in

Hoe koop je Bitcoin op eToro in 2024

Nu Bitcoin in 2024 een recordhoogte heeft bereikt, haasten veel nieuwe investeerders zich om deze complexe wereld te betreden. Populaire platforms zoals eToro kunnen dit proces eenvoudig maken
.

Om te beginnen moet je een account aanmaken, je identiteit verifiëren en geld storten met de betaalmethode van je voorkeur.

Hoewel het een eenvoudig proces lijkt, kunnen er enige twijfels rijzen als dit de eerste keer is dat u dit platform gebruikt
.

Deze stapsgewijze handleiding leidt u door het hele proces van het kopen van Bitcoin bij eToro.

Stappen om Bitcoin te kopen op eToro

Stap 1: Een eToro-account aanmaken

Om Bitcoin op eToro te kopen, moet je een account aanmaken. De eerste stap is het verstrekken van persoonlijke basisinformatie, waaronder uw naam, huisadres en e-mailadres.

eToro vereist ook dat nieuwe klanten hun niveau van financiële kennis aantonen door een korte vragenlijst in te vullen.

Zorg ervoor dat je een eigen internetverbinding gebruikt voordat je persoonlijke informatie online verstuurt.

Stap 2: Verifieer je eToro-account

De belangrijkste stap in het registratieproces op eToro is accountverificatie. In overeenstemming met de antiwitwasvoorschriften en het beleid inzake kennis van de klant (KYC) zijn makelaars verplicht om een geldig identiteitsbewijs aan te vragen
.

Nieuwe eToro-gebruikers moeten foto’s van twee documenten aanleveren en deze uploaden naar het platform: een bewijs van adres (zoals een factuur) en een identiteitsbewijs (zoals een paspoort of rijbewijs). Nadat u deze documenten hebt ingediend, kan het tot 48 uur duren voordat uw account is geverifieerd.

Stap 3: Financiering van uw eToro-account

Zodra uw beleggingsaccount is aangemaakt en geverifieerd op eToro, moet u een goedgekeurde betalingsmethode koppelen.

eToro accepteert debetkaarten, bankoverschrijvingen en e-wallets zoals PayPal.

In de Verenigde Staten moeten eToro-gebruikers minimaal $100 storten. Om dit proces te voltooien, selecteert u ‘Geld storten’ op het eToro-dashboard, kiest u de betalingsmethode en het bedrag en selecteert u ten slotte ‘Nu storten’. eToro brengt geen aanbetalingskosten in rekening.

Stortingen via debetkaart, internetbankieren en e-wallets zijn onmiddellijk beschikbaar. Het kan vier tot zeven werkdagen duren voordat bankoverschrijvingen zijn voltooid
.

Stap 4: Zoek naar het Bitcoin-symbool

Zodra uw beleggingsaccount is aangemaakt, geverifieerd en gefinancierd, bent u klaar om Bitcoin te kopen op eToro. Gebruik de zoekbalk bovenaan het dashboard om het Bitcoin-symbool ($BTC) te vinden. Het symbool zou als eerste resultaat moeten verschijnen met een ‘ruil’-knop ernaast.

Stap 5: Een inkooporder plaatsen

Het blijft alleen over om een kooporder te plaatsen en een positie te openen op de Bitcoin-markt. Investeerders kunnen kiezen voor de optie ‘handel’, waarmee Bitcoin tegen de huidige prijs kan worden gekocht.

Als alternatief biedt eToro een besteloptie, waarmee u een vooraf bepaalde prijs kunt selecteren. Dit betekent dat zodra de opgegeven prijs is bereikt, de positie automatisch wordt geopend.

Betalingsopties en -kosten voor Bitcoin op eToro

 • Aankoop-/verkoopcommissie: 1%
 • Voogdij: gratis
 • Overdracht van cryptoactiva: 2%
 • Storting: gratis
 • Uitbetaling: $5
 • Inactiviteit: $10/maand na 12 maanden
 • Betaalmogelijkheden: debet-/creditcard, bankoverschrijving, e-wallet

Bitcoin kopen op eToro met Copy Trading

eToro is een pionier op het gebied van sociale handel. Het platform bevat een nieuwsfeed in de stijl van sociale media waarmee u kunt communiceren met andere handelaren en hun investeringen en activiteiten kunt bekijken
.

Met Copy Trading kunt u de portefeuille van een andere handelaar volgen en hun activiteiten nabootsen met uw geld. U kunt een actievere beleggingsstrategie volgen zonder dat u tijd en energie hoeft te besteden aan het ontwikkelen en uitvoeren van een strategie.

Hoewel u bij eToro alleen handelaren mag kopiëren die zijn geverifieerd en goedgekeurd, blijft het risico op verliezen groot.

Na het kopen van Bitcoin op eToro

Na het kopen van Bitcoin op eToro heb je verschillende opties:

 • Houd uw transactie in de gaten: u kunt besluiten uw positie open te houden door de prijs van Bitcoin in de gaten te houden.
 • Verkopen: U kunt op elk gewenst moment besluiten om uw Bitcoins te verkopen, winst van eToro op te nemen (met een vaste commissie van $5) of ze opnieuw te investeren.
 • Overboeken naar een portemonnee: U kunt uw Bitcoin overzetten naar een cryptocurrency-portemonnee om volledige controle te hebben en de risico’s van platforms zoals eToro te verminderen.
 • Voordelen van het kopen van Bitcoin op eToro

  • Eigen cryptoportefeuille: De eToro Money Crypto-portemonnee ondersteunt duizenden verschillende tokens en biedt meer beveiliging door middel van strikte controles.
  • Lage kosten: eToro rekent een vast tarief van 1% aan voor het kopen en verkopen van cryptocurrency.
 • Sociale handel: eToro biedt verschillende functies voor sociale handel, zoals de mogelijkheid om de transacties van vooraanstaande beleggers te kopiëren.
 • Risico’s van het kopen van Bitcoin op eToro

  • Inactiviteitskosten: eToro brengt een maandelijkse inactiviteitsvergoeding van $10 in rekening na 12 maanden inactiviteit.
  • Geen cryptohandelsparen: eToro biedt geen handelsparen voor cryptovaluta aan zoals sommige concurrenten.
  • Volatiliteit: Cryptocurrencies worden geassocieerd met hoge volatiliteit en vormen een risicovolle investering in vergelijking met andere beleggingscategorieën.
 • Gebrek aan bescherming: Cryptocurrency-transacties bieden niet dezelfde wettelijke en reglementaire bescherming als andere activa.
 • Bitcoin kopen op eToro in 2024 kan een eenvoudige en veilige manier zijn om de wereld van cryptocurrencies te betreden. Het is echter cruciaal om op de hoogte te zijn van de risico’s en de beste beveiligingspraktijken te volgen. Met de juiste voorbereiding en zorgvuldig beheer kan investeren in Bitcoin een waardevol onderdeel zijn van uw financiële strategie
  .

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  invest crypto 39

  De beste AI-tools voor prijsvoorspellingen voor cryptocurrency

  criptovalute 47

  7 beste cryptocurrencies voor 15x rendementen in 2024