in

Laat weten wanneer een aandeel een bepaalde prijs bereikt op eToro: zo activeer je het

Price Alerts is een tool waarmee u eenvoudig de belangrijke prijsniveaus kunt volgen van het activum dat u wacht tot de markt bereikt. Hoe vaak ben je naar je werk, school of gewoon naar buiten gegaan en heb je vervolgens naar je handelsplatform gekeken en beseft dat de markt een belangrijk prijsniveau is gepasseerd waar je op hebt gewacht?

Waarom moeten we prijswaarschuwingen gebruiken bij het handelen?

Het is veiliger en handiger om te handelen als er een waarschuwing naar uw mobiele apparaat of computer wordt verzonden wanneer de prijs een belangrijk niveau heeft bereikt om in of uit te stappen. Perhaps de belangrijkste reden waarom u prijswaarschuwingen zou willen gebruiken, is dat u niet de hele dag naar grafieken hoeft te staren of uw handelsvoortgang in de gaten hoeft te houden.

Het instellen van een eenvoudige prijswaarschuwing, kunt u uw dag op een georganiseerde manier plannen en veel efficiënter handelen.

Price-waarschuwingen zijn als uw persoonlijke handelsassistent die op het platform werkt om de markt in de gaten te houden wanneer er iets belangrijks gebeurt terwijl u weg bent.

Hoe stel je prijswaarschuwingen in op eToro?

We kunnen prijswaarschuwingen gebruiken door ze in te stellen in de catalogus op het eToro-platform.

<p lang="en">Stap 1: Klik op “Portfolio” = > klik op het instellingenwielpictogram aan de rechterkant zoals hieronder weergegeven.

Selecteer daarom “Prijswaarschuwing instellen”, het venster met het instellen van de waarschuwing verschijnt.

<span lang="nl">Passage 2: Stel de gewenste prijs in = > klik op “Waarschuwing maken”.

U kunt het belpictogram zien na het instellen van een prijswaarschuwing.

Na het instellen van een prijswaarschuwing kunt u eenvoudig de prijs bijwerken of de waarschuwing verwijderen door op het belpictogram te klikken zoals wanneer u een waarschuwing instelt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 3

Forex: wat is het en hoe werkt het?

invest 00015

eToro-account vanaf mobiel: u kunt het als volgt openen