te sluiten en niet meerdere posities te openen.

TIF – matching mode:

 • CG: De order wordt uitgevoerd totdat deze volledig is gematcht. U kunt de standaardmodus kiezen als GTC.
 • CIO: de order wordt gedeeltelijk gevuld en de rest wordt geannuleerd.
 • FOK: de bestelling wordt verwerkt of geannuleerd.

Conclusion

Daarom hebben we enkele van de meest elementaire concepten met betrekking tot futureshandel op Binance behandeld. In de volgende artikelen wordt u stap voor stap begeleid bij het uitvoeren van het commando van de toekomst? Wanneer te gebruiken welk type order geschikt en winstgevend is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 82

Grafiektypen op eToro: bijgewerkte lijst

investimenti 66

Opnemen en verkopen op Binance