in

Investmate: De app downloaden

Bij het betreden van de financiële markt voelen veel beleggers zich verward over waar ze moeten beginnen. Financiële markten zijn volatiel en onvoorspelbaar. Daarom is de financiële investering van leren uiterst belangrijk. Maar, financiële kennis is vaak erg complex en eenvoudig te begrijpen is niet eenvoudig.

In dit artikel begeleiden we je om de Investmate app te gebruiken om op een leuke manier te leren beleggen.

Wat is de Investmate-app?

Investmate is een all-in-on beleggingsleerapp ontwikkeld door Capital.com. Het is ontworpen om klanten te helpen vertrouwd te raken en hun vaardigheden en kennis in beleggen te verbeteren.

Op de Investmate-app krijgen gebruikers gratis een gevarieerde set tools en lesmateriaal, met meer dan 30 cursussen.

De cursussen en lessen zijn van gemiddelde omvang, bestaande uit korte lessen die slechts 3 minuten duren om te voltooien, gepresenteerd als praktische kaarten. Stop of tik om het volgende tabblad te zoeken of markeer het als favoriet om te onthouden en terug te keren naar het document.

De handelsprognosefunctie op Investmate stelt u ook in staat om te oefenen met het voorspellen van prijsbewegingen op basis van echte handelsscenario’s.

Daarnaast kunnen gebruikers tips vinden om de handelsprestaties te verbeteren, gedeeld door experts, nieuws, video’s en een diepgaande woordenlijst, en voorbeelden uit de praktijk om te leren. Op deze manier kunnen degenen die nieuw zijn in de financiële wereld snel verschillende concepten begrijpen en hun beleggingsvaardigheden verbeteren.

Wanneer je de app downloadt, kun je leerdoelen instellen op basis van je niveau, studiemeldingsherinneringen instellen, enz. Met al deze hulpprogramma’s kun je leren van basis tot geavanceerde kennis en je voortgang testen met leuke financiële quizzen.

Hoe de Investmate-app te downloaden om te leren beleggen

Stap 1: Om te downloaden, moet je eerst naar de App Store (voor iOS) of de Play Store (voor Android) gaan.

Volgen wij u bij de installatie van de App Store. Voor mobiele apparaten die het Android-besturingssysteem gebruiken, zullen de stappen vergelijkbaar zijn.

Stap 2: Nadat u bent ingelogd op de app-markt, typt u “Investmate” in het zoekvak en downloadt u de app.

<p lang="nl">Stap 3: Log in op uw Invest account met uw account Capital.com e-mail en wachtwoord = > klik op de knop "Inloggen".

Als je nog geen account hebt op Capital.com, kun je je registreren door de link HIER te volgen.

Stap 4: Voer na het inloggen uw kwalificaties en leerdoelen in zoals vereist.

Immediate, kunt u uw leerervaring starten op de app. <span lang="en">Als je je leerdoel wilt wijzigen, ga dan naar "Setup" ->" "My Goal" om te passen.

Budget is de Investmate-app gebouwd om het voor studenten gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot financiële markten, waardoor complexe financiële kennis zo eenvoudig mogelijk wordt. Investmate’s inhoud is vrij rijk en verpakt in een schone en eenvoudige interface. U kunt altijd en overal efficiënt studeren en onderzoeken. Goede handel!

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 28

Capital.com keert dividend uit

invest crypto 14

Binance-account: verwijder en schakel het uit