in

Liquid Swap Binance: wat het is en hoe het werkt

Binance · Liquid Swap is een van de vele passieve beleggingsfuncties van Binance. Cently heeft Liquid Swap het hoogste aantal gebruikers bereikt onder de binance Defi-platforms. Then, wat is Binance Liquid Swap? Wat voor voordeel heeft deze functie ten opzichte van andere functies voor het genereren van inkomsten op Binance? Hoe te verdienen met Liquid Swap.

Dit artikel legt de bovenstaande kwesties in detail uit aan de lezer.

Wat is Binance Liquid Swap?

Binance Liquid Swap is een functie die helpt bij het bieden van een pool van liquiditeit aan de markt, het verstrekken van stabielere prijzen en lagere kosten voor grote transacties. Investers in Binance Liquid Swap by Staking ontvangen inkomsten uit 2 bronnen, waaronder transactiekosten en BNB-beloningen door liquiditeit aan de pool toe te voegen.

Deze bonussen worden elk uur bijgewerkt. Dit zijn echter geen gegarandeerde inkomstenbronnen.

 • Rendimento Farming Rewards = Reward Ratio * Total hourly yield-farming rewards in Liquidity Pool.
 • Trade Commission Rewards = Reward Ratio * Total Hourly Trading Commission Rewards in de Liquidity Pool.

Hoe werkt Liquid Swap?

Liquid Swap is een yield mining applicatie op het Binance CEX (centralized exchange) platform. Deze applicatie organiseert liquiditeitspools door kapitaal aan te trekken bij deelnemers. De deelnemers bieden hun eigen tokens en kunnen snel liquiditeitsverschaffers worden of swaps gebruiken zonder complexe Defi-transacties uit te voeren en blockchain-kosten te maken.

Het Liquid Swap platform heeft verschillende voordelen:

 1. Simpele, gebruiksvriendelijke interface: Veel liquiditeitspools op de markt vereisen dat gebruikers overschakelen van websites naar portefeuilles, wat verwarring kan veroorzaken of gaten in de beveiliging kan veroorzaken. Hoe dan ook, op het Liquid Swap platform, alle transacties van de overdracht van fondsen, liquiditeitspools of het gebruik van de swapfunctie … een paar simpele klikken.
 2. Brede selectie van liquiditeitspools waaronder BNB, BTC, stablecoins en altcoins…

  Er zijn 97 liquiditeitspools, elk met ten minste $ 1 miljoen in contanten, waarvan de grootste meer dan 300 miljoen cryptocurrency-pools bevat. Met een groot en gediversifieerd aantal liquiditeitspools heeft Binance de voorwaarden om te groeien om aan de behoeften van gebruikers te voldoen, en deelnemers hebben ook meer keuzes en betere liquide middelen.

 3. BNB Award: Liquid Swap is het enige DeFi-platform dat BNB gebruikt als beloning voor de winst van gebruikers. BNB is momenteel een van de beste cryptocurrencies, dus gebruikers die als BNB worden bekroond, profiteren meer dan andere retail cryptocurrencies.
 4. Kies voor een hoog of stabiel rendement: Binance Liquid Swap biedt 97 liquiditeitspools, waardoor gebruikers een pool met APY kunnen kiezen die aan hun behoeften voldoet. Hoog rendement is afhankelijk van dagelijkse bewegingen in marktprijzen, gericht op altcoin pools. In de tussentijd, als gebruikers een gegarandeerde winst willen en niet worden beïnvloed door de markt, kiezen ze vaak voor een pool van Stablecoins.
 5. Free Money Transfer: Gebruikers die geld willen toevoegen aan hun Liquid Swap wallet of deze willen overboeken naar andere wallets op Binance hoeven geen conversiekosten te betalen zoals bij pooling op de blockchain of andere platforms.

Hoe geld te verdienen met Binance Liquid Swap?

Stap 1: Log in op je Binance account. Registreer via onderstaande link:

Stap 2: Toegang tot de liquid swap-functie: Klik op het tabblad Financiën en selecteer Binance Verdienen. Ontdek tot in het gebied Liquid Exchange, kies Ga naar Liquid Exchange.

Stap 3: Liquid Swap uitvoeren: Selecteer uw favoriete cryptocurrency-paar op de overzichtspagina en klik op Liquiditeit.

Compleet de Liquid Exchange Guide and Quiz. Klik aan het einde op Liquiditeit toevoegen om door te gaan. Lees en vink het vakje aan om de servicevoorwaarden van Binance te bevestigen en selecteer Doorgaan.

Kies in het liquid swap-venster het type cryptocurrency dat u wilt opgeven, voer het volume in, vink aan om de voorwaarden te accepteren en klik op Liquiditeit toevoegen om te voltooien.

Opmerking:

 • Voeg beide cryptocurrency-paren toe: het saldo van beide cryptocurrencies moet beschikbaar zijn in het account.
 • Voeg een enkele cryptocurrency toe in plaats van een paar: de crypto-belegger die ervoor kiest om toe te voegen, zal gedeeltelijk handelen naar de andere en kan een swaptransactievergoeding betalen, die een deel van hun winst beïnvloedt.

Na het voltooien van de vorige stappen worden de beloningen dagelijks overgezet naar de Spot Binance wallet.

Conclusion

Hierboven is de informatie die beleggers moeten weten over hoe ze geld kunnen verdienen met Binance Liquid Swap. Het is een manier om passief inkomen te verdienen uit de cryptocurrency-markt met hoge winstprestaties en een brede selectie. Hoge winst betekent echter niet-gegarandeerde winst. Hoe dan ook, voor degenen die geen handelservaring hebben, hier is hoe u effectief kunt profiteren van de volatiliteit van de cryptocurrency-markt. Meer informatie over de passieve crypto-investeringsfuncties van Binance hier.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 16

Metatrader 4 (MT4): hoe toegang te krijgen vanaf elk apparaat

investimenti 27

MT4 Trading: Hoe een storting op uw account te doen