in

Metatrader 4 Capital.com: Hoe een account te openen

Capital.com Metatrader 4: Hoe een MT4-account te openen Capital.com. Metatrader 4 (MT4) wordt door professionele handelaren beschouwd als het populairste online handelsplatform en heeft de handigste handelsfuncties. Capital.com biedt een handelsplatform op MT4, inclusief geautomatiseerde handel met behulp van MT4-robots (MT4 EA).

Wat is Metatrader 4?

MetaTrader 4 is een platform voor het verhandelen van CFD’s op aandelen, aandelen, forex… Dit handelsplatform is geoptimaliseerd voor de analyse van financiële markten en maakt gebruik van handelsrobots of geautomatiseerde handelssignalen. transactie…

Capital.com stelt klanten in staat om gebruikersaccounts te koppelen aan Capital.com accounts op MetaTrader 4. Met deze functie gebruikt u eenvoudig de technische indicatoren die vooraf op het platform zijn geïnstalleerd, handiger.

door de marktanalyse. U kunt ook eenvoudig handelsrobots installeren om geautomatiseerde handelsstrategieën toe te passen …

MT4 geeft handelaren een concurrentievoordeel en biedt een zeer aanpasbare handelsomgeving, uitgerust met krachtige technische analysetools. Geïntegreerd met CFD’s belooft Capital.com het handelsplatform gebruikers de krachtigste tool te bieden om de handelsprestaties te verbeteren.

Pass om MT 4 op Capital.com te gaan gebruiken.

Passage 1: maak een account aan op Capital.com door de onderstaande link te volgen:

Stap 2: Open uw MT4-account Capital.com

Stap 3: Log in op uw Metatrader 4 account Capital.com op MT4 en begin met handelen.

Hoe een MT 4-rekening te openen?

Stap 1: Log in op uw gebruikersaccount op Capital.com

Stap 2: Klik op [Instellingen] in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Stap 3: klik op het tabblad [Mijn accounts] en klik vervolgens op [Live-account], selecteer [Live-account toevoegen]

Stap 4: Klik op [Type], selecteer [MT4].

Stap 5: Kies de valuta die u wilt gebruiken om te handelen, geef het account een naam. Klik vervolgens op [Maken].

Stap 6: Voer het wachtwoord van uw Capital.com account in en klik op [MT4-account maken].

Dat je met succes een MT4-account hebt aangemaakt op Capital.com. Voordat u met dit account handelt, moet u een storting doen op de rekening.

Hierboven staan de instructies voor het openen van een Capital.com account op MT4. Het volgende artikel laat je zien hoe je inlogt en Capital.com MT4-account gebruikt.

MT4 is een handelsplatform dat tegenwoordig geliefd is bij veel handelaren. Het is ook een professioneel handelsplatform, boordevol praktische handels- en analysefuncties. Metatrader is echter een moeilijk platform om te gebruiken voor degenen die nieuw zijn in beleggen. Daarom hangt het af van uw handelservaring om te kiezen op welk type Capital.com account u wilt handelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gioco online e criptovalute

Verbind Capital.com met Tradingview

invest crypto 15

Kopieerhandelaren pauzeren op eToro