in

Lancering van Astral Pioneers: biedt Metaverse Land Ownership &Mining

Krob liefhebbers hebben weer een geweldig project waar ze van kunnen genieten nu Astral Pioneers officieel op de markt is gekomen. Dit presenteert zich als een ander op blokchianen gebaseerd project dat tegelijkertijd plezier en eigenschappen biedt.

Astral Pioneers (AP) is een Non-Fungible Token (NFT) en Ethereum metaverse blockchain-project waarmee spelers hun eigen land kunnen bezitten, dat land kunnen ontginnen voor hulpbronnen en met die bronnen op 30 verschillende planeten kunnen bouwen.

Originariamente ontworpen door een onafhankelijk team van ontwikkelaars, astral Pioneers is een aankomend metaversumproject dat tot doel heeft die fantasie in realiteit om te zetten.

Wat is Astral Pioneers?

Astral Pioneers is een aankomende blockchain-game met 30 unieke planeten in een virtueel sterrenstelsel, elk met zijn eigen middelen. In Astral Pioneers nemen spelers de rol aan van een mens met de kracht om astrale projecties uit te voeren op andere planeten in het sterrenstelsel, waardoor ze de vorm aannemen van een buitenaards wezen.

Players kunnen funky buitenaardse avatars maken om zich bij het universum aan te sluiten door land te kopen en verschillende bronnen te extraheren om structuren te bouwen die functioneren als NFT’s. NFT zijn verhandelbaar met andere spelers die de in-game valuta gebruiken, samen met de gedolven bronnen.

In aanvulling op de resource-based economie zullen spelers ook kunnen deelnemen aan door spelers geleide evenementen, zoals sociale bijeenkomsten en verkiezingen.

Dit laatste zal gebeuren via het stemrecht van spelers en spelers zullen hun wetten op hun land kunnen wetgeven.

Astral Pioneers is een project opgericht door Greg Betz, een blockchain architect gevestigd in Columbus, Ohio. Greg is al meer dan een half decennium betrokken bij blockchain-bedrijven en is zeker geen onbekende in het concept van games op de blockchain.

Inspired door andere blockchain metaverse projecten zoals Sandbox, Decentraland en Otherside, zag Betz Astral Pioneers als een play-to-earn (P2E) digitale wereld waar spelers plezier kunnen hebben en tegelijkertijd geld kunnen verdienen.

Betz werkt samen met tekenaar Malcolm Smith, de maker van de Blue Pixie-strips, en Generativenfts.io, een NFT-creatiegroep voor engineering en technische ondersteuning. Betz wilde een spel maken met een echte overheid, terwijl spelers en makers de vrijheid kregen om NFT op één platform te slaan en te verhandelen.

“We zijn de eerste metaverse met een echte overheid en de eerste met winbare grondstoffen in de spelwereld”, zegt Betz. De ontwikkelaars zijn van plan om RPG-achtige missies toe te voegen waar spelers grondstoffen en “magische items” kunnen verzamelen die functioneren als NFT.

Voordelen voor spelers

Betz besloot het project op de Ethereum blockchain te doen, een beslissing die het ontwerp van de metaverse aanzienlijk beïnvloedt. Astral Pioneers is misschien wel het blockchain-spel om nog een paar primeurs in de blockchain-gamingruimte te hebben (no pun intended), dankzij de ingebouwde functionaliteit van de volgende generatie van Ethereum. De blockchain stelt spelers in staat om op verschillende manieren met anderen te communiceren, waardoor zowel interne als externe handel mogelijk is.

Ethereum stelt het team in staat om een metaverse te bouwen rond een tokenized economy, met behulp van de ERC-721A tokenstandaard. Deze versie van het ethereum smart contract native token is geoptimaliseerd voor het gebruik van gas (de native cost management resource van de blockchain). De standaard stelt meerdere spelers in staat om terrestrische bronnen te delven en NPV’s te slaan met minimaal gasverbruik.

De tokenisatie die inherent is aan Ethereum, en later astrale Pioniers, voegt verschillende niveaus van governance, identiteitsbeheer en Defi-mogelijkheden toe aan het spel. Als je bekend bent met hoe blockchain werkt, klinken al deze functies als picketing en slimme contracten die voor een game zijn gemaakt.

Om te beginnen moeten spelers een avatar, een buitenaards NFT-weergavebeeld plus een 1/1 omgevingsscène op de achtergrond kopen. De startprijs is 0,0888 ETH. Spelers kunnen kiezen uit “meerdere buitenaardse rassen, met unieke eigenschappen”. Smith’s kenmerkende kunststijl is een opmerkelijk kenmerk in deze avatars.

Het spel zal zijn eigen stablecoin gebruiken voor in-game transacties, genaamd APIC, die kan worden gebruikt om land en grondstoffen te kopen. Nieuwe spelers ontvangen vanaf het begin 50.000 APIC en kunnen deze gebruiken om land te kopen op een van de 90.000 staten op de 30 verschillende planeten.

Astral Pioneers stelt anonieme gebruikers in staat om gratis te spelen. Deze spelers verschijnen in het spel als geesten. Weeds zal openbare evenementen zoals live concerten kunnen bekijken. Geregistreerde spelers die zijn ingelogd op de metaverse moeten een avatar maken voor 100 API’s. Deze spelers zullen het basisspel kunnen spelen, maar zonder stemrecht.

Voor de beste ervaring kunnen spelers 200 extra APIC per gebruiker betalen om burgers van elke staat te worden. Institutionele instelling van burgerschap vereist dat spelers een gedetailleerd KYC-formulier invullen, waarna ze een Soulbound Token verkrijgen, een niet-overdraagbare NFT die cryptografisch is gekoppeld aan het account van een speler.

Atrale pioniers vooruit

Het team is van plan een manier toe te voegen voor spelers om hun APIC-tokens of andere middelen uit te lenen of te investeren voor winst. Dit zal worden gekoppeld aan het goede doel DAO en player-run gaming DAO’s.

Betz en zijn team hebben nog geen concrete lanceringsdatum aangekondigd. Hoe dan ook, ze stelden een routekaart op voor het project, waarin ze in detail de verschillende mijlpalen van de astrale pioniers beschrijven. Het huidige plan is om verschillende stadia van het spel te lanceren gedurende 7 seizoenen, te beginnen met de NFT-munten en te voltooien met de eerste donatie aan het DAO-goede doel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels ono kosuki 5999933

Fuse: gedecentraliseerd betalingsplatform aangedreven door The Fuse Network Blockchain

invest crypto 5

ZKSync: wat het is en hoe het werkt