in

Lisk prijsverwachting 2022 – 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze mening en die van de markt over de toekomst van LSK geven terwijl we de prijsprognoses van Lisk voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korreltje zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Lisk.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op de prijsprognose van Lisk en vragen beantwoorden over de vraag of LSK een goede investering is of niet, waarom LSK zal slagen of falen, of waarom de prijs van Lisk zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat LSK is en zijn geschiedenis tot nu toe.

Wat is Lisk

Lisk is een gedecentraliseerd sidechain- en dApps-ontwikkelingsplatform dat het voor ontwikkelaars gemakkelijk maakt om gedecentraliseerde applicaties te maken en te starten met behulp van de Javascript-programmeertaal.

Lisk sidechains stellen ontwikkelaars in staat om applicaties te maken met hun eigen blockchain-technologie die hen ondersteunt.

Lisk gebruikt het consensusalgoritme: Delegated Proof-of-Stake (DPoS). Hierdoor kan elke LSK-houder stemmen op mainchain-afgevaardigden die verantwoordelijk zijn voor het beveiligen van het netwerk. Er is een maximum van 101 actieve mainchain-afgevaardigden op een bepaald moment. Andere gemachtigden staan stand-by om mainchain-afgevaardigde te worden of zijn druk bezig met het beschermen van lisk-sidechains.

Alle deelnemers worden in LSK beloond voor het helpen onderhouden van het Lisk-netwerk.

LSK, of Lisk-munt, is de valuta die wordt geassocieerd met Lisk, voornamelijk gebruikt in DApps op de belangrijkste Lisk-keten zelf. In tegenstelling tot Bitcoin en anderen is het geen digitale valuta die verkopers als betaling accepteren, maar eerder een valuta voor ontwikkelaars die het platform gebruiken of willen gebruiken.

Lisk prijsverwachting

De hele wereld van cryptocurrencies staat aan de vooravond van een echte bearmarkt.

Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit onder de breedste marktdalingen die worden beïnvloed door woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en bewegen zich naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom de uitverkoop.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognoses voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokaal fonds vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich stabiliseert in de nieuwe prijsklasse, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over de kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt in die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

LSK prijsverwachting voor de komende 90 dagen

Hieronder vindt u een overzicht in tabelvorm van hoe LSK zich op korte termijn (voor de komende 90 dagen) zal ontwikkelen, volgens ons voorspellingsmodel:

Lisk Prijsvoorspelling 2022

De meeste experts zijn het erover eens dat deze bearmarkt minstens het eerste kwartaal van 2022 zal duren voordat er enige stabilisatie en kleine trendomkeringen te zien zijn.

LSK Prijsverwachting 2025

Ons voorspellingsmodel ziet LSK in 2025 $ 1,54 bereiken.

Lisk Prijsverwachting 2030 – 2040

Hoeveel is Lisk waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Lisk $ 3,86 bereiken in 2030.

Hoeveel is Lisk waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Lisk $ 7,72 bereiken in 2040.

Zal Lisk Bitcoin vervangen/overtreffen/overtreffen?

Nee, Lisk zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan Lisk $ 10 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Lisk om op korte tot middellange termijn $10 te bereiken.

Kan Lisk $ 100 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Lisk om op korte of middellange termijn $ 100 te bereiken.

Hoe hoog gaat Lisk?

Ons voorspellingsmodel ziet de ineenstorting van de prijs van Lisk en de daling in de buurt van 0 in de verre toekomst.

Is het de moeite waard om Lisk te kopen?

We zien geen mooie toekomst voor Lisk. Het is de moeite waard om alleen te kopen als kortetermijnspeculatie met een goede exitstrategie. Lisk is geen goede uitlaatklep voor de lange termijn.

Is Lisk een goede investering?

Lisk is wat ons betreft geen goede investering. Omdat? Welnu, het wordt geconfronteerd met felle concurrentie van andere vergelijkbare crypto-projecten, het valt niet op door zijn technologie en innovatie, het heeft geen echte gemeenschap (speculanten en de menigte die de hype achtervolgt niet meegerekend) en het team achter het project is niet bewezen.

Kan Lisk je miljonair maken?

Nee, Lisk kan je geen miljonair maken, want we zien hem in de toekomst geen 10x prijsverhoging maken.

Hoeveel is Lisk waard?

Voor de korte termijn kan het $ 0,3962 bereiken. Op de lange termijn (8-10 jaar) zal het hoogstwaarschijnlijk dalen tot 0 of zo.

Waarom zal Lisk slagen en in prijs stijgen?

Lisk heeft weinig kans van slagen. Het heeft geen first-mover voordeel, het brengt geen unieke waardepropositie, het heeft een zwak team en een kleine gemeenschap erachter. Dit alles bij elkaar opgeteld voorkomt dat Lisk op de lange termijn slaagt en de prijs verhoogt.

Wat is de korte termijn prognose voor Lisk?

Lisk zal de komende 90 dagen $ 0,3962 bereiken, wat een verandering van 59,6% is ten opzichte van de huidige prijs die rond $ 0,9807 zweeft.

Lisk Prijsvoorspelling Vandaag – Wat wordt morgen de prijs van Lisk?

Lisk schommelt morgen rond de 1,06 dollar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimento

Clover Finance prijsverwachting 2022 – 2025 – 2030

invest crypto 47

Prijsverwachting Tron 2022 – 2025 – 2030